05 Şubat 2016, Cuma 08:54:01

O uçak kafe olacak

Büyükçekmece Sahili’nde bulunan ve yaz aylarında alınan tedbirlere rağmen çocukların kanadından denize atlayarak yaralanmalarına sebep olan uçak, kafe olmaya hazırlanıyor.
  • Yassak hemşerim. .
  • Geçen gün oradan geçerken baktım denizin derinliği yaklaşık 1.5 mt kanadın altında. İşi bilen gencler (genelde biraz varoş gençliği giriyor oradan denize 10lu, 20li gruplar halinde) cakilmadan atlayabilir.
  • kanat'dan ne guzel saltolar yapilir!
  • tramplen yapsın belediye o zaman nasıl atlıcaz denize??

Büyükçekmece Sahili’nde bulunan ve yaz aylarında alınan tedbirlere rağmen çocukların kanadından denize atlayarak yaralanmalarına sebep olan uçak, kafe olmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği sahil şeridini güvenli hale getiriyor. Sahilde bulunan olumsuzlukları denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yaz aylarında özellikle gençlerin kanadına çıkarak denize atladığı uçağın çay kahve içilebilecek bir yer olacağını söyledi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından seyir amaçlı olarak verilen uçağın kafeye çevrilmesinin sebebi ise ciddi derecede yaralanmaların önüne geçmek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akgün, seyirlik olarak sahilde bulunan uçağın Hava Kuvvetleri Komutanlığından alındığını ifade ederek, “Büyükçekmece’de herkesin gelip geçtiği Kordon Boyu’nun güzel bir yerine bunu monte etmiştik insanlar önünde fotoğraf çektiriyorlar. Fakat daha sonra gördük ki burada bunun kanadının üzerine çıkıp denize atlamaya başladılar. Allah korusun ölümle sonuçlanacak kazalara sebebiyet verilebileceğini gördük. Telle çevirdik, jiletli tellerle çevirdik ancak bunu önleyemedik. Cumartesi Pazar günleri İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar özellikle gençler alkol içip buradan atlıyorlar.  Buna bundan sonra meydan vermeyeceğiz” dedi.

“KUMBURGAZ'DA DA 5 KİŞİ DENİZDE KAYBOLMUŞTU”

Yaklaşık 2 yıl önce Kumburgaz’da aynı deniz bisikletiyle denize açılarak hayatını kaybeden kişileri hatırlatan Akgün, “Daha önce de halka açık olan Kumburgaz’da halka açık tedbirsiz sahilden 2 kişinin binebileceği deniz bisikletine 5 kişi binerek denize açıldılar. Maalesef hepsi de hayatını kaybetti. Bizler de bunun üzerine turistik tesis alanı hariç diğer alanlarda deniz bisikleti kullanımını yasakladık. Bu işi de yüzde 100 önlemiş olduk. Oradaki sorumluluk bizzat vatandaşa aittir. Çünkü halka açık tedbirsiz herkesin kullanabileceği bir sahil olduğundan ötürüdür” diye konuştu.



O uçak kafe olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

yassah... ~ 8 yıl önce
Yassak hemşerim. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derinlik ~ 8 yıl önce
Geçen gün oradan geçerken baktım denizin derinliği yaklaşık 1.5 mt kanadın altında. İşi bilen gencler (genelde biraz varoş gençliği giriyor oradan denize 10lu, 20li gruplar halinde) cakilmadan atlayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ninja ~ 8 yıl önce
kanat'dan ne guzel saltolar yapilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tramplen ~ 8 yıl önce
tramplen yapsın belediye o zaman nasıl atlıcaz denize??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc ~ 8 yıl önce
denizden yararlanman için denize atlaman mı gerekiyor mandalar gibi.???? Adam gibi girip yüzebilirsin de atlamak da neyin nesi.???
deniz benim ~ 8 yıl önce
istediğim gibi girerim denize? onu da mı size soracağım? ister atlar ister batarım. yeter artık bu yaşam tarzına müdahale!
Deniz benim ~ 8 yıl önce
Babanın malımı!!!
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Çok saçma bir iddia.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000