03 Ekim 2008, Cuma 08:38:56

O uçağı kim, ne yapsın?

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Onur Baştürk, bir alışveriş merkezi tarafından çekilişle verilecek olan uçağı köşesine taşımış
  • Derdi bize mi düştü çıkacak uçağın? Uçak her kime çıkarsa bu yazılanları kafasına takmayacaktır eminim ki.Bu arada iki firmanın da reklamı yapılmış ne güzel değil mi?
  • o ucak bana çıksın satması kolay =) ucuş okulları uygun fiyata alır.
  • arkadaslar o ucagı cıkınca dırek nakıte cevırmek bıle mumkun aynı sey araba cekılıslerınde oluyo .. galerı sahıbı veya zengın bırı bu kısıye gıder araba degerı 70 mılyar ıse vergısı falan herseyı benden sana 40 50 mılyar vereyım der karsısındakı caresız kabul eder cıksında bu sekılde nakıtede cevrılır tabı normal degerın altında:(
  • o ucagı apronda yatırmakta para ister.. :)
  • bence çok güzel bir çekiliş.helal olsun market sahiplerine...

Bayram bugün itibariyle bitmiş olabilir, ama tatili devam ediyor.

O yüzden notlara kaldığımız yerden devam...

Bayramın ikinci günü öyle sersem sersem yürürken bir ilan gördüm. Bir alışveriş merkezi çekilişle uçak veriyormuş!

Millet maket uçak sanıp yanılmasın diye de ısrarla eklemişler: GERÇEK uçak veriyoruz diye. Evet, ciddi ciddi küçük bir uçak işte.

İyi hoş da, o uçak çok ama çok zengin birine çıkmadığı sürece hiçbir manası yok. Yakıt parası, pilot parası derken insan batar yahu. Hatta, "niye bana çekilişte uçak çıktı Tanrım" deyip intihar bile edebilir insan. Uçaktan atlayarak.

Uçak demişken, bu yaz gittiğim Datça’daki Select Maris’te bindiğim deniz uçağı geldi aklıma. Otelden Dalaman Havaalanı’na isterseniz bu küçük uçakla gidip geliyorsunuz. Süper hizmet doğrusu. Bütün o koyları yakından görmek şahane.

Onur BAŞTÜRK
HÜRRİYET

O uçağı kim, ne yapsın?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Theater ~ 16 yıl önce
Derdi bize mi düştü çıkacak uçağın? Uçak her kime çıkarsa bu yazılanları kafasına takmayacaktır eminim ki.Bu arada iki firmanın da reklamı yapılmış ne güzel değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sekanfly ~ 16 yıl önce
o ucak bana çıksın satması kolay =) ucuş okulları uygun fiyata alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kou u.g.m.b ~ 16 yıl önce
arkadaslar o ucagı cıkınca dırek nakıte cevırmek bıle mumkun aynı sey araba cekılıslerınde oluyo .. galerı sahıbı veya zengın bırı bu kısıye gıder araba degerı 70 mılyar ıse vergısı falan herseyı benden sana 40 50 mılyar vereyım der karsısındakı caresız kabul eder cıksında bu sekılde nakıtede cevrılır tabı normal degerın altında:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
o ucagı apronda yatırmakta para ister.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 16 yıl önce
bence çok güzel bir çekiliş.helal olsun market sahiplerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000