16 Haziran 2017, Cuma 12:42:36

O transfere Fetö engeli

SHGM Uçuş Operasyon Daire Başkanı Vekili Oğuzhan Kabakçı’nın babasının Fetö’den gözaltına alınması sebebiyle TAI’ye transferinin askıya alındığı öğrenildi.
  • Pislik kıskanç kansız çekemiyorsun değilmi efendiliğiyle çalışkanlığıyla o seviyeye geldi
  • SHGM şimdi ne yapacak acaba bakım şubede yapılan temizlik, operasyon şubede de yapılıp bütün Fetöşler temizlenecek mi ya da Adem K. gibi rütbeleri mi düşürülecek sadece temizlemek yerine?
  • Suçun şahsiligine kimse birşey diyemez tamam..ama buralara gelmesiinde fetoşcu babasinin katkisi oldugunu herkes biliyor...eee o zaman tatli tatli yemenin aci aci çikarmasi olur.
  • Maksat savunmak değil de suçun şahsiliği ilkesi nerede? Kaldı ki adamın babası henüz tutuklanmamış, yargılanmamış, hüküm giymemiş, ceza almamış. Kaldı ki suçlu olsun, bu şahsını bağlar. Babası suç işlemişse oğlu niye cezasını çekiyor?
  • Geçmişe dönük yaptığı usulsüz işlemlere bakılsın zaten ne olduğu ortada kimlere hizmet ettiği de hizmet ettikleri kaçtı gitti
  • Fetoscu degilim diye Thy beni ise almadi.Yurtdisinda 20 senelik tecrubemi 2012 senesinde THY ile paylasmak istedim.Ne yazikki fetos orda patron olmus hic ilgilenmediler su an itibari ile buyuk bir havayplu sirketinde ust duzeydeyim gonul istetdiki Thy olsun.
  • bu olayda kimse babası ayrı oğlu ayrı diyemez. babasının feto bağlantıları sayesinde bu kişinin shgm'de işe girip hızla basamakları tırmandığı gün gibi ortada. onun gibi daha da niceleri var hele thy'de.
  • Arkadaş babası gözaltına alındı diye(Hükümlü bile değil) sallayıp duruyorsunuz.Airport Haber'in magazin tarafı ve yorum kısmımdan iyice nefret ettim.Adamı tanımadan atın bakalım.Soran yok nasılsa...
  • Babasının suçu kanıtlanıp,hüküm verilmişmide bu şekilde insanların geleceğiyle oynanıyor?Ülkede zekasıyla ve çalışkanlığıyla başarılı olup bir yerlere gelmiş insanların önüne fetö damgasıyla duvar örün sonrada neden beyin göçü oluyor ?
  • Doğru bir karar..!

SHGM Uçuş Operasyon Daire Başkanı Vekili Oğuzhan Kabakçı’nın babasının Fetö’den gözaltına alınması sebebiyle TAI’ye transferinin askıya alındığı öğrenildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde 12 yıl çeşitli kademelerde görev aldıktan sonra TAI’ye transfer olan Oğuzhan Kabakçı’nın bu transferi Fetö operasyonuna takıldı. Kabakçı’nın babasının bir süre önce Fetö operasyonu kapsamında gözaltına alındığı öğrenilirken, TAI’nın bu bilgi sonrası sözkonusu transferi askıya aldığı belirtildi.

Kabakçı’nın, TAI’den önce ilk görüşmeyi Türk Hava Yolları ile yaptığı THY’nin Kabakçı ile ilgili araştırması sırasında babasının Fetö operasyonu kapsamında gözaltına alındığını öğrendiği ve  bu transferden vazgeçtiği kaydedildi.

Airporthaber o tranferi bu haberle duyurmuştu:

TIKLAYINIZ...

O transfere Fetö engeli

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Ne adaleti ~ 7 yıl önce
Pislik kıskanç kansız çekemiyorsun değilmi efendiliğiyle çalışkanlığıyla o seviyeye geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM Ops ~ 7 yıl önce
SHGM şimdi ne yapacak acaba bakım şubede yapılan temizlik, operasyon şubede de yapılıp bütün Fetöşler temizlenecek mi ya da Adem K. gibi rütbeleri mi düşürülecek sadece temizlemek yerine?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
babasi.. ~ 7 yıl önce
Suçun şahsiligine kimse birşey diyemez tamam..ama buralara gelmesiinde fetoşcu babasinin katkisi oldugunu herkes biliyor...eee o zaman tatli tatli yemenin aci aci çikarmasi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enes ~ 7 yıl önce
Maksat savunmak değil de suçun şahsiliği ilkesi nerede? Kaldı ki adamın babası henüz tutuklanmamış, yargılanmamış, hüküm giymemiş, ceza almamış. Kaldı ki suçlu olsun, bu şahsını bağlar. Babası suç işlemişse oğlu niye cezasını çekiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copy müdür ~ 7 yıl önce
Geçmişe dönük yaptığı usulsüz işlemlere bakılsın zaten ne olduğu ortada kimlere hizmet ettiği de hizmet ettikleri kaçtı gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetocu olmayan ~ 7 yıl önce
Fetoscu degilim diye Thy beni ise almadi.Yurtdisinda 20 senelik tecrubemi 2012 senesinde THY ile paylasmak istedim.Ne yazikki fetos orda patron olmus hic ilgilenmediler su an itibari ile buyuk bir havayplu sirketinde ust duzeydeyim gonul istetdiki Thy olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayrı değil aynı ~ 7 yıl önce
bu olayda kimse babası ayrı oğlu ayrı diyemez. babasının feto bağlantıları sayesinde bu kişinin shgm'de işe girip hızla basamakları tırmandığı gün gibi ortada. onun gibi daha da niceleri var hele thy'de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma sapan yorum ~ 7 yıl önce
Arkadaş babası gözaltına alındı diye(Hükümlü bile değil) sallayıp duruyorsunuz.Airport Haber'in magazin tarafı ve yorum kısmımdan iyice nefret ettim.Adamı tanımadan atın bakalım.Soran yok nasılsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 7 yıl önce
Babasının suçu kanıtlanıp,hüküm verilmişmide bu şekilde insanların geleceğiyle oynanıyor?Ülkede zekasıyla ve çalışkanlığıyla başarılı olup bir yerlere gelmiş insanların önüne fetö damgasıyla duvar örün sonrada neden beyin göçü oluyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne adaleti ? ~ 7 yıl önce
adamda zeka ve çalışkanlık yok torpil,kollanma ve referans var !
İtten it doğar ~ 7 yıl önce
Doğru bir karar..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000