11 Mart 2014, Salı 15:04:57

O UÇAKLA İLGİLİ İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Cuma gecesi 239 kişiyle kaybolan Malezya yolcu uçağının bir parçasına bile ulaşılamazken, birbiriyle çelişen açıklama ve iddialarla olay içinden çıkılmaz hal aldı...
  • Allah ailelerine yardim etsin kayip olumdende zor
  • birde havayolu sirketi 3000 sterlin onermis ailelere .. ben olsam o parayi katlar bir guzel o sirketin genel mudur veya sahibinin...
  • sadece spekulasyon ve ilgi uyandırma taktikleri..yakında enkaz bulunur
  • Cok gizli yurutulen bir deney asla bulunamayacak ama bulundu diyecekler
  • Telefonu arayincada yagmur yagiyor ozaman.
  • Bir Havacı olarak anlamakta güçlük çekiyorum.Havacılık tarihine bir unutulmayacak acı ve acizlik anısı olarak geçecek.
  • THY nin adana da düşen sadece içinde uçuş ekibi olan uçağı hatırlayanlar var mı ? koskoca uçak toprağa gömülmüş sadece kuyruğu gözüküyordu. bu uçakta böyle dikine suya gömülmüş olmasın toprağa gömülen uçak suyu bulunca dibe doğru dalmıştır diye düşünüyorum.
  • Meteor çarpmış olabilir
  • BENCE PILOT HERSEYI KAPATTI ROTAYI KUTUPLARA CEVIRDI VE RADARA YAKALANMADAN YAKITIN BITTIGI YERDE DUSTU. HERKES BIRSEYLER SOYLUYOR BUDA BENIM DUSUNCEM
  • Annamadınız mı yaaa.. Amerika kazara kıyamet silahını ateşledi, herkes herşey buhar oldu

Okyanus üzerinde kaybolan ve dört gündür yapılan tüm araştırmalara rağmen hiç bilgi alınamayan Malezya uçağıyla ilgili ilginç iddialar ortaya atılıyor. Gazetevatan'da yer alan haberde yolcu yakınlarından Bian Liangwei isimli bir kadın , "Bu sabah ağabeyimin telefonunu iki kez aradım ve çaldı. Öğlen bir daha aradığımda, yine çalıyordu" iddiasında bulundu. "Ben ulaşabiliyorsam, polis de onun yerini bulabilmeli. Hâlâ hayatta olduğuna dair bir ihtimal var" diyen Bian, ağabeyinin numarasını havayolu şirketine ve Çin polisine verdiği belirtildi.

Singapur merkezli "The Strait Times" da birçok yolcu yakınının benzer ifadelerle havayolu şirketini bilgilendirdiğini belirtti.

Aileler havayolu şirketine inanmıyor

Washington Post, bazı yolcuların ailelerinin Çin’in online iletişim servisi QQ’da aktif halde gördükleri iddiasına yer verirken China.org.cn sitesi de en az 19 ailenin uçaktaki yakınlarını aradığı ve telefonların çaldığı iddiasında bulunduğunu belirtti. Aileler bu iddiaların ardından Malezya Havayolları’nı doğruyu söylememekle suçluyor.

Havayolu şirketinden yalanlama

Malezya Havayolları sözcüsü Ignatius Ong ise düzenlenen basın toplantısında, kendilerine verilen numaraları aradıkları ancak telefonların çalmadığı açıklamasında bulundu.

Havacılık tarihinin en büyük gizemlerinden biri

Malezya yolcu uçağının Cuma akşamı 239 kişiyle kayıplara karışması, uçakta bulunanların yakınlarının yaşadığı dram bir yana sivil havacılık tarihinin de en büyük gizemlerinden biri olarak gösterilmeye başlandı. Olay, bir uçağın nasıl kayıplara karışabileceği sorularını ve geçmişteki sivil havacılık ‘sırlarını’ akıllara getirdi.

Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’dan Çin’in başkenti Pekin’e gitmek üzere havalanan Malezya Havayolları’na ait 370 sefer sayılı uçağın, kalkıştan iki saat sonra radarla bağlantısı kesildi. Uçakla iletişimin kesilmesinin üzerinden 60 saatten fazla bir süre geçti ancak ne enkaza dair bir bilgi var ne de başka bir ipucu.

Yetkililerden yapılan son açıklamada, Güney Çin Denizi üzerinde saptanan büyük yağ tabakalarının kaybolan Malezya uçağına ait olmadığı belirtildi. Hâlâ ‘kayıp’ statüsünde olan uçak, böyle giderse sivil havacılık tarihinin gizemleri arasına girebilir.

O UÇAKLA İLGİLİ İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

simay ~ 10 yıl önce
Allah ailelerine yardim etsin kayip olumdende zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nasil is ~ 10 yıl önce
birde havayolu sirketi 3000 sterlin onermis ailelere .. ben olsam o parayi katlar bir guzel o sirketin genel mudur veya sahibinin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 10 yıl önce
sadece spekulasyon ve ilgi uyandırma taktikleri..yakında enkaz bulunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lost ~ 10 yıl önce
Cok gizli yurutulen bir deney asla bulunamayacak ama bulundu diyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Telefonu arayincada yagmur yagiyor ozaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sul-gun ~ 10 yıl önce
Bir Havacı olarak anlamakta güçlük çekiyorum.Havacılık tarihine bir unutulmayacak acı ve acizlik anısı olarak geçecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bmx ~ 10 yıl önce
THY nin adana da düşen sadece içinde uçuş ekibi olan uçağı hatırlayanlar var mı ? koskoca uçak toprağa gömülmüş sadece kuyruğu gözüküyordu. bu uçakta böyle dikine suya gömülmüş olmasın toprağa gömülen uçak suyu bulunca dibe doğru dalmıştır diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir ihtimal ~ 10 yıl önce
Meteor çarpmış olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
INTIHAR ~ 10 yıl önce
BENCE PILOT HERSEYI KAPATTI ROTAYI KUTUPLARA CEVIRDI VE RADARA YAKALANMADAN YAKITIN BITTIGI YERDE DUSTU. HERKES BIRSEYLER SOYLUYOR BUDA BENIM DUSUNCEM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hokoko ~ 10 yıl önce
Annamadınız mı yaaa.. Amerika kazara kıyamet silahını ateşledi, herkes herşey buhar oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olurmu olur.... ~ 10 yıl önce
baya esrarengiz bir durum almaya basladi. bu teknoloji caginda bulunamiyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000