10 Aralık 2014, Çarşamba 08:05:20

O İNİŞ REKOR KIRDI

Türk Hava Kuvvetleri'nden Yüzbaşı Yusuf Kurt'un İngiltere'de geçen yaz yaptığı alçak iniş internette fenomen oldu.
  • Yolcu Overrun olsa üstünde duruyor olacaktı sanki.. Bildiğin köy meydanı çevresi bile tahta çitle çevrili .. Alçalma normal 11 AOA Fpm pist başında sıkıntı yok..
  • Eleştirenlere bakıyorumda.... Yazık hakkaten. Bu video ilk yayınlandığında Youtube'da yorumlara bakmıştım. Dünyanın her yerinden bir sürü insan altına bir şeyler yazmıştı. Aralarında Ermeni ve Yunanlılar bile vardı. Bir tane dahi olumsuz bir şey görmedim. Videoyu seyretmeden, havacılığı tam öğrenmeden atıp tutup, bu vesile ile yaşadığı ülkeyeve vatandaşlarına içindeki kini kusmakta bir beis görmeyen bu disiplin ve yazık rumuzlu vatandaşlarımıza da tez zamanda utanç duydukları bu ülkeyi terk edip, Kuzey Kore gibi kendi çapında gayet laik ve ulusalcı bir ülkeye yerleşmelerini tavsiye ediyorum. Nasıl gidilir, nasıl yaşanır öğrenmek içinde lütfen şu siteye göz atabilirsiniz: http://www.celebialper.com/category/kuzey-kore Hadi bakalım, bu kıyağımı da unutmayın ezikler!
  • Daha ne olsun Antalyalı zafer e Alçak gelince touch down Noktası daha ötede olacağı için landing distance uzar
  • Cok super indi valla. Gösterdi ingilize türkün gücünü. Ne kadar gurur duysak az. Bir türk dünyaya bedeldir. Hıyaaaaa tutmayın beni gidiyom ingiltereye çok pis gaza geldim.
  • Havaya top atsam tekerlere deger...
  • Ucus disiplini, ucus emniyeti, siviller sivil yerlesim uzeri ucuslar ve svillerin hayatina saygi vs vs , hepsini asmis bu yuzbasi, sorsan kendiniz kahraman ve dunyanin en iyi pilotu sanar:))
  • Pist başı ile insanların durduğu yere bakarsanız,tayyarenin teker koyduğu yer doğru insanların bulunduğu yer yanlış,onuda organizasyon komitesine sormak gerek,şanssızlık medyaya konu olması, şans ise bu datalarla ingiliz hv eleştirmenlerinin pilotu farkına varmadan yererken iniş görüntülerinin halk tarafından kabul görüp tık sayısına bölünmesi.Alkış Yusufa ve izleyip beğenen ingilize. Z.GOK ANTALYA
  • kenidisine sorma fırsatı buldum şöyle söyledi: ''biz antrenman uçuşu yaparken yetkililere söyledik orada izleyiciler durmamalı diye ama onlar bir şey olmaz sizde pistin ortasına teker koyun dediler, ben de dedim biz türküz hiçbir zaman ortadan değil baştan başlarız ve biz böyle öğrendik'' gerçekten gurur duyulacak bir hadise..
  • Ben burada yorum yapan cahilleri seviyorum. Beyinleri yok fikirleri var. O insanların son yaklaşma da ne işi var? O meydanın chart'larına baktınız mı? Gercekten glide slope'un altındamıydı yoksa kameraların açısından mı öyle gözüküyor? Ortada bir ihmal olsa ingilizler bunun peşine düşmez mi? Bak size bir sürü soru ve ömür boyu düşünme hakkınız var, süreniz başladı.
  • Adi üstünde: "gösteri ucagi". Yüzbasimiz da göstere göstere "inis böyle yapilir" demis. Varsa daha iyisini yapan yapsin görelim.

Türk Hava Kuvvetleri gösteri takımının F-16 C Blok-40 jet savaş uçağını kullanarak yaptığı tek kişilik hava akrobasi ekibinden Yüzbaşı Yusuf Kurt'un İngiltere'de yaptığı alçak iniş internette fenomen oldu. Videoyu internette tam 1.7 milyon kişi izledi. Yüzbaşı Kurt'un geçen yaz yaptığı muhteşem gösteri uçuşunun ardından seyircilerin adeta saçlarını yalarcasına indiği an aradan aylar geçmesine rağmen İngiliz Daily Mail gazetesine tekrar haber oldu.

1.7 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Gazeteye göre Yüzbaşı Kurt'un yere teğet geçerek inişi bugüne kadar internette tam 1.7 milyon kişi tarafından izlendi. Daily Mail, izleyicilere bu muhteşem manzarayı yaşatan Yüzbaşı Kurt'un kısa bir biyografisini de yayınladı.

O İNİŞ REKOR KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yolcu Overrun olsa üstünde duruyor olacaktı sanki.. Bildiğin köy meydanı çevresi bile tahta çitle çevrili .. Alçalma normal 11 AOA Fpm pist başında sıkıntı yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Eleştirenlere bakıyorumda.... Yazık hakkaten. Bu video ilk yayınlandığında Youtube'da yorumlara bakmıştım. Dünyanın her yerinden bir sürü insan altına bir şeyler yazmıştı. Aralarında Ermeni ve Yunanlılar bile vardı. Bir tane dahi olumsuz bir şey görmedim. Videoyu seyretmeden, havacılığı tam öğrenmeden atıp tutup, bu vesile ile yaşadığı ülkeyeve vatandaşlarına içindeki kini kusmakta bir beis görmeyen bu disiplin ve yazık rumuzlu vatandaşlarımıza da tez zamanda utanç duydukları bu ülkeyi terk edip, Kuzey Kore gibi kendi çapında gayet laik ve ulusalcı bir ülkeye yerleşmelerini tavsiye ediyorum. Nasıl gidilir, nasıl yaşanır öğrenmek içinde lütfen şu siteye göz atabilirsiniz: http://www.celebialper.com/category/kuzey-kore Hadi bakalım, bu kıyağımı da unutmayın ezikler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha ne olsun Antalyalı zafer e Alçak gelince touch down Noktası daha ötede olacağı için landing distance uzar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok super indi valla. Gösterdi ingilize türkün gücünü. Ne kadar gurur duysak az. Bir türk dünyaya bedeldir. Hıyaaaaa tutmayın beni gidiyom ingiltereye çok pis gaza geldim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Havaya top atsam tekerlere deger...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disiplin ~ 9 yıl önce
Ucus disiplini, ucus emniyeti, siviller sivil yerlesim uzeri ucuslar ve svillerin hayatina saygi vs vs , hepsini asmis bu yuzbasi, sorsan kendiniz kahraman ve dunyanin en iyi pilotu sanar:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Hadi ordan! Bi Türk'ün yaptığı bir şeyden de utanç duymayın be ezikler!
cabin crew ~ 9 yıl önce
gösterinin alçak iniş gösterisi olduğuna kafan basmadığından sen anlayamazsın
daha ne olsun ~ 9 yıl önce
Pist başı ile insanların durduğu yere bakarsanız,tayyarenin teker koyduğu yer doğru insanların bulunduğu yer yanlış,onuda organizasyon komitesine sormak gerek,şanssızlık medyaya konu olması, şans ise bu datalarla ingiliz hv eleştirmenlerinin pilotu farkına varmadan yererken iniş görüntülerinin halk tarafından kabul görüp tık sayısına bölünmesi.Alkış Yusufa ve izleyip beğenen ingilize. Z.GOK ANTALYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizzati ~ 9 yıl önce
kenidisine sorma fırsatı buldum şöyle söyledi: ''biz antrenman uçuşu yaparken yetkililere söyledik orada izleyiciler durmamalı diye ama onlar bir şey olmaz sizde pistin ortasına teker koyun dediler, ben de dedim biz türküz hiçbir zaman ortadan değil baştan başlarız ve biz böyle öğrendik'' gerçekten gurur duyulacak bir hadise..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ben burada yorum yapan cahilleri seviyorum. Beyinleri yok fikirleri var. O insanların son yaklaşma da ne işi var? O meydanın chart'larına baktınız mı? Gercekten glide slope'un altındamıydı yoksa kameraların açısından mı öyle gözüküyor? Ortada bir ihmal olsa ingilizler bunun peşine düşmez mi? Bak size bir sürü soru ve ömür boyu düşünme hakkınız var, süreniz başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz Erkmen ~ 9 yıl önce
Adi üstünde: "gösteri ucagi". Yüzbasimiz da göstere göstere "inis böyle yapilir" demis. Varsa daha iyisini yapan yapsin görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000