29 Mart 2012, Perşembe 11:09:30

O PİLOTA DAVA AÇILDI

JetBlue havayollarının, hareketleri ve ifadeleriyle uçuş esnasında korku yaratan ve uçağın acil iniş yapmasına neden olan pilotu hakkında dava açıldı.
  • hı evet! tutmuşlar bi de foto demişler! ilahi siz...temsili foto yazcaklarmış:) cinnetmiş allasen cinnet geçirince/getirince dinden mi bahsediyosun? hı cinnet die daha neler yapsın? olmaz canlarım üniformayı giyersin evin,eşin,çocuğun,borcun,sorunun pijamalarının orada kalır.
  • Pilotlar ve hosteslerde insan psikolojik problemler yaşayabilir makine değiller sonuçta.. Problemi hissedik psikolojik destek almalı idi.. Hatası o olmuş.. Cinnette geçirmiş olabilir evde olan birşeyden ötürü..
  • Temsili resimdir büyük bir olasılıkla. Ama Airporthaber yüzü mozaiklese ve/veya temsili resimdir diye resim üzerine yazsa daha iyi olurdu.
  • O PİLOT DEDİGİNİZ RESİMDEKİ PİLOTMU.ONU GÖRDÜĞÜMDE UÇAGINA BİNMİCEM DE.
Yetkililer, 49 yaşındaki pilotun uçuş esnasında huzuru bozmaktan yargılanacağını bildirdi. Pilot hakkında 20 yıla kadar hapis ve 250 bin dolara kadar para cezası istenebilecek.

ABD Adalet Bakanlığı'nın açıklamasına göre, New York-Las Vegas seferini yapan uçağın kaptan pilotu dün işe geç kaldı, John F. Kennedy havaalanından kalkıştan hemen sonra da tuhaf davranmaya ve dinle ilgili birbiriyle alakasız ifadeler kullanmaya başladı.

Yardımcı pilotun endişesi, kaptan pilotun hiçbir şeyin öneminin olmadığını söylemesi üzerine arttı. Pilot, kuleyle yaptığı konuşmada muhataplarına kızdı ve susmalarını istedi, ardından telsiz bağlantısını kapatarak, yardımcısından da telsizi kullanmamasını istedi.

İnançla ilgili anlaşılmaz sözler sarf eden pilot, Las Vegas'a gitmeyeceklerini söyledi ve bir çeşit dua etti.

Yardımcı pilotun, uçakta yolcu olarak bulunan bir JetBlue pilotunu kokpite davet etmelerini önermesi üzerine kaptan yerinden fırlayarak tuvalete gitti. Tuvaletten çıktığında "uçakta 150 ruhtan", İsa'dan, İran'dan, Irak'tan ve terörden bahseden, aniden bir yolcuya "bir problemin mi var" deyip uçağın ön tarafına koşan pilot, kokpit kapısında şifresini girmeye çalışırken, yardımcı pilotun anonsu ile yolcular tarafından alt edildi.

Yardımcı pilot ve uçakta bulunan diğer pilot Teksas'taki Amarillo havaalanına acil iniş yaparken, sorunlu kaptan pilot hastaneye kaldırılmıştı.

(Zaman)
O PİLOTA DAVA AÇILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
hı evet! tutmuşlar bi de foto demişler! ilahi siz...temsili foto yazcaklarmış:) cinnetmiş allasen cinnet geçirince/getirince dinden mi bahsediyosun? hı cinnet die daha neler yapsın? olmaz canlarım üniformayı giyersin evin,eşin,çocuğun,borcun,sorunun pijamalarının orada kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotlar ve hosteslerde insan psikolojik problemler yaşayabilir makine değiller sonuçta.. Problemi hissedik psikolojik destek almalı idi.. Hatası o olmuş.. Cinnette geçirmiş olabilir evde olan birşeyden ötürü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Temsili resimdir büyük bir olasılıkla. Ama Airporthaber yüzü mozaiklese ve/veya temsili resimdir diye resim üzerine yazsa daha iyi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O PİLOT DEDİGİNİZ RESİMDEKİ PİLOTMU.ONU GÖRDÜĞÜMDE UÇAGINA BİNMİCEM DE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000