24 Mart 2012, Cumartesi 10:13:25

O PİLOT TÜRKİYE'DE Mİ?

Suriye'li bir hava kuvvetleri pilotunun, dün askeri güvenlik binasını bombaladıktan sonra Türkiye’ye sığındığı iddia edildi. Şam yönetimi iddiaları yalanladı.
  • merak etmeyin yakında MİT çinin biri ücret-i mukabil paketleyip suriye ye satar.tıpkı daha önce de yaptıkları gibi.pislik mahlukat.
El Arabiya’nın haberine göre, Suriye Hava Kuvvetleri’nde görevli pilot “sivil protestocuları öldürme emirlerini reddederek” Halep’te bulunan bir askeri güvenlik binasını hedef aldı.

Pilot, uçağındaki mühimmatı tükettikten sonra hava yoluyla Türkiye’ye geldi.

El Arabiya, Suriye Ulusal Konseyi’nden (SUK) bir üyenin, taraf değiştiren pilotun Türkiye’ye ulaştığını doğruladığını aktardı.

Habere göre, SUK üyesi, Beşar Esad rejiminin ordunun kontrolünü kaybettiğini belirterek, başkanlık sarayına bir saldırı düzenlenebileceği endişesiyle askeri pilotları sahaya mühimmat vermeden gönderdiğini söyledi.

SURİYE'DEN YALANLAMA
Suriyeli yetkililer ise haberi kesin bir dille reddetti.

Kuveyt Haber Ajansı'nın SANA'dan aktardığına göre, Suriyeli resmi bir kaynak, yaptığı açıklamada bu haberlerin herhangi bir dayanağı olmadığını söyledi.

"32 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ"
Muhalifler ise dün ülkede yeni can kayıpları yaşandığını öne sürdü.

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü Cuma namazından sonra ülke genelinde düzenlenen gösterilerde güvenlik güçlerinin açtığı ateşte ölenlerin sayısının 32 olduğunu duyurdu.

Örgüt, Humus kentinde 12, kuzeydeki İdlib kentinde dört, Raka ve Deyr Ez Zor kentlerinde ikişer, Dera, Halep, Hama ve Şam'ın çevre semtlerinde de üçer kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

İdlib'in Sermin kentinde 18 kişinin evlerinde ve arabalarında yakılarak öldürüldüğünü kaydeden yerel aktivistler, Cebel El Zaviye bölgesinde düzenlenen operasyonlarda 200'e yakın evin yakıldığını ve atılan havan ve roketler yüzünden çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığını iddia etti.
O PİLOT TÜRKİYE'DE Mİ?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
merak etmeyin yakında MİT çinin biri ücret-i mukabil paketleyip suriye ye satar.tıpkı daha önce de yaptıkları gibi.pislik mahlukat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000