24 Mart 2017, Cuma 15:12:38

O milletvekiline bir şok daha

Air India, IndiGo, Go Air, Spice Jet ve Jet Airways şirketleri, Air India müdürüne terlikle saldıran milletvekili Ravindra Gaikwad'ı uçuşlarına almayacaklarını açıkladı.
  • Benim milletvekilime hakaret ettiler ya, sen kimsin ya, millet seçtiyse millet götürür.
  • Hintli değil hint. Gazeteci geçinirsiniz bir de
  • Sorun değil Thy ile uçar. Bir ayı fazla olmuş fark etmez...
  • Hintlilerin oldum olası sevmisimdir 2 kere ulkelerinde bulundum tek kelimeyle harika. Bazılarına ters gelebilir fakat o ulkede ki sokakta ki pislik dahi beni rahatsız etmedi. Bu hareketle bizden daha demokrat oldukları su götürmez. helal olsun , bize de ders olsun diyeceğim ama ders çikarmak isteyen kim! doğruya avrupa bizi gısganıyoooo.
  • Erkeğine baş kaldıran, ses yükselten kadın bizden değildir
  • terlikle alakası olmayan bi haber bence , neticede sıcak bir bölge adama donla binmiş muamelesi yapmışlar, fakat tam bir hayvanlık örneği sergilemiş tabi terlikle combo yapmış densiz. keşke bizde de kara liste uygulaması olsa van saw uçuşunda sigara içenlere uygular akabinde 1 gün süren otobüs seyahatleri esnasında mola yerlerinde bol bol ziftlenmesini sağlarız malum kişilerin çok da güzel olmaz mı ;)
  • bu olay başka Türk şirketlerinde olsa ne olurdu?

Aşırı sağcı Siv Sena partisi milletvekili Ravindra Gaikwad'ın Air India nöbetçi müdürüne terlikle saldırdığı görüntülerin ardından Hintli 5 havayolu firmasından da Gaikwad'a yasak geldi.

Air India, Pune-Yeni Delhi uçuşlarında talep olmaması nedeniyle business class uçuşlarını kaldırmıştı. Milletkili Faikwad'ın danışmanına durumun bildirilmesine rağmen milletvekili, Pune-Yeni Delhi uçuşunun tamamlanmasının ardından uçaktan inmemiş, personele hakaretler etmeye başlamış ve son olarak Air India Nöbetçi Müdürü R. Skumar'a terlikle saldırmıştı.

Olayın görüntülerinin dünya çapında geniş yer bulmasının ardından Hintli şirketler Air India, IndiGo, Go Air, Spice Jet ve Jet Airways şirketleri Ravindra Gaikwad'ı uçuşlarına almayacaklarını açıkladı.

GAIKWAD'IN UÇAKTA OLAY ÇIKARDIĞI ANLAR

O milletvekiline bir şok daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Flaphüsnü ~ 7 yıl önce
Benim milletvekilime hakaret ettiler ya, sen kimsin ya, millet seçtiyse millet götürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUmuz ~ 7 yıl önce
Hintli değil hint. Gazeteci geçinirsiniz bir de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hint ~ 7 yıl önce
Doğru sevgili Hindu kardeşim
Dıgıl dıgıl. Borakalele... ~ 7 yıl önce
Sorun değil Thy ile uçar. Bir ayı fazla olmuş fark etmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeyyyyy dıgıl dıgıl ~ 7 yıl önce
Eeyyyy dıgıl dıgıl... sen benim vekilime böyle konuşamazsın. Onu halkım seçti. Çıkar taktığın maskeyi. Yoksa sana hadut muamelesi yaparız. Biz hint milletiyiz. Eğilmeyiz. :))
Avrupa gısganıyo ~ 7 yıl önce
Hintlilerin oldum olası sevmisimdir 2 kere ulkelerinde bulundum tek kelimeyle harika. Bazılarına ters gelebilir fakat o ulkede ki sokakta ki pislik dahi beni rahatsız etmedi. Bu hareketle bizden daha demokrat oldukları su götürmez. helal olsun , bize de ders olsun diyeceğim ama ders çikarmak isteyen kim! doğruya avrupa bizi gısganıyoooo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salo ~ 7 yıl önce
Sen nerde gordun bi mv nin bi md ü dovdugunu? Ha diyosan ki KK ya soru soran adamı linç eden muhalefet partisi yöneticileri var. CHP lideri KK ye soru sorup tartaklanan adam diye ara google da ve gor. Demokratik bizi değil mi ...
Kevser ~ 7 yıl önce
Erkeğine baş kaldıran, ses yükselten kadın bizden değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meeting ~ 7 yıl önce
Seni tanımak, hayatımın kadını yapmak istiyorum hayatım! Bul beni!
ter-lick ~ 7 yıl önce
terlikle alakası olmayan bi haber bence , neticede sıcak bir bölge adama donla binmiş muamelesi yapmışlar, fakat tam bir hayvanlık örneği sergilemiş tabi terlikle combo yapmış densiz. keşke bizde de kara liste uygulaması olsa van saw uçuşunda sigara içenlere uygular akabinde 1 gün süren otobüs seyahatleri esnasında mola yerlerinde bol bol ziftlenmesini sağlarız malum kişilerin çok da güzel olmaz mı ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizce? ~ 7 yıl önce
bu olay başka Türk şirketlerinde olsa ne olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi düşüneyim... ~ 7 yıl önce
hiç.
Dildan ~ 7 yıl önce
Partisine göre değişir. HDP milletvekiline olsa kimse sesini çıkarmaz, hatta havayolu şirketlerini takdir ederler. İktidar partiye olsa havayolu şirketini zorla iflasa sürüklerler.
Olur olur ~ 7 yıl önce
Neden olmasın? Kara liste denen uygulama zaten var bu ülkede, IATA ve ICAO üyesiyiz, uygulamaya geçirmek lazım sadece, bu kadar basit!!
Elcevap ~ 7 yıl önce
Bu sefer gel sen sür uçağı denirdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000