11 Haziran 2013, Salı 09:32:36

O UÇAĞIN PİLOTU "KAHRAMAN" İLAN EDİLDİ

İtalya’da geçen cumartesi günü iniş takımlarının açılmaması üzerine Roma Fiumicino havalimanına acil iniş yapan Wizz Air Havayolları’na ait uçağın İtalyan pilotu Gianluca Rabitti Martini, “kahraman” ilan edildi.
  • O durumda gövde üzerine zaten inmek zorunda, şans eseri ateş almamış. Kimseye acilmayan kapalı kapı ardı kokpite bilmeden zor iş sanmayın lütfen. Şurada gövde üstüne de iniş dizayni da dusunulmustur ucagin..
  • Ben F 16 ciyim, siz kimsiniz ulen?
  • O değilde haber resminde dikkatimi çekti acaba bu kaptan çakması ECAM'ları açmadan uçabiliyomu :D Yada napıyor bu fakir..
  • evet? bekliyoruz THY'ye giydirecek arkadaslar yok mu? Adam Roma'ya govde uzeri inis yapmis kahraman olmus.
  • Gayet basarili bir inis, tebrikler
  • adam nasılda mütevazi,ben görevimi yaptım diyor ya bizim astronotlar olsa günlerce yazılır sonrada biz dünyanın en iyi astronotlarıyız ayakları ama yemezler..sonrada yabancı pilot almayın yok yaaa keşke hepsi yabancı olsa
  • kaptanına bırakın tesekkur etmeyı yerden yere vurdunuz. alın bakın adamlar nasıl yaklasıyor gorun. ders olsun.

Wizz Air'ın Bükreş–Roma seferini yapan ve içerisinde 165 yolcu ile 7 mürettebatın olduğu uçak, normalde Roma’daki Ciampino Havalimanı'na iniş yapması gerekiyordu. Ancak iniş takımlarında yaşanan sorun nedeniyle uçağın kaptan pilotu, kulenin yönlendirmesiyle Fiumicino Havalimanı'na gövde üzerine iniş yapmak zorunda kalmıştı.

Yaşanan olay sonrası slide'lardan tahliye edilen yolculardan yalnızca 3'ü hafif şekilde yaralanmıştı. Ölümden dönen yolcular pilotu "kahraman" ilan ederek ödül verilmesini istedi.

Pilot Martini ise “Ben sadece görevimi yaptım. O yolcuları sağ salim yere indirmem gerektiğini biliyordum. Şans yardım etti” dedi.

O UÇAĞIN PİLOTU "KAHRAMAN" İLAN EDİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

abartmayin ~ 11 yıl önce
O durumda gövde üzerine zaten inmek zorunda, şans eseri ateş almamış. Kimseye acilmayan kapalı kapı ardı kokpite bilmeden zor iş sanmayın lütfen. Şurada gövde üstüne de iniş dizayni da dusunulmustur ucagin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F 16 ~ 11 yıl önce
Ben F 16 ciyim, siz kimsiniz ulen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nee ~ 11 yıl önce
O değilde haber resminde dikkatimi çekti acaba bu kaptan çakması ECAM'ları açmadan uçabiliyomu :D Yada napıyor bu fakir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcular? ~ 11 yıl önce
evet? bekliyoruz THY'ye giydirecek arkadaslar yok mu? Adam Roma'ya govde uzeri inis yapmis kahraman olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarili ~ 11 yıl önce
Gayet basarili bir inis, tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hrek ~ 11 yıl önce
adam nasılda mütevazi,ben görevimi yaptım diyor ya bizim astronotlar olsa günlerce yazılır sonrada biz dünyanın en iyi astronotlarıyız ayakları ama yemezler..sonrada yabancı pilot almayın yok yaaa keşke hepsi yabancı olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur air ~ 11 yıl önce
kaptanına bırakın tesekkur etmeyı yerden yere vurdunuz. alın bakın adamlar nasıl yaklasıyor gorun. ders olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000