12 Eylül 2014, Cuma 15:50:38

O KARELER YOLCULARLA BULUŞUYOR

Popüler sosyal paylaşım mecrası Instagram’da düzenlenen Türkiye tanıtım projesi #ComeSeeTurkey, TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarındaki kültür sanat platformu TAV Galeri İstanbul, Ankara ve İzmir’de yolcularla buluşuyor
  • Come to see turkey..... Dont came back İmza Bir dost

Popüler sosyal paylaşım mecrası Instagram’da düzenlenen Türkiye tanıtım projesi  #ComeSeeTurkey, TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarındaki kültür sanat platformu TAV Galeri İstanbul, Ankara ve İzmir’de yolcularla buluşuyor. 13 farklı ülkeden 20 sosyal medya fenomeninin objektifinden kareler, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda bir ay süreyle ziyaret edilebilecek.

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen en önemli ülke tanıtım projelerinden biri olan #ComeSeeTurkey, TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri’de yolcuların ziyaretine açıldı. 13 farklı ülkeden, Instagram’da çok takip edilen 20 fotoğrafçı tarafından Türkiye'nin 23 kentinde çekilen ve 45 milyondan fazla kişiye ulaşan #ComeSeeTurkey fotoğrafları, havalimanlarında da beğeni topladı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin desteği ile düzenlenen #ComeSeeTurkey, Türkiye’nin kültürel ve doğal zenginliklerini, tarihini, insanlarını fotoğrafın evrensel dilini kullanarak yansıtmayı hedefledi. #ComeSeeTurkey projesinde 13 farklı ülkeden, çektikleri fotoğraflarla Instagram üzerinde çok sayıda takipçisi bulunan fotoğrafçılar, kendi bakış açılarıyla Türkiye’nin görülmesi gereken güzelliklerini yansıttı. TAV Havalimanları’nın kültür sanat platformu TAV Galeri İstanbul, Ankara ve İzmir’de bu karelerden 71’i sergileniyor.

#ComeSeeTurkey kapsamında, 15 – 26 Nisan ve 14 – 26 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin 23 kentinde çekimler yapan 20 fotoğrafçı, proje süresince Türkiye’de çektiği 3 fotoğrafı her gün #ComeSeeTurkey hashtagi ile sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinde takipçileriyle paylaştı. Projede yer alan fotoğrafçıların bazıları; Thomas Kakareko (Almanya), Morgan Stone Grethet (ABD), Putri Anindya (Endonezya), Atle Skoglie (Norveç), Masaya Suzuki (Japonya), Sezgin Yılmaz ve Mustafa Seven (Türkiye).

#ComeSeeTurkey TAV Galeri İstanbul, Ankara ve İzmir’de bir ay süreyle ziyaret edilebilecek.









O KARELER YOLCULARLA BULUŞUYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Come to see turkey..... Dont came back İmza Bir dost

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000