30 Kasım 2014, Pazar 08:17:00

O UÇAKLAR TARİHİ TABYADA SERGİLENECEK

Çekimleri Gelibolu Yarımadası'nda gerçekleşen "Son Mektup" filminde kullanılan, daha sonra bölgede bırakılan uçakların tarihi Hamidiye Tabyaları'nda sergilenecek.

Çanakkale Savaşları'nı konu alan, çekimleri Gelibolu Yarımadası'nda gerçekleşen "Son Mektup" filminde kullanılan, daha sonra bölgede bırakılan uçakların tarihi Hamidiye Tabyaları'na sevk edildi.

Uçakların nakliyesini sağlayan şirketin müdürü Mehmet Sarıkaya yaptığı açıklamada, uçakların Alçıtepe köyünde vinçlerle tırlara yüklendiğini söyledi.

Gerekli yüklemenin sağlanmasının ardından feribotla Çanakkale'ye ulaşacaklarını anlatan Sarıkaya, "Maket uçaklar buradan tarihi Hamidiye Tabyaları'na indirilecek. Tabyalarda devam eden düzenlemenin tamamlanmasının ardından da halkın izlenimine açılacağını biliyoruz" dedi.

Öte yandan tırların üzerindeki uçakları gören vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntü aldı.                

Yönetmenliğini Özhan Eren'in yaptığı filmde başrolleri Tansel Öngel ve Nesrin Cavadzade paylaşıyor. Öngel'in canlandırdığı "Pilot Yüzbaşı Salih Ekrem" ile Cavadzade'nin oynadığı "Nihal Hemşire"nin hikayesinin anlatıldığı film, 27 Şubat 2015'te vizyona girecek.

O UÇAKLAR TARİHİ TABYADA SERGİLENECEK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000