10 Eylül 2012, Pazartesi 08:46:41

"O UÇAKLARI İSTEMİYORUZ!"

Japonya'da yaklaşık 100 bin kişi, ABD'nin Osprey uçaklarını ülkeye konuşlandırma planını protesto etmek amacıyla sokaklara döküldü.
  • Tiltrotor teknolojisinin kullanildigi ilk Seri uretim hava araci plan mv-22 ölumlu kazalari Ile meshur, guvenli ucus icin daha olgunlasmasi lazim buda cok gelismis ucus kontrol sistemleri Ile olabilir. Devrimsel bir arac ileride cok populer Olabilir.

 

Japonya'nın Okinawa adasında toplanan göstericiler, uçuş güvenliği olmadığı gerekçesiyle, 12 MV-22 Osprey uçaklarının adadaki askeri üsse getirilmesi planlarına karşı çıktı.

Yerel yönetimin de desteklediği göstericiler, 'Osprey'e hayır' pankartları ve sloganlarlarıyla seslerini duyurmaya çalıştı.

ABD, CH-46 helikopterleri yerine, Irak ve Afganistan'da kullanılan ve daha hızlı uçup daha fazla yük taşıdığı belirtilen tartışmalı Osprey uçaklarını Okinawa'daki Futenma üssünde konuşlandırmayı planlıyor.

Yıl başında Fas ve Florida'da meydana gelen Osprey kazalarının ardından bu tip uçakların güvenli olmadığına düşünen Japon göstericilerse, bunun aksi kanıtlanana dek en azından planların askıya alınmasını istiyor. (Akşam)

"O UÇAKLARI İSTEMİYORUZ!"

Yorumlar

teknik ~ 12 yıl önce
Tiltrotor teknolojisinin kullanildigi ilk Seri uretim hava araci plan mv-22 ölumlu kazalari Ile meshur, guvenli ucus icin daha olgunlasmasi lazim buda cok gelismis ucus kontrol sistemleri Ile olabilir. Devrimsel bir arac ileride cok populer Olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000