14 Temmuz 2018, Cumartesi 16:12:14

O şehre yapılan uçuşları durdurdu!

İran, hizmet yoksunluğu ve elektrik kesintileri nedeniyle protestoların düzenlendiği Irak'ın Necef kentine uçuşları durdurdu.
  • Eğer biz de vatan haini mualiflerin kuyruğuna takılıp 15 temmuzda sessiz kalsaydık ya da seçimlerde reisin arkasında durmasaydık halimiz Irak gibi olurdu.
  • Nasil ucuyor oraya yarin gece necef ucusum var ve ucak dolu

İran haber ajanslarından Mehr'e konuşan Havacılık Kurumu Sözcüsü Rıza Caferzade, "Şu anda Necef Havalimanı'na güvenli uçuş yapmak mümkün değil." dedi.

Necef'teki durumun yakından takip edildiğini aktaran Caferzade, "Necef Havalimanı'ndaki sorun ortadan kaldırıldığı an uçuşlar yeniden başlayacak." dedi.

Öte yandan Tahran Uluslararası İmam Humeyni Havalimanı yetkilisi Ali Rüstemi de Necef'e hareket edecek bazı yolcu uçaklarının Bağdat'a yönlendirildiğini kaydetti.

Irak’ın güneyinde hizmet yoksunluğu ve elektrik kesintileri nedeniyle patlak veren gösterilerde eylemciler dün Necef Havalimanı'nı basmıştı. Bunun üzerine Iraklı yetkililer havalimanına iniş ve kalkışların askıya alındığını duyurmuştu.

Basra sakinleri yıllardır bölgelerinde faaliyet gösteren petrol şirketlerinde yabancıların değil kendilerinin istihdam edilmesini talep ediyor. Basralılar ayrıca hava sıcaklıklarının 50 dereceyi aştığı bu günlerde sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden de şikayet ediyor.

Söz konusu gerekçelerle Basra'da başlayan gösteriler, başkent Bağdat'ın yanı sıra Necef, Meysan ve Nasiriyye kentlerine de sıçramıştı.

O şehre yapılan uçuşları durdurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Istikrar ~ 6 yıl önce
Eğer biz de vatan haini mualiflerin kuyruğuna takılıp 15 temmuzda sessiz kalsaydık ya da seçimlerde reisin arkasında durmasaydık halimiz Irak gibi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne diyosun ~ 6 yıl önce
birader ne ictin
Hahah ~ 6 yıl önce
İlk okul mezunu cahil olunca böyle oluyor demk ki
Adam olun ~ 6 yıl önce
Adam olun, kendinizce espiri yapmak sizin ne haddinize...önce Afrin de sonra da seçimlerde sizi bozguna uğratıp haddinizi bildirdik gerekirse yine bildiririz
Thy ~ 6 yıl önce
Nasil ucuyor oraya yarin gece necef ucusum var ve ucak dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000