09 Eylül 2016, Cuma 11:10:16

O iniş film oldu!

15 Ocak 2009’da Hudson Nehrine inen uçağın pilotu olarak tarihe geçen Kaptan Chesley Sullenberger, 155 kişinin hayatını kurtarmasıyla bir gecede kahraman haline geldi.
  • Yapilan yorumlari gorunce bu site coluk cocukla folu muhtemelen 18 25 yas arasi gurup giriyor yorum yapnaya
  • TGS de alım varmı çıkanların yerine? CV nereye verebiliriz
  • Filme gittim ben harika ... Kahraman olduğu filmin sonunda kahraman değil diyenler...
  • Abd de 62000.ticari havayolu lisansi olan pilot var.Bu pilotun maaşi ise sadece 1600.1700 dolar.yakinda turkiyede lisansli pilotlar artip mezzun oldukca maaslar dusecek daha onemlisi kasintili ensedeki ssclarinu uzatmus ssvina jole surumeş ortayasli tipler azalicak kisa kesim kollarini acan tipler azalicak ingilizce aksan yapmaya calisanlar azalicak.
  • Çalışan sağlam motoru var ve adam gidip 5 millik sahada 6 pist var suya iniyor, kahraman oldu????
  • Bu hadisede amerikadaydim ben hadise inanilmazdi..tabi federallar ciddi soruşturma açtular ve sorgulamalar yapildi pilotlara kabin gorevlilerine kuledekilere radarlara bakildi kokpit ses kayit cihazlari dinlendi vs..sonuçta pilotlarin bir kusuru bulunmadi..yaklaşik ağirliği 10-15 kilo olan canada uçan ördeklerinden kalkiştan kosa bir sure sonra tukselme esnasinda her iki motora da onlarca giren 10 ar kiloluk uçan ördekler motorlari tamamen işlemez hale getirdi..bir havalinanina inecek zaman yoktu ve uçaga bir şekilde indirmak zorunda ve su oldu
  • Kahrolasi Federaller. Hep bir acik ararlar.
  • Çok yakın da hava alanı varken onca insanın hayatını tehlikeye atıp suya uçak indirmiş ya yüzeyde kalmasaydı uçak ??? Neresi kahraman ?
  • Bunlar hep Amerikan oyunu. Esas kahramanlık 15 Temmuz'da Bodrum'dan kalkan uçakta Cumhurbaşkanımız ve uçağı süren thy pilotu ile yazıldı.
  • National geografic channel da Aircrash investigation hudson flight belgeseli izleyebilirsiniz. Bu arada hep 9.11 belgeseli gosteriliyo.

15 Ocak 2009’da Hudson Nehrine inen uçağın pilotu olarak tarihe geçen Kaptan Chesley Sullenberger, 155 kişinin hayatını kurtarmasıyla bir gecede kahraman haline geldi.

Clint Eastwood ‘Sully’ isimli yeni filmiyle gerçek hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Filmin başrolünde Tom Hanks rol alıyor.

Filmin New York’ta düzenlenen ilk gösterimine yapımcı eşi Rita Wilson ile katılan Tom Hanks basının sorularını yanıtladı:

“Ben de tıpkı sizler gibi onun bir kahraman olduğunu düşündüm. Ama onun sonrasında yaşadığı şeyleri öğrenince ne kadar baskı dolu bir dönemden geçtiğini anladım.”

Pilot Chesley Sullenberger de kırmızı halıda düşüncelerini anlattı:

“Bu inanılmaz. Bunca yetenekli ismin sizin hikayenizi beyaz perdeye yansıtıyor olduğunu görmek, sizin kelimelerinizle sizi tanımladıklarını izlemek olağan üstü. Filmi izlemenin ben ve ailem için çok duygusal bir deneyim olduğunu söylemeliyim.”

Deneyimli kaptan pilot Sullenberger Hudson nehrine iniş yaparak, 155 yolcusunun hayatını kurtardıktan sonra, dedektifler onu yanlış karar vermekle suçladılar yakın bir hava limanına iniş yapabileceğine dair kanıt arayışına girdiler.

Yönetmen Clint Eastwood, bir uçuş tutkunu olmakla beraber 1951 yılında San Francisco’da düşmek üzere olan bir uçağın içindeydi:

“Gerçekten zorlu bir durumdu. Uçağın motoru durduğu anda omuzlarınıza tonlarca ağırlık veren kariyeriniz sizi mahvediyor. Uçak o kadar çabuk düşüşe geçiyor ki her şeyi anında yapmalısınız. İnişe uygun yer bulurken zamanla yarışıyorsunuz. Pilot da o sırada verdiği kararlarıyla sorunlu tutulacağını biliyor.”

“Sully” 9 Eylül’de tüm dünyada gösterimde olacak.

 

O iniş film oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

AIRPORT HABERE YOEUM YAPANLAR ~ 8 yıl önce
Yapilan yorumlari gorunce bu site coluk cocukla folu muhtemelen 18 25 yas arasi gurup giriyor yorum yapnaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
TGS de alım varmı çıkanların yerine? CV nereye verebiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirhan ~ 8 yıl önce
Filme gittim ben harika ... Kahraman olduğu filmin sonunda kahraman değil diyenler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Abd de 62000.ticari havayolu lisansi olan pilot var.Bu pilotun maaşi ise sadece 1600.1700 dolar.yakinda turkiyede lisansli pilotlar artip mezzun oldukca maaslar dusecek daha onemlisi kasintili ensedeki ssclarinu uzatmus ssvina jole surumeş ortayasli tipler azalicak kisa kesim kollarini acan tipler azalicak ingilizce aksan yapmaya calisanlar azalicak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
algı amerika ~ 8 yıl önce
Çalışan sağlam motoru var ve adam gidip 5 millik sahada 6 pist var suya iniyor, kahraman oldu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Bu hadisede amerikadaydim ben hadise inanilmazdi..tabi federallar ciddi soruşturma açtular ve sorgulamalar yapildi pilotlara kabin gorevlilerine kuledekilere radarlara bakildi kokpit ses kayit cihazlari dinlendi vs..sonuçta pilotlarin bir kusuru bulunmadi..yaklaşik ağirliği 10-15 kilo olan canada uçan ördeklerinden kalkiştan kosa bir sure sonra tukselme esnasinda her iki motora da onlarca giren 10 ar kiloluk uçan ördekler motorlari tamamen işlemez hale getirdi..bir havalinanina inecek zaman yoktu ve uçaga bir şekilde indirmak zorunda ve su oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bu ya ~ 8 yıl önce
Kahrolasi Federaller. Hep bir acik ararlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Çok yakın da hava alanı varken onca insanın hayatını tehlikeye atıp suya uçak indirmiş ya yüzeyde kalmasaydı uçak ??? Neresi kahraman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Git filimi izle o zaman. ~ 8 yıl önce
Yukarıyı oku!
Ana ucagi ~ 8 yıl önce
Bunlar hep Amerikan oyunu. Esas kahramanlık 15 Temmuz'da Bodrum'dan kalkan uçakta Cumhurbaşkanımız ve uçağı süren thy pilotu ile yazıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökhan ç ~ 8 yıl önce
bebişim o uçak dalamandan kalktı.
Gök ~ 8 yıl önce
Bodrum Dalaman farkeder mi ? Onemli olan destanin yazılması, hoş siz o sıralarda ya atm kuyruğunda ya market sırasında idiniz.
gökhan ç ~ 8 yıl önce
yavrum hadiseleri takip bile etmemişsin belli ki okumamışsın bilgi kirliliği senin gibi adamlar sayesinde var. hadi diyelim ben atm sırasındaydım sen naptın ? ana uçağının kolunda mı uçtun ? seni anlıyorum herkes kahraman olmak ister. Olsun üzülme sen de buraya yorum yazıp öyle hissediyorsun bu da güzel :)
"Gök" gürültüsü ~ 8 yıl önce
Gök sen nerdeydin?tankın önünde mü?bakıyorum da burda herkes kahraman
Air ~ 8 yıl önce
National geografic channel da Aircrash investigation hudson flight belgeseli izleyebilirsiniz. Bu arada hep 9.11 belgeseli gosteriliyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000