26 Kasım 2011, Cumartesi 13:29:54

O HAVALİMANINI TÜRKİYE YENİLİYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ziyaretinde sanatçı ve gazetecileri taşıyan uçağın da kaza atlattığı Mogadişu havaalanını Türkiye yenileyecek.
  • Ne kadar komik ya su hukumet neyin pesinde ya..Bu kadar gericilik olmaz..Ne mutlu ki akp nin bir uandasi,candasi degilim..O hayat felsefesinde yasamiyorum..Allahta ne cocuklarima ne de cevremdekilere Akp kurulus felsefesiyle yasamayi nasip etsin.Somali'den sonra Tanzaya'da havalimani yapmaya devam edin.Ne de olsa enayilerin vergilerini topluyorsunuz ama ben haric!
  • bre düşüncesizler ne bildinizde ne konuştunuz gönderilen çadırları kim açtırmadıda sefalet meydana çıktı. zamanında devlete taş at mermi sık meydan oku sonra devlet bize yardım etmedi etmesinde. şu vergisini helal etmeyen eleman=dinle= ozaman evinden çıkma sen ne yolları kullan ne toplutaşıma araçlarını evinde ye iç s.. bilgisiz cahil cüvelalar etmesen etme biz ettik helal.
  • Milletin sırtına bin vergilerle ondan sonra al götür oraya buraya yaparak havanı at insanlıktan bahset akaryakıtta %65 sigarada %65 memurdan %30 arabanın yarısı vergi asgari ücretliden al vergiyi aman ha zengine dokunma ondan sonrada bas fiyakanı bu dünyada belki olmaz ama diğer dünyada nasıl vereceksin hesabını adam demiş ya bir ipin hesabını veremedim gerçi siz ona da bir kılıf bulursunuz..
  • ülkemede yapılıyor, orayada , büyük devlet olmanın gereği bu
  • aynen katılıyorum.. önce kendi ülkemizin eksiklikleri.. Van'da deprem oldu bir felaket oldu bir dünya eksiklik var tamamlanması gereken insanlar üşüyor... somaliye yardım tabiikide güzel birşey ama kendi memleketime yardımdan kısıp olmaz öyle iş.... çok gerekiyordu ya bir tel çevirmek... neyse.......
  • sen büyük bir ülkesin birşeyler üstlenip prestijini artırmak zorundasın bu 1 ikinciside hangi uçağı kullandığını merak ettim kaç inişinde türkiyedeki hangi havalimanına kanat vurdun tugna
  • Benim verdiğim vergilerle hayır yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Önce kendi ülkendeki eksikleri tamamla ondan sonra gidip başkasına yardım et.Kim bilir kimden bundan nemalanacak.Tek kurus vergimi helal etmiyorum.Önce Van'daki eksiklikleri gider.
  • Ayranimiz yok icmeye, elaleme para sarfediyoruz. Sanki kendi ceplerinden cikan parayla yapiyorlar. Ben vergilerimi siz carcur edesiniz diye odemiyorum.
  • once kendi havalimanlarini yenile ,sonra gucun varsa diger arap yada 3. dunya ulkeleriylede ilgilenirsin..meydanlarimiz bitik durumda
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Teknik altyapısının yetersizliği sebebiyle uçakların iniş kalkışta büyük tehlike yaşadığı Mogadişu Havaalanı'na Devlet Hava Meydanları ve TİKA birlikte el attı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, havaalanının çevresinin düzenlenmesi ve tellerle çevrilmesi işini Türkiye'nin üstlendiğini belirtti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ resmi ziyaret çerçevesinde geldiği Somali'nin Başkenti Mogadişu'da havaalanı temeli attı. Özel bir uçakla Somali'nin Başkenti Mogadişu'ya gelen Bozdağ ve beraberindekileri havaalanında Somali Sağlık Bakanı ile Planlama Bakanı karşıladı. Bozdağ ve Türk heyetinin havaalanına inişi sırasında ülkeye has müzikler eşliğinde dans eden Somalililer Türkiye Türkiye sloganları attı.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TİKA Başkanı Serdar Çam ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile Somalili yetkililer havaalanında temsili temel atma yaptı. Burada konuşan Bozdağ, kuraklık ve açlık sebebiyle binlerce insanın ölümle burun buruna geldiği Somali'de Türkiye'den gelen yardımların yerini bulduğunu belirtti. Havaalanının da yenilenmesiyle Somali'ye gelen yardımların daha rahat ulaştırılacağını kaydeden Bozdağ, havaalanının çevresinin örülmesi işini yapacaklarının altını çizdi.

SOMALİ BAŞBAKANINA TÜRK LOKUMU HEDİYE ETTİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ daha sonra Somali Başbakanı Abdiveli Mohammed Ali ile görüştü. Somali Başbakanı Bozdağ'a ülkeye has boynuz ve tahtadan yapılan hediyeler takdim etti. Bozdağ ise Türk kahvesi, kahve fincanı ile Türk lokumu hediye etti.

(Zaman)
O HAVALİMANINI TÜRKİYE YENİLİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne kadar komik ya su hukumet neyin pesinde ya..Bu kadar gericilik olmaz..Ne mutlu ki akp nin bir uandasi,candasi degilim..O hayat felsefesinde yasamiyorum..Allahta ne cocuklarima ne de cevremdekilere Akp kurulus felsefesiyle yasamayi nasip etsin.Somali'den sonra Tanzaya'da havalimani yapmaya devam edin.Ne de olsa enayilerin vergilerini topluyorsunuz ama ben haric!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bre düşüncesizler ne bildinizde ne konuştunuz gönderilen çadırları kim açtırmadıda sefalet meydana çıktı. zamanında devlete taş at mermi sık meydan oku sonra devlet bize yardım etmedi etmesinde. şu vergisini helal etmeyen eleman=dinle= ozaman evinden çıkma sen ne yolları kullan ne toplutaşıma araçlarını evinde ye iç s.. bilgisiz cahil cüvelalar etmesen etme biz ettik helal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Milletin sırtına bin vergilerle ondan sonra al götür oraya buraya yaparak havanı at insanlıktan bahset akaryakıtta %65 sigarada %65 memurdan %30 arabanın yarısı vergi asgari ücretliden al vergiyi aman ha zengine dokunma ondan sonrada bas fiyakanı bu dünyada belki olmaz ama diğer dünyada nasıl vereceksin hesabını adam demiş ya bir ipin hesabını veremedim gerçi siz ona da bir kılıf bulursunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ülkemede yapılıyor, orayada , büyük devlet olmanın gereği bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aynen katılıyorum.. önce kendi ülkemizin eksiklikleri.. Van'da deprem oldu bir felaket oldu bir dünya eksiklik var tamamlanması gereken insanlar üşüyor... somaliye yardım tabiikide güzel birşey ama kendi memleketime yardımdan kısıp olmaz öyle iş.... çok gerekiyordu ya bir tel çevirmek... neyse.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen büyük bir ülkesin birşeyler üstlenip prestijini artırmak zorundasın bu 1 ikinciside hangi uçağı kullandığını merak ettim kaç inişinde türkiyedeki hangi havalimanına kanat vurdun tugna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Benim verdiğim vergilerle hayır yapanlara hakkımı helal etmiyorum. Önce kendi ülkendeki eksikleri tamamla ondan sonra gidip başkasına yardım et.Kim bilir kimden bundan nemalanacak.Tek kurus vergimi helal etmiyorum.Önce Van'daki eksiklikleri gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ayranimiz yok icmeye, elaleme para sarfediyoruz. Sanki kendi ceplerinden cikan parayla yapiyorlar. Ben vergilerimi siz carcur edesiniz diye odemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
once kendi havalimanlarini yenile ,sonra gucun varsa diger arap yada 3. dunya ulkeleriylede ilgilenirsin..meydanlarimiz bitik durumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000