31 Aralık 2014, Çarşamba 12:40:38

O YOLCULAR ACİL ÇIKIŞ KAPISINDAYMIŞ

Air Asia kazasında bulunan 6 cesedin acil çıkış kapısında oturanların olduğu, diğer yolcuların ise uçak enkazında bulunduğu tahmin ediliyor.
  • Yolcunun üzerinde can yeleği olması önemli bir bulgu. Pilottan bir uyarı gelmiş yani tahminen. Ancak tüm olayı çözecek olan zarar görmediyse kara kutularda.
  • Allahım korusun. Dayanın 2014 bitti bitecek.

Endonezya'nın Surabaya Adası'ndan Singapur'a giderken pazar günü kaybolan AirAsia uçağı için sürdürülen arama çalışmaları sırasında bulunan 6 cesedin açılan acil çıkış kapısının yanında oturan kişilere ait olduğu, geriye kalan yolcuların kemerleri takılı halde uçak enkazında bulunduğu sanılıyor.

Endonezya Arama ve Kurtarma Ajansı'ndan yapılan açıklamada, Borneo Adası yakınlarındaki arama çalışmalarına katılan 17 helikopter ve yaklaşık 40 dalgıcın, olumsuz hava şartları nedeniyle çalışmalara ara verdiği belirtildi.

Arama ve Kurtarma Ajansı'ndan Tatang Zaenudin ise bu sabah toplam dört ceset bulduklarını ve cesetlerden birinin üzerinde can yeleği olduğunu söyledi. Bu, kazanın nasıl gerçekleştiğiyle önemli bulgulara işaret edebilir.

AirAsia'ya ait Airbus A320-200 tipi uçak, Endonezya'nın Surabaya Adası'ndan Singapur'a giderken pazar günü kaybolmuştu. Uçağın pilotu, kule ile son konuşmasında kötü hava koşulları nedeniyle rotasını değiştirmek için izin istemişti. Uçakta 7 mürettebatın yanı sıra 137 yetişkin, 17 çocuk ve bir de bebek bulunuyor. Büyük kısmı Endonezyalı yolcular arasında bir İngiltere, bir Malezya, bir Singapur ve üç de Güney Kore vatandaşı yer alıyor.

CANSIZ BEDENLERE BÖYLE ULAŞILDI:

 

O YOLCULAR ACİL ÇIKIŞ KAPISINDAYMIŞ

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yolcunun üzerinde can yeleği olması önemli bir bulgu. Pilottan bir uyarı gelmiş yani tahminen. Ancak tüm olayı çözecek olan zarar görmediyse kara kutularda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leningrad ~ 9 yıl önce
Allahım korusun. Dayanın 2014 bitti bitecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000