18 Kasım 2011, Cuma 23:36:37

O TEKNİSYEN TUTUKLANDI

BBP eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile İstanbul’da gözaltına alınan ve Malatya’da hakim karşısına çıkarılan teknisyen Kenan Köksal tutuklandı.
  • Eğer bir kaza yaşanırsa SHGM ne yapacak. Nasıl personel görevlendirecek. Üç kuruş maaş alan personel GİDERMİ? Şirketlerden istenen kazalarda şirket temsilcisi olarak gönderilen Teknisyenler bu görevlere artık gidermi? Bana Cumhurbaşkanından bile görev verilse gitmem. Gitmem için bulunduğum görevle ilgili gelecekte başıma bir şey gelmeyeceğinin garantisini vermeden böyle bir göreve beni kimse gönderemez. TÜRK Sivil Havacılığına Hayırlı Olsun
  • Tanrılar kurban istiyor
  • Kenan Bey havacılık camiasında çok sevilen birisidir ve işinde titiz olduğunu herkes bilir. Başına gelenleri hiç haketmiyor ve inşallah en kısa zamanda adalet yerini bulur diye dua ediyorum.
  • Biliyorum çok acıtıyor, kahroluyorsun ama biraz dayan Kenan Hocam, bu sektördeki herkes seni tanıyor ve seviyor. İşinde ne kadar titiz olduğunu da biliyoruz. Hak yerini bulacak ama "suikast var, asker kökenli cani var, TSK kökenli pilotlar var!" diye bir yerlerini yırtanları bu köşelerde yine yorum yazarken bulabilecek miyiz?
  • vay be bir zamanlar kara havacilikta elektrik dersimize giren kenan bascavus tutuklanmis, daha neler gorecegiz bakalim
  • Bu teknisyen kendi kafasına göre gitmedi kaza yerine bunu yollayan müdür amiri patronu onlar niye ifade vermiyor kaza kırım heyeti ninde bir amiri müdür var onlarda bu teknisyeni kafalarına göre almadılar ya yanlarına...!!! Bu nasıl soruşturma adalet hep garibana patronar yine keyif çatmada..
Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan teknisyen emekli astsubay Kenan Köksal sabah saatlerinde götürüldüğü Malatya Adliyesi’nde özel yetkili savcılıkta ifadesi alındı. Sorgusunun ardından özel yetkili Malatya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Kenan Köksal, tutuklanarak Malatya E Tipi Ceza Evine gönderildi.

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturması kapsamında daha önce yapılan operasyonlarda 7 kişi tutuklanmıştı. Emekli astsubay olan teknisyen Kenan Köksal'ın cezaevine gönderilmesiyle tutuklu sayısı 8'e yükseldi.(Hürriyet)
O TEKNİSYEN TUTUKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Eğer bir kaza yaşanırsa SHGM ne yapacak. Nasıl personel görevlendirecek. Üç kuruş maaş alan personel GİDERMİ? Şirketlerden istenen kazalarda şirket temsilcisi olarak gönderilen Teknisyenler bu görevlere artık gidermi? Bana Cumhurbaşkanından bile görev verilse gitmem. Gitmem için bulunduğum görevle ilgili gelecekte başıma bir şey gelmeyeceğinin garantisini vermeden böyle bir göreve beni kimse gönderemez. TÜRK Sivil Havacılığına Hayırlı Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tanrılar kurban istiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kenan Bey havacılık camiasında çok sevilen birisidir ve işinde titiz olduğunu herkes bilir. Başına gelenleri hiç haketmiyor ve inşallah en kısa zamanda adalet yerini bulur diye dua ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biliyorum çok acıtıyor, kahroluyorsun ama biraz dayan Kenan Hocam, bu sektördeki herkes seni tanıyor ve seviyor. İşinde ne kadar titiz olduğunu da biliyoruz. Hak yerini bulacak ama "suikast var, asker kökenli cani var, TSK kökenli pilotlar var!" diye bir yerlerini yırtanları bu köşelerde yine yorum yazarken bulabilecek miyiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
vay be bir zamanlar kara havacilikta elektrik dersimize giren kenan bascavus tutuklanmis, daha neler gorecegiz bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu teknisyen kendi kafasına göre gitmedi kaza yerine bunu yollayan müdür amiri patronu onlar niye ifade vermiyor kaza kırım heyeti ninde bir amiri müdür var onlarda bu teknisyeni kafalarına göre almadılar ya yanlarına...!!! Bu nasıl soruşturma adalet hep garibana patronar yine keyif çatmada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000