10 Ekim 2009, Cumartesi 13:22:31

ÖGER, BURSA UÇUŞLARINA BAŞLIYOR...

Öger Türk Tur, Türkiye’nin 4’üncü büyük şehri olarak kabul edilen Bursa’ya uçuş başlatacak.
  • Benim anlamadigim Anadolu ucuslarindan THY ve Pegasus zarar ediyorlar diye ucmuyorlar. Öger de bu hatlara ucmaya calisiyor. Yalniz IST/ESB/ADB ucuslarindan payini kaybeden Öger Kars-Sivas-Erzurum-Malatya gibi hatlarlara ayakta kalmaya calisiyor. IST/ADB ucuslarina Öger Sun Expresin acentasi durumunda.
  • maalesef şirketler Bursayı hep görmezden geliyorlar. Niye mi ? Atatürk havalimanı ve Sabiha Gökçenden daha payalıya uçsunlar diye birde Yalova otobüsçüleri ve diger otobüs firmaları para kazanabilsin diye.Hesap bu kadar basit.Öbür taraftan Bursa hava alanında konma ve konaklama ücretleri yok denecek kadar az. Bursa halkı ucuza uçabilir ama cesaretli bir havacılık şirketi aranıyor.
  • Bursayada ucacak demekki?vay be. Baska sirketlerin önüne tas koyarak bir yerlere gelebilmek yada geliyorum sanmak . Oysaki bir güzel kendi kendini kandirmak bu olsa gerek....
  • Bursa -Yenişehir Bursa 2 milyonlul ihracat şampiyonu bir sehir.Çevresiyle 3 yada 4 milyonluk bir merkezde yer almaktadır.Uludagın yanı sıra Osmanlıya başşehirlik yapmış bir sehir için her geçen gün bir kayıptır.Sabiha Gökçene giden yolculara sorun bakalım bunlaraın kaç tanesi Bursa ve civarından gidiyor ! Bursa ya koyulmayan seferlerden nasibini alanlar istanbul Havalanlarıdır.Konma konaklamanın ucuzluguda dikkate alınıp bunu bir an önce yolculara yansıtan havayolu şirketei Bursadan Almanyaya hergün sefer için yolcu bulacaktır.
  • OEGER TURK TUR´A SORUYORUM, STUTTGART-SIVAS, KÖLN-SIVAS, DÜSSELDORF-SIVAS UCUSLARINDA DURUM NEDIR? 2009´DA SIVAS´I ES GECTINIZ, 2010´DA DURUMLAR NE ALEMDE?
  • ilklerin şirketi...
  • Sagol Oger Turk Tur, sende olmasan kimse bolgesel havaalanlarina sefer baslatmayacak. Bursa, Zonguldak, Elazig, Kars gibi yerlere hep sen ilk oldun.
  • keske düsseldorf yerine hamburg secilseydi,cünkü danimarkada yasayanlarda kolaylikla bu ucuslara ulasabilirlerdi..Ama Bursa ya bu ucuslari baslattiklari icin Öger turu kutlarim,en yakin zamanda bursa -hamburga ucuslari bekliyoruz..
  • Bir bursalı olarak çok sevindim.Yenişehir havalimanın hareketlenmesi ve Almanyada yaşıyan bursalı vatandaşlarımıza ve bursamıza hayırlı olsun

Bursa halkının uzun süredir beklediği Almanya uçuşları Öger Türk Tur tarafından başlatılıyor. Önümüzdeki yıl yaz programına alınan Bursa-Düsseldorf uçuşlarının haftada 1 gün (Perşembe) olarak yapılacağı öğrenildi. Ayrıca yolcu doluluk oranının yüksek olması durumunda uçuş sayılarında artışa gidilebileceği de ifade ediliyor.

AirportHaber’in Öger Türk Tur’dan edindiği bilgiye göre, Bursa-Düsseldorf uçuşlarının 24 Haziran 2010 tarihinde başlayacağı öğrenildi.

ÖGER, BURSA UÇUŞLARINA BAŞLIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Benim anlamadigim Anadolu ucuslarindan THY ve Pegasus zarar ediyorlar diye ucmuyorlar. Öger de bu hatlara ucmaya calisiyor. Yalniz IST/ESB/ADB ucuslarindan payini kaybeden Öger Kars-Sivas-Erzurum-Malatya gibi hatlarlara ayakta kalmaya calisiyor. IST/ADB ucuslarina Öger Sun Expresin acentasi durumunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
maalesef şirketler Bursayı hep görmezden geliyorlar. Niye mi ? Atatürk havalimanı ve Sabiha Gökçenden daha payalıya uçsunlar diye birde Yalova otobüsçüleri ve diger otobüs firmaları para kazanabilsin diye.Hesap bu kadar basit.Öbür taraftan Bursa hava alanında konma ve konaklama ücretleri yok denecek kadar az. Bursa halkı ucuza uçabilir ama cesaretli bir havacılık şirketi aranıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bursayada ucacak demekki?vay be. Baska sirketlerin önüne tas koyarak bir yerlere gelebilmek yada geliyorum sanmak . Oysaki bir güzel kendi kendini kandirmak bu olsa gerek....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bursa -Yenişehir Bursa 2 milyonlul ihracat şampiyonu bir sehir.Çevresiyle 3 yada 4 milyonluk bir merkezde yer almaktadır.Uludagın yanı sıra Osmanlıya başşehirlik yapmış bir sehir için her geçen gün bir kayıptır.Sabiha Gökçene giden yolculara sorun bakalım bunlaraın kaç tanesi Bursa ve civarından gidiyor ! Bursa ya koyulmayan seferlerden nasibini alanlar istanbul Havalanlarıdır.Konma konaklamanın ucuzluguda dikkate alınıp bunu bir an önce yolculara yansıtan havayolu şirketei Bursadan Almanyaya hergün sefer için yolcu bulacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OEGER TURK TUR´A SORUYORUM, STUTTGART-SIVAS, KÖLN-SIVAS, DÜSSELDORF-SIVAS UCUSLARINDA DURUM NEDIR? 2009´DA SIVAS´I ES GECTINIZ, 2010´DA DURUMLAR NE ALEMDE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ilklerin şirketi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sagol Oger Turk Tur, sende olmasan kimse bolgesel havaalanlarina sefer baslatmayacak. Bursa, Zonguldak, Elazig, Kars gibi yerlere hep sen ilk oldun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
keske düsseldorf yerine hamburg secilseydi,cünkü danimarkada yasayanlarda kolaylikla bu ucuslara ulasabilirlerdi..Ama Bursa ya bu ucuslari baslattiklari icin Öger turu kutlarim,en yakin zamanda bursa -hamburga ucuslari bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir bursalı olarak çok sevindim.Yenişehir havalimanın hareketlenmesi ve Almanyada yaşıyan bursalı vatandaşlarımıza ve bursamıza hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000