28 Ağustos 2013, Çarşamba 09:14:43

O YOLCU TUTUKLANDI

Air Transat Havayolları'nın geçen Pazar gecesi yapılan Montreal bağlantılı Toronto-İstanbul seferinde uçuş ekibini tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Doğan Akkaya tutuklandı.
  • Sorunun buyuk kismi Kolluk kuvvetinde,Savci veya Hakimlerde degil.Biz T.C. vatandaslarinin oy kullanarak T.B.M.M.ye gonderdikleri kisilerin; kamu gorevlilerinin Kendi ve Toplumun gonlunu rahatlatacak uygulamalari yapabilecekleri KANUN cikarmayanlardadir.Kimse 4 4luk degil.Polisinde hatasi var ama Suriyenin, Misirin, Abdnin, Israilin polisi degil.Anadolunun evlatlari.Artisiyla eksisiyle.Tesekkur ederim.
  • elalemin ve buna karşılık ülkemizin adalet sisteminin ve kanun çıkarıp, adalet dağıtanların ne halde olduklarını gösterir acı bir haber !!!
  • İşte kanunu kanun olan ADAM GİBİ BİR DEVLET... Biz de olsa hiç birşey olmamış gibi serbest bırakılırdı. MUz Cumhuriyeti ne de olsa...
  • Arkadaşlarım sürekli hakarete uğruyor, darp ediliyor ve tehdid ediliyor. Ama ülkemin kolluk kuvvetleri düzmece senaryolara gösterdikleri özenin yüzde birini bu şikayetlere göstermiyorlar. Hadi özür dile öpüş barış.... bu mu adalet. Şirketimin hiç umrunda değil. Polis , savcı bunların bir tanesine maruz kalsa kıyamet kopar. Elim kolum bağlı üzülüyorum.
  • Biz uçakta saldırıra uğradık adam elini kolunu sallaya sallaya geziyo. Çok yaşa Türk hukuku(!)

Air Transat'ın TS 100 sayılı İstanbul uçağı, Montreal'den kalkışından kısa süre sonra, pilotun teknik arıza anonsu ile Pierre Trudeau Havaalanı'na dönmüştü. Uçakta uygunsuz davranışlarda bulunup, uçuş ekibine "bu, sizin son uçuşunuz olacak", yanındaki yolculara da "Az Sonra bang bang sesleri duyacak ve hepiniz öleceksiniz" dediği ileri sürülen Doğan Akkaya, havaalanında polislerce uçaktan indirilerek gözaltına alınmıştı.

Olay sonrası hakim karşısına çıkan Akkaya, uçakta rüya ile karışık bir ruh hali yaşadığını söyledi ve yaptıkları için üzgün olduğunu ifade etti. Avukatının talebi üzerine savcı, Doğan Akkaya'nın, akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Pinel Enstitüsü'nde kontrolden geçirilmesini kabul etti. Buradaki tetkik ve kontrollerinin ardından 23 Eylül'de yeniden mahkemeye çıkacak Akkaya, tehdit, sahte terörist saldırı, taciz ve bozgunculuk suçlamalarından suçlu bulunursa, en az 10 yıl hapis yatacak. 

O YOLCU TUTUKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sorunun buyuk kismi Kolluk kuvvetinde,Savci veya Hakimlerde degil.Biz T.C. vatandaslarinin oy kullanarak T.B.M.M.ye gonderdikleri kisilerin; kamu gorevlilerinin Kendi ve Toplumun gonlunu rahatlatacak uygulamalari yapabilecekleri KANUN cikarmayanlardadir.Kimse 4 4luk degil.Polisinde hatasi var ama Suriyenin, Misirin, Abdnin, Israilin polisi degil.Anadolunun evlatlari.Artisiyla eksisiyle.Tesekkur ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek!! ~ 11 yıl önce
elalemin ve buna karşılık ülkemizin adalet sisteminin ve kanun çıkarıp, adalet dağıtanların ne halde olduklarını gösterir acı bir haber !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
İşte kanunu kanun olan ADAM GİBİ BİR DEVLET... Biz de olsa hiç birşey olmamış gibi serbest bırakılırdı. MUz Cumhuriyeti ne de olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Arkadaşlarım sürekli hakarete uğruyor, darp ediliyor ve tehdid ediliyor. Ama ülkemin kolluk kuvvetleri düzmece senaryolara gösterdikleri özenin yüzde birini bu şikayetlere göstermiyorlar. Hadi özür dile öpüş barış.... bu mu adalet. Şirketimin hiç umrunda değil. Polis , savcı bunların bir tanesine maruz kalsa kıyamet kopar. Elim kolum bağlı üzülüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 11 yıl önce
Biz uçakta saldırıra uğradık adam elini kolunu sallaya sallaya geziyo. Çok yaşa Türk hukuku(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000