30 Ekim 2011, Pazar 07:21:14

OBAMA'DAN TÜRKİYE'YE HELİKOPTER JESTİ

Reuters’ın bir haberine göre ABD Başkanı Barack Obama, PKK ile mücadelede kullanılmak üzere Türkiye’nin istediği üç adet Süper Kobra helikopterin gönderilmesi için harekete geçti...
  • çok önemli ve güzel bir haber. 3 süper kobra 3 bin asker demektir. tabi bizim milletimiz her alanda olduğu gibi bu konuda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi yine. adam hayır kurumu değil ki bağış yapsın. biz zamanında parasını ödeyeceğimiz halde alamıyorduk bu helikopterleri. şimdi millet bulmuş bunuyor. terörle mücadelede en önemli unsur, saldırı helikopteridir. Allah'tan Atak projesi var en geç 2013'te hizmete girecek el alemden dilenmek zorunda kalmayacaz. çatışma anında kobra yardımı bekleyenler 3 helikopterin bile ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilirler. terörün korkulu rüyasıdır bu helikopterler. teröristler kobranın sesini duydukları an psikolojileri bozulur ve düzgün karar veremezler.
  • jest mi? sanki bedava veriyor. ıhlamurdan odun olmaz, beslemeden kadın olmaz.
  • abd sadece 3 tane helıkopter verıyor.sayı cok cok az.ayrıca bedava da vermıyorlar bize
Deniz Piyadeleri’ne ait 3 AH-1Z Süper Kobra tipi helikopter Türkiye’ye satılacak. Deniz Piyadeleri’ne ise iki son model AH-1Z Süper Kobra helikopter alınacak. Yetkililer, ABD ordusunun kullandığı silahların başka bir ülkeye verilmesinin ender bir durum olduğunu belirtti. Alımın maliyeti ise 30 milyon dolar.  

AH-1Z Süper Kobra: Maksimum hız: 227 km/sa, menzili: 574 km, tırmanma oranı: 6.25 m/sn. Silahları: 2 x 7.62 mm’lik çifte namlulu Minigun ağır makineli silah, 2 x M129 40 mm’lik bomba fırlatıcısı, 70 mm’lik rockets 26 roket.
OBAMA'DAN TÜRKİYE'YE HELİKOPTER JESTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
çok önemli ve güzel bir haber. 3 süper kobra 3 bin asker demektir. tabi bizim milletimiz her alanda olduğu gibi bu konuda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi yine. adam hayır kurumu değil ki bağış yapsın. biz zamanında parasını ödeyeceğimiz halde alamıyorduk bu helikopterleri. şimdi millet bulmuş bunuyor. terörle mücadelede en önemli unsur, saldırı helikopteridir. Allah'tan Atak projesi var en geç 2013'te hizmete girecek el alemden dilenmek zorunda kalmayacaz. çatışma anında kobra yardımı bekleyenler 3 helikopterin bile ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilirler. terörün korkulu rüyasıdır bu helikopterler. teröristler kobranın sesini duydukları an psikolojileri bozulur ve düzgün karar veremezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
jest mi? sanki bedava veriyor. ıhlamurdan odun olmaz, beslemeden kadın olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
abd sadece 3 tane helıkopter verıyor.sayı cok cok az.ayrıca bedava da vermıyorlar bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000