30 Nisan 2009, Perşembe 08:35:18

'O' uçuş Başkan Obama'yı kızdırdı!

Başkan Obama, reklam çekimleri için Jumbo Jet Boeing 747 tipi Air Force One uçağını iki F-16 askeri savaş uçağı eşliğinde New York semalarında uçuranlar hakkında soruşturma açıyor.
  • Bizim Başbakanımızda krizde 60 milyon dolara uçak alıyor. 328 bin doların lafımı olur bunun yanında. Ekonomik düzeyi bu kadar yüksek Amerikalılara bu tepkiyi yakıştıramadım. Bizi örnek alsınlar , bizim gıkımız çıkıyormu:)

Başkan Obama, reklam çekimleri için Jumbo Jet Boeing 747 tipi Air Force One uçağını iki F-16 askeri savaş uçağı eşliğinde New York semalarında uçuranlar hakkında soruşturma açıyor. Kentte büyük paniğe yol açan uçuşa öfkelenen Obama, "Bir daha tekrarlanmayacak" dedi. Soruşturmada, ekonomik krizde bir saatlik uçuşu 60 bin dolar olan Air Force One ile 30 bin dolarlık yakıt harcayan iki jetin yol açtığı savurganlık araştırılacak. ABD basını da, "Reklam için 328 bin dolar gitti. Halkın parası boş yere harcandı" eleştirisinde bulunuyor.

'O' uçuş Başkan Obama'yı kızdırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bizim Başbakanımızda krizde 60 milyon dolara uçak alıyor. 328 bin doların lafımı olur bunun yanında. Ekonomik düzeyi bu kadar yüksek Amerikalılara bu tepkiyi yakıştıramadım. Bizi örnek alsınlar , bizim gıkımız çıkıyormu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000