19 Aralık 2009, Cumartesi 17:41:16

ÖGER, BURSA'YI UÇURACAK...

Öger Türk Tur, 2010 yaz uçuş programına Yenişehir Havaalanı'nı da ekledi.
  • SUPER BISEY OLUR INSALLAH HAYIRLISIYLA OLUR BIZIDE BU CILEDEN KURTARIRSINIZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
  • bu haberle hiç alakası olmadan barcelonanın sitesinde thy nin adının geçmediğini sanan arkadaş sen hangi barcelona sayfasını ziyaret ettin çok merak ettim http://www.fcbarcelona.com/ bi de burdan bak
  • haber öger türk ün de thy ve barca ne alaka :)))
  • Bunlarin hepsi BOS is BOS icraat...Toplam 8 sefer ucar...Ondan sonra IPTAL yolcular SAW a oradanda kendi imkanlariyla devam eder...Son cirpinmalar...Baska bir halt degil...KOMIK..
  • thy barca sponsor olcana kendi ülkesindeki spor külüplerine olsun.
  • Arkadaşlar ben yıllardır THY ile uçtum.Ancak son 5 yıldır da öger ile.Şunu sölemeliyim ki Leasing yaptığı uçaklar bilindik charter uçuşlarındaki uçaklar gibi değil.Komforlu uçaklar kiralanmış.Dediğim gibi yıllardır Almanya-Türkiye arasında seyhat ettim.Kendimden bildiğim gibi diğer gurbetçilerde artk öger i tercih ediyor.
  • almanya da bir seyahat acentasinda sürekli sattigimiz bir markadir öger tur turizm anlayisina büyük saygim var türkiyeyi burada cok güzel tanitiyor ucuslarida arttirip turistlere kolaylik taniyor güzel birsey....yalniz THY nin perfomansiyla karsilastirilamaz bence....ikisi arasinda büyük fark var Öger Tur sadece "Tasimaci" olmadigi icin bu konuda büyük aksakliklar meydana geliyor..daha cok yeniler! ama THY i öyle degil Turizm sektöründe "tasimacilik" ta bizim gururumuzdur!
  • Oger Turk Tur sirketine ve Vural Bey'e tesekkurler. Turkiyenin bolgesel alanlarini bile yurtdisina baglamaya basladi. Yurtdisinda yasayanlarin ve seyehat acentalarinin bu ucuslara sahip cikacagindan eminim.
  • FC Barcelona official websitesinin sponsorlar linkinde THY adi bile gecmiyor .. http://www.fcbarcelona.com/web/english/empresa/patrocini/patrocini.html
  • helalolsun öger tturk tour utanmalısın turk hava yolları. öger zonguldağa da uçuyor süpersin öger tekrar ediyorum utan thy

Öger Tur Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Parlamentosu Milletvekili Vural Öger, önümüzdeki yaz itibariyle Düsseldorf-Bursa-Düsseldorf ve Frankurt-Bursa-Frankurt seferlerinin başlayacağını açıkladı. Uçuşların detaylarının daha sonra belli olacağını belirten Öger, 2010 yaz sezonu uçuş porgramlarına Bursa'yı da eklediklerini, 24 Haziran 2010 tarihinden itibaren Düsseldorf-Bursa-Düsseldorf seferlerinin hizmete sunulacağını söyledi.

Bursa Valiliği tarafından Almira Otel`de düzenlenen Turizm Çalıştayı`na katılan Vural Öger, bir yörenin turizme açılmasında havaalanın önemli olduğunu söyledi. Turistin 5- 6 saatlik yolculuğun ardından Bursa`ya ulaşmasının hoş olmadığını dile getiren Öger, "Havalanı turizm açısından son derece önemli. Ulaşımda geçilen vakitlerde o yörenin kültürel değerleri turistlere anlatılabilir. Turist en kolay şekilde gideceği yöreye gitmek ister" dedi.

ÖGER, BURSA'YI UÇURACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
SUPER BISEY OLUR INSALLAH HAYIRLISIYLA OLUR BIZIDE BU CILEDEN KURTARIRSINIZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu haberle hiç alakası olmadan barcelonanın sitesinde thy nin adının geçmediğini sanan arkadaş sen hangi barcelona sayfasını ziyaret ettin çok merak ettim http://www.fcbarcelona.com/ bi de burdan bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haber öger türk ün de thy ve barca ne alaka :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlarin hepsi BOS is BOS icraat...Toplam 8 sefer ucar...Ondan sonra IPTAL yolcular SAW a oradanda kendi imkanlariyla devam eder...Son cirpinmalar...Baska bir halt degil...KOMIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy barca sponsor olcana kendi ülkesindeki spor külüplerine olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar ben yıllardır THY ile uçtum.Ancak son 5 yıldır da öger ile.Şunu sölemeliyim ki Leasing yaptığı uçaklar bilindik charter uçuşlarındaki uçaklar gibi değil.Komforlu uçaklar kiralanmış.Dediğim gibi yıllardır Almanya-Türkiye arasında seyhat ettim.Kendimden bildiğim gibi diğer gurbetçilerde artk öger i tercih ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
almanya da bir seyahat acentasinda sürekli sattigimiz bir markadir öger tur turizm anlayisina büyük saygim var türkiyeyi burada cok güzel tanitiyor ucuslarida arttirip turistlere kolaylik taniyor güzel birsey....yalniz THY nin perfomansiyla karsilastirilamaz bence....ikisi arasinda büyük fark var Öger Tur sadece "Tasimaci" olmadigi icin bu konuda büyük aksakliklar meydana geliyor..daha cok yeniler! ama THY i öyle degil Turizm sektöründe "tasimacilik" ta bizim gururumuzdur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oger Turk Tur sirketine ve Vural Bey'e tesekkurler. Turkiyenin bolgesel alanlarini bile yurtdisina baglamaya basladi. Yurtdisinda yasayanlarin ve seyehat acentalarinin bu ucuslara sahip cikacagindan eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
FC Barcelona official websitesinin sponsorlar linkinde THY adi bile gecmiyor .. http://www.fcbarcelona.com/web/english/empresa/patrocini/patrocini.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helalolsun öger tturk tour utanmalısın turk hava yolları. öger zonguldağa da uçuyor süpersin öger tekrar ediyorum utan thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000