14 Mart 2012, Çarşamba 08:17:22

O HOSTESLERE TEPKİ AZALDI

Tayland’ın “P.C Air” havayollarında transseksüel kabin memurları hizmet vermeye başlamış, birçok çevreden tepki toplamıştı.
  • Öncelikle, Türkçe de " Pardonda " diye bir şey yok. İmla öğrenin ve sonra yazın. Diğeri ise herhalde kendisi " o tür " lerden. Başkası ise beni güldürdü. İnsanların bu " türlere " meraklı olduklarını bilmezdim. Bakın " yorumcular " ben kadınları severim...hem de onları çok severim. Herşeyin orijinali hoşuma gider; sonradan yapılma olanı değil. Bu arada Airporthaberi de bu tür saçma sapan ve imla yoksunu yazılarınızla mesgul etmeyin. Bunlara okuyarak onaylayan, emek veren insanlar var Airporthaber bünyesinde.
  • sen ne hakla 'zavallılar' dıye ınsanları cınsıyetıne ve tercıhlerıne gore sınıflandırırsın? ayrıca kadınlardan hoslanman ucus personelıyle ne kadar baglantılı? sen ısını profesyonelce yapan ve senın guvenlıgını saglayan ve kıbarca ucustakı gorevlerını yerıne getıren kısının erkek ya da kadın ya da transeksuel olmasına neden bu kadar takılıosun? kadınlarla ılgılenıosan gıt kendı hayatında yanında bulundaracagın kısılerı sec kendı krıterlerıne gore;gercı bu kadar sıg dusunen bırının krıterden anlayacagını pek sanmam ama:. ucus gorevlılerı senı tatmın etmek ıcın gelmıolar ucaga;ama sen her neyın pesınde ısen adresını de bılıosundur..
  • Yazar Erica Jong "Türbülansta sarsılan uçakta ateist kalmaz" demiş. Ne fark eder ki cinsiyeti. Ben havada canımı emanet ettiğim insanın eğitimine bakarım cinsiyetine değil.
  • Pardonda birşey sorucam . Uçuşta görevini "Transeksüel" olan biri görevini yerine getiriyorsa nesi ters bunun ? Hoşunuza gitsin diye biz "Hostesler"uçakta görev almıyoruz ! Amatörleşmeyin , Profesyonelleşin !
  • Sana ne? Sanami kaldi insanlarin cinsiyetleri hakkinda ne yapip ne yapmamalari gerektigine karar vermek? Keske her ülke böyle bir davranis sergilese, ozaman senden sonra gelen nesil senin gibi cahil kalmasa!
  • alışın herdeyiz....
  • Ben uçakta adam gibi bayan hostes veya host görmke isterim. Herne kadar hostes görmek istesem de hostlara da ses çıkarmam. Ama sapık, cinsiyet değişikliği yapmış bir grup acaip veya erkek olup ta kadın gibi davranan homolarda görmek istemem. Adem elmaları olup ta kadın gibi giyinenler midemi bulandırıyorlar.Ben gerçek kadınlardan hoşlanırım ve başka cinslere de tahammül etmem...edemem. Gerçi Türk sivil havacılığında karakter olarak bunlardan çok varsa da, dış görünüşleri erkek ( ! ). Bu zavallılar iş arıyorlarsa başka kapıya gitsinler.
  • düşünülebilir, ancak uygulamaya koyması zor bir karar
  • Valla benimde bir Transeksüel arkadasım var okadar iyi kalpli ki keşke Turkiye dekilere de iş imkanı saglansa normal bankada hastanede ofislerde calıssalar.
  • güzel karar bizim ülkemizde de iş verseler bu insanlara topluma kazandırsalar..
İtalyan La Stampa Gazetesi’nin haberine göre, P.C Air’in CEO’su Peter Chan transseksüel hostesleri göreve almadan önce sık uçan yolcular arasında bir anket düzenlediklerini ve en çok Bangkok-Hong Kong arasında seyahat edenlerin onay verdiğini belirtti. Chan, “Transseksüeller yani üçüncü cins, çok çalışkan ve inanılmaz ev sahipliği yapıyorlar. Bize 100 aday başvurdu, 12’sini seçtik ancak ilk aşamada eğitimini tamamlayan 4 transseksüele görev verdik. Bizler de, yolcular da memnun” açıklaması yaptı.

Reha ERUS / Hürriyet
O HOSTESLERE TEPKİ AZALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle, Türkçe de " Pardonda " diye bir şey yok. İmla öğrenin ve sonra yazın. Diğeri ise herhalde kendisi " o tür " lerden. Başkası ise beni güldürdü. İnsanların bu " türlere " meraklı olduklarını bilmezdim. Bakın " yorumcular " ben kadınları severim...hem de onları çok severim. Herşeyin orijinali hoşuma gider; sonradan yapılma olanı değil. Bu arada Airporthaberi de bu tür saçma sapan ve imla yoksunu yazılarınızla mesgul etmeyin. Bunlara okuyarak onaylayan, emek veren insanlar var Airporthaber bünyesinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen ne hakla 'zavallılar' dıye ınsanları cınsıyetıne ve tercıhlerıne gore sınıflandırırsın? ayrıca kadınlardan hoslanman ucus personelıyle ne kadar baglantılı? sen ısını profesyonelce yapan ve senın guvenlıgını saglayan ve kıbarca ucustakı gorevlerını yerıne getıren kısının erkek ya da kadın ya da transeksuel olmasına neden bu kadar takılıosun? kadınlarla ılgılenıosan gıt kendı hayatında yanında bulundaracagın kısılerı sec kendı krıterlerıne gore;gercı bu kadar sıg dusunen bırının krıterden anlayacagını pek sanmam ama:. ucus gorevlılerı senı tatmın etmek ıcın gelmıolar ucaga;ama sen her neyın pesınde ısen adresını de bılıosundur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yazar Erica Jong "Türbülansta sarsılan uçakta ateist kalmaz" demiş. Ne fark eder ki cinsiyeti. Ben havada canımı emanet ettiğim insanın eğitimine bakarım cinsiyetine değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pardonda birşey sorucam . Uçuşta görevini "Transeksüel" olan biri görevini yerine getiriyorsa nesi ters bunun ? Hoşunuza gitsin diye biz "Hostesler"uçakta görev almıyoruz ! Amatörleşmeyin , Profesyonelleşin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sana ne? Sanami kaldi insanlarin cinsiyetleri hakkinda ne yapip ne yapmamalari gerektigine karar vermek? Keske her ülke böyle bir davranis sergilese, ozaman senden sonra gelen nesil senin gibi cahil kalmasa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
alışın herdeyiz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben uçakta adam gibi bayan hostes veya host görmke isterim. Herne kadar hostes görmek istesem de hostlara da ses çıkarmam. Ama sapık, cinsiyet değişikliği yapmış bir grup acaip veya erkek olup ta kadın gibi davranan homolarda görmek istemem. Adem elmaları olup ta kadın gibi giyinenler midemi bulandırıyorlar.Ben gerçek kadınlardan hoşlanırım ve başka cinslere de tahammül etmem...edemem. Gerçi Türk sivil havacılığında karakter olarak bunlardan çok varsa da, dış görünüşleri erkek ( ! ). Bu zavallılar iş arıyorlarsa başka kapıya gitsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
düşünülebilir, ancak uygulamaya koyması zor bir karar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Valla benimde bir Transeksüel arkadasım var okadar iyi kalpli ki keşke Turkiye dekilere de iş imkanı saglansa normal bankada hastanede ofislerde calıssalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güzel karar bizim ülkemizde de iş verseler bu insanlara topluma kazandırsalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000