01 Nisan 2009, Çarşamba 17:09:22

Obama'nın yakıtı bile özel geldi!

ABD Başkanı Barack Obama’nın Türkiye’yi ziyareti öncesinde Ankara ve İstanbul’da kullanacağı uçağı ve helikopterleri için ABD’nin İncirlik üssünden İstanbul’a tankerlerle yakıt getirildi.
  • ICAO/JAR/NATO üyesi bir ülkeye gelirken bu kadar da paronoyak olunmaz ki. Buna izin veren yetkililerin kendilerini de sorgulamaları gerekiyor, aşağılık kompleksi mi var yoksa ben aşağılıkmıyım diye. Pes diyorum. Tankerlerin yanında seyyar ışıldak da görüyorum. Her yönden aydınlatıp gölge yapmayacaklar, gölgesinden korkan adamlar için herhalde..
  • gelen amerikan ordusuna ait uçak po dan yakıt almıştır. bu yakıt neden gelmiştir anlamadım

Obama’nın Türkiye ziyareti öncesinde Ankara ve İstanbul’a 17 kamyon dolusu malzeme getirilmesinden sonra Bugün de ABD başkanlarının kullandığı uçak için de İstanbul’a 6 tanker dolusu yakıt getirildi.

Air Force One adı verilen ‘747’ tipi uçak ve helikopterler için ABD Hava Kuvvetleri, ABD’nin Türkiye’de ki üssü olan İncirlik’ten 6 tanker yakıtı bugün İstanbul’a getirdi. Eskort eşliğinde İncirlik’ten İstanbul’a gelen tankerler Atatürk Havalimanına A Kapısından alındı.   Apronunda özel bir bölüme alınırken, etrafında güvenlik önlemleri alındı. İçi uçak yakıtı dolu olan tankerlerin etrafında 24 saat polis gözetiminde tutulacağı öğrenildi.

Tankerler Atatürk Havalimanında ABD Başbakanı Barack Obama’yı Türkiye’ye getirecek olan Air Force One’ı beklemeye başladı.

Obama'nın yakıtı bile özel geldi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ICAO/JAR/NATO üyesi bir ülkeye gelirken bu kadar da paronoyak olunmaz ki. Buna izin veren yetkililerin kendilerini de sorgulamaları gerekiyor, aşağılık kompleksi mi var yoksa ben aşağılıkmıyım diye. Pes diyorum. Tankerlerin yanında seyyar ışıldak da görüyorum. Her yönden aydınlatıp gölge yapmayacaklar, gölgesinden korkan adamlar için herhalde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gelen amerikan ordusuna ait uçak po dan yakıt almıştır. bu yakıt neden gelmiştir anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000