21 Ağustos 2011, Pazar 08:49:41

O UÇAK KİME AİTTİ?

Başbakan Erdoğan önceki gün Somali’nin başkenti Mogadişu’da temaslarını sürdürürken, insansız bir uçağın şehir merkezinde bir evin üstüne çakıldığı ortaya çıktı.
  • ve daha sonra tarihe bakin Somalinin. AKP ve/veya bugune kadar TC de iktidara gecen hep ayni yere calismistir. Su an islamci gorunutusu veren AKP bunu sadece POLITIK nedenlerle yapmakta islamla alakali degil. eger oyle olsaydi somaliye eskiden yardimci olunurdu , ve somali yardim kampanyasi bugun baslatilmazdi. Cunki bu hukumet ayni bugunki Somali hukumeti gibi Bilderbergcilere ait.....
  • ABD e kim izin veriyor. ???????? Dünyanin en az 20 ülkesine insansiz uçak yollamak hakki ????? Afganistan,Pakistan,Iran,Libya,Yemen,Küba,Irak,Somali,Sudan,Suriye,Kuzey Kore,Suudi Arabistan,Gazze,Burma.Lübnan.
Associated Press muhabirine göre, uçağın enkazı Afrika Birliği askerlerince kaldırıldı. İnsansız uçağın kime ait olduğu açıklanmasa da, ABD’nin keşif ve istihbarat amacıyla Mogadişu üstünde bu araçları kullandığı biliniyor. BM destekli Somali hükümetine karşı savaşan İslamcı militanlar, kısa süre önce Mogadişu’dan çekilmişti. Somali’de yaklaşık 20 yıldır ülke geneline hakim bir hükümet kurulamadı.

CAT korudu
SOMALİ ziyareti için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Başbakanlık Güvenlik Daire Başkanlığı yakın korumalara özel eğitim verdi. Ankara’dan 80 CAT (Karşı Atak Timi) koruma ve özel harekât polisi gönderildi. Korumalar Güney Afrika Birliği askerleriyle ortak çalıştı.

(Hürriyet)
O UÇAK KİME AİTTİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ve daha sonra tarihe bakin Somalinin. AKP ve/veya bugune kadar TC de iktidara gecen hep ayni yere calismistir. Su an islamci gorunutusu veren AKP bunu sadece POLITIK nedenlerle yapmakta islamla alakali degil. eger oyle olsaydi somaliye eskiden yardimci olunurdu , ve somali yardim kampanyasi bugun baslatilmazdi. Cunki bu hukumet ayni bugunki Somali hukumeti gibi Bilderbergcilere ait.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABD e kim izin veriyor. ???????? Dünyanin en az 20 ülkesine insansiz uçak yollamak hakki ????? Afganistan,Pakistan,Iran,Libya,Yemen,Küba,Irak,Somali,Sudan,Suriye,Kuzey Kore,Suudi Arabistan,Gazze,Burma.Lübnan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000