11 Ocak 2018, Perşembe 15:19:35

O kaçak açıkladı; 'Sevgilimi görmeye gidiyordum'

Atatürk Havalimanı'nda uçağa iki kez biletsiz binen Rıdvan K.'nin, şeritle kapatılmış ve o an kullanılmayan X-Ray cihazının arasından geçerek alana girdiği ortaya çıktı.
  • nerde boyle insan nerdee
  • uçakda yolcu sayılmazki otobüsde yada dolmuşta saıyılır niye saysınlar boşyer var buyrun ben çok kere özel müşterileri bekledim
  • Personeli aramaya gelince kendini özel kuvvetlerden sanan güvenlik ekibi artık işini yapsın bu tarz açıklar vermesin.
  • Birşeyi unutmuşsun haber kanalı Bu kaçağı fark eden uçuş ekiplerine teşekkür etmeyi şirketlerin de unuttuğuna eminim
  • Bu yakalananı. Ya yakalanmayanlar? AHL de yolcu sayımı yapmayan şirketler var.
  • Ask nelere kadir. En azindan hayirli sonuclanmis eksikler gorulmus .
  • Öncelikle güvenlik ( ! ) personelinin görgü, eğitim ve kültür seviyeleri ile insan kalitesini arttırın. Sonra herşey kendiliğinden yerine oturur.
  • Ekiplerin ipadı ve kemeri tokası ile uğraşadurun siz...
  • Garp kafasıyla havalimani yaptık ama şark kafasıyla tedbir almayi unuttuk
  • Öncelikle x-ray cihazlarının başında görev yapan güvenlik memurunu sorguya almak lazım neye istinadn bileti olmayan kişiyi arındırılmış bölgeye geçisine izin vermişler . Sonrasında ise çelebinin o uçaktaki görevli boarding personelini almak lazım . Art niyetli bir insan olsaydı vay halimize ...

Atatürk Havalimanı'nda uçağa iki kez biletsiz binen Rıdvan K.'nin, şeritle kapatılmış ve o an kullanılmayan X-Ray cihazının arasından geçerek alana girdiği ortaya çıktı. Rıdvan K.'nin parası olmadığı ve Antalya'daki sevgilisinin yanına gitmek için bunu yaptığı belirlendi. Bu olayın ardından güvenlik noktalarında yeni düzenlemeye gidildi, sorumlu personel hakkında soruşturma başlatıldı. Atatürk Havalimanı'nda yolcuların biletlerinin kontrol edildiği ve arandığı noktalarda yeni güvenlik önlemleri alınmasına karar verildi.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali arındırılmış salona girerek biletsiz uçağa kadar giren Rıdvan K.'nin, uçağa gitmek için güvenlik kontrolünden nasıl geçtiği belirlendi. Rıdvan K.'nin, arındırılmış salona, şeritle kapatılmış ve o an kullanılmayan X-Ray cihazının arasından geçerek girdiği açıklandı.

SEVGİLİSİNİ GİTMEK İÇİN UÇAĞA BİLETSİZ BİNMİŞ

Rıdvan K.'nin, Antalya uçağına iki kez biletsiz binmeye çalışmasının nedeni de ifadesiyle açıklığa kavuştu. Rıdvan K. ifadesinde, Antalya'daki sevgilisini görmeye gitmek istediği için bunu yaptığını söyledi. 

PERSONEL HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

İstanbul Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği  olayı araştırması için bir kişiyi görevlendirilirken, ihmali olan tüm personel hakkında da idari soruşturma başlattı. Olayın ardından tüm kurum ve kuruluşlarla toplantı yapan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği, böyle bir olayın yaşanmaması için tüm personelini uyararak, daha dikkatli olmasını istedi.

Özel bir firmanın İstanbul - Antalya seferi yapacak olan uçağına Rıdvan K. isimli bir vatandaşın binmesinin ardından güvenlik noktalarına yeni düzenleme getiriliyor. Yeni düzenleme faaliyete geçtiğinde dedektörlü bir kapı kullanılmadığı zaman camlı turnike ile geçişe kapalı hale getirilecek. İki kontrol noktasının önüne de güvenlik masası kurulacak.

O kaçak açıkladı; 'Sevgilimi görmeye gidiyordum'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

x ~ 6 yıl önce
nerde boyle insan nerdee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efsun ~ 6 yıl önce
uçakda yolcu sayılmazki otobüsde yada dolmuşta saıyılır niye saysınlar boşyer var buyrun ben çok kere özel müşterileri bekledim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 6 yıl önce
Personeli aramaya gelince kendini özel kuvvetlerden sanan güvenlik ekibi artık işini yapsın bu tarz açıklar vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VEFASIZ LAR ~ 6 yıl önce
Birşeyi unutmuşsun haber kanalı Bu kaçağı fark eden uçuş ekiplerine teşekkür etmeyi şirketlerin de unuttuğuna eminim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya yakalanmayanlar ~ 6 yıl önce
Bu yakalananı. Ya yakalanmayanlar? AHL de yolcu sayımı yapmayan şirketler var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ask ~ 6 yıl önce
Ask nelere kadir. En azindan hayirli sonuclanmis eksikler gorulmus .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
Öncelikle güvenlik ( ! ) personelinin görgü, eğitim ve kültür seviyeleri ile insan kalitesini arttırın. Sonra herşey kendiliğinden yerine oturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 6 yıl önce
Ekiplerin ipadı ve kemeri tokası ile uğraşadurun siz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pov ~ 6 yıl önce
ALKIS × 10000
Hakan ~ 6 yıl önce
Garp kafasıyla havalimani yaptık ama şark kafasıyla tedbir almayi unuttuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İbrahim ~ 6 yıl önce
Öncelikle x-ray cihazlarının başında görev yapan güvenlik memurunu sorguya almak lazım neye istinadn bileti olmayan kişiyi arındırılmış bölgeye geçisine izin vermişler . Sonrasında ise çelebinin o uçaktaki görevli boarding personelini almak lazım . Art niyetli bir insan olsaydı vay halimize ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000