05 Mart 2017, Pazar 10:15:35

O uçağa polis incelemesi

28 Haziran 1989'da şarkıcı Sibel Can'ın yaptığı çekilişle ile verdiği 2 kişilik ’Fisher Super Koala’ hurda uçak polis tarafından incelendi.
  • Bize ne Sibel'den neyse ne,konu uçak
  • Fazla haber değeri taşımadığını düşünüyorum haber kanallarının abartması. Sonuçta bodrumda duran sıfır bir uçak değil motoru ve daha birçok komponenti eksik olan bir uçak.
  • Bu Ülkede Sportif havacılık bodrumda yapılır
  • Fetönün işidir , fetönün.
  • Ses sanatçısı Sibel Can diyeceksiniz...

Avcılar’da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda bulunan ve Tercüman gazetesinin 28 Haziran 1989'da şarkıcı Sibel Can'ın yaptığı çekilişle ile verdiği 2 kişilik ’Fisher Super Koala’ hurda uçak polis tarafından incelendi.

Ambarlı Mahallesi’ndeki depo olarak kiralanmak istenen bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan, sahibi çevrede tanınmayan binanın bodrum katının bazı bölümlerinde örümcek ağları bulunan iki kişilik uçak olduğu görüldü. Bazı bölümleri ahşap, tek motorlu, ultralight yani hafif uçak olduğunu görenler kimseyi inandıramadı. Bina sakinleri yıllardan bu yana aynı yerde oturmalarına rağmen bundan haberleri olmadığını ve kapının dar olmasına rağmen içeri nasıl ve kimler tarafından getirildiğinden haberleri bulunmadığını söyledi.

BİNAYA İNCELEMEK İÇİN GELDİLER

Duyanların bile inanamadığı bodrumdaki hurda uçak ile ilgili değişik iddialar ortaya atılırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün talimatı ile gönderilen sivil ekip, dün binaya gelerek inceleme yapmak istedi. Bina sakinlerinin daha önce ip ile bağlı olan ancak, uçağa gösterilen aşırı ilgi ve ziyaretçi sayısının fazlalığı nedeniyle zincir bağlayıp kapısını kilitlediği binanın bodrumuna giren polisler, incelemelerini tamamladıktan sonra ayrıldı.

O uçağa polis incelemesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Aa ~ 7 yıl önce
Bize ne Sibel'den neyse ne,konu uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olabilir ~ 7 yıl önce
Fazla haber değeri taşımadığını düşünüyorum haber kanallarının abartması. Sonuçta bodrumda duran sıfır bir uçak değil motoru ve daha birçok komponenti eksik olan bir uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 7 yıl önce
Bu Ülkede Sportif havacılık bodrumda yapılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İboretti... ~ 7 yıl önce
Zaten aşk ta Bodrum'da yaşanır güzelim... :-)
Fetö ~ 7 yıl önce
Fetönün işidir , fetönün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şarkıcı Değil! ~ 7 yıl önce
Ses sanatçısı Sibel Can diyeceksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanat ~ 7 yıl önce
sanatçı olmak başka bir şeydir, şarkıcı olmak farklı... sanatçı olup üretiyorsan ve bulunduğun yer sanat adına bir yerde ise, onun sanatçısı olursun ama sadece söylüyorsan ya da günü kurtarırsan olmaz.
Sanatçı ~ 7 yıl önce
Sevgili Sibel Can'ın bulunduğu yer ses sanatı adına tartışmasızdır.Bakın ses sanatı diyorum...
Canıtın ~ 7 yıl önce
Millet yaradılış destanında dağ deler sizin tartıştığınız konuya bak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000