08 Aralık 2016, Perşembe 09:11:11

O dünyanın en yaşlı kabin memuru

ABD merkezli havayolu şirketi American Airlines'ta çalışan Bette Nash, dünyanın en yaşlı bayan kabin memuru olarak işine hâlâ devam ediyor.
  • Yaho. Bizim hostesler iyi yakistriyorlar. Birde lisanlari olsa fena degil gelinde USAda gorun Bizimkiler vitrindir ler Haki inkar edilmez
  • Emeklilik yasina kadar ucabilmeli insanlar ama bizimkilere bakiyosun , belli yaşini almis olanlar elinde kitap gazeteyle arkada goy goy yapiyor öndeki yardiriyor.lafa gelince eee niye bizi 45 de çıkartıyolar....
  • Bizim bayan kabin memurlarının %98'i agır makyaj,boyalı saçlar,botokslar,yüzde ve vücutta estetik operasyonlar,protez tırnaklar,solaryumlu ciltler vs. Ama iş yabancı dile gelince kem küm, ikinci yabancı dil çat oat belki var.Türkçeyide muntazam konustukları aşikar.Egolarını ölçmeye matematik bilimi yetersiz kalır.Ama erkek kabin memurları sıfır ego,donanım sahibi,kendini geliştirmiş.Bu görev aşığı bayana gelince takdire şayansın.İdol yapılacak hanımefendisin saygılar efendim.
  • ahh ninim burnumda tutuyosun :'(
  • guzel kabin memuru, beni anlicak biri!
  • Pazara kadar değil mezara kadar demiş teyzem işte :))
  • biraksan isi nene, gencler calisin onlar daha nice yillar caliscaklar. otur tekerlik arabana gazete oku, tv izle, torunla zaman gecir, spora git, alisveris yap ve bol uyku.
  • guzel nemen calisin cani isterse, iyi bir ornek. elerinden opeyim
  • Medeniyet,insanliga olan saygilari, bu bayanda ornegidir yas ve dis guzelligine onem verenin maksatida baskadir.Isinizi duzgun yapdikca yas sorun olmamalidir .
  • kadın ne istediğini iyi anlamış ve yorulmamış.severek yapılan iş ömre ömür katar.

ABD merkezli havayolu şirketi American Airlines'ta çalışan Bette Nash, dünyanın en yaşlı bayan kabin memuru olarak işine hâlâ devam ediyor.

80 yaşındaki Nash, 16 yaşındayken annesiyle yaptığı bir uçak seyehatı sırada, TWA Havayolları'nın pilotları ve hosteslerinin Washington Havalimanı'nda havalı bir şekilde yürüdükleri anı gördüğünde kabin memuru olmaya karar verdi. Üniversiteden mezun olduktan sonra da bu rüyasından vazgeçmedi.

Genç yaşta verdiği bu karar sonrası 4 Kasım 1957'de Eastern Airlines'da kabin memuru olarak mesleğe başladı. Bette Nash'i özellikle sık uçan "first class" yolcu üyelerinin birçoğunu yakından tanıyor. Nash'ın yolcuları arasında pek çok önemli kişi yer alıyor. Yolcularların çoğu ile yakın arkadaş olan Nash, onlarla birlikte uçmaktan memnun. Tam 60 yıldır kabin memuru olarak görev yapan Nash, hostes üniformasını hala giyiyor olmaktan çok mutlu ve uzun bir süre daha gökyüzünden ayrılmayı düşünmüyor.

O dünyanın en yaşlı kabin memuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Dertsiz ~ 7 yıl önce
Yaho. Bizim hostesler iyi yakistriyorlar. Birde lisanlari olsa fena degil gelinde USAda gorun Bizimkiler vitrindir ler Haki inkar edilmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hee hee ~ 7 yıl önce
Emeklilik yasina kadar ucabilmeli insanlar ama bizimkilere bakiyosun , belli yaşini almis olanlar elinde kitap gazeteyle arkada goy goy yapiyor öndeki yardiriyor.lafa gelince eee niye bizi 45 de çıkartıyolar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark var ~ 7 yıl önce
Bizim bayan kabin memurlarının %98'i agır makyaj,boyalı saçlar,botokslar,yüzde ve vücutta estetik operasyonlar,protez tırnaklar,solaryumlu ciltler vs. Ama iş yabancı dile gelince kem küm, ikinci yabancı dil çat oat belki var.Türkçeyide muntazam konustukları aşikar.Egolarını ölçmeye matematik bilimi yetersiz kalır.Ama erkek kabin memurları sıfır ego,donanım sahibi,kendini geliştirmiş.Bu görev aşığı bayana gelince takdire şayansın.İdol yapılacak hanımefendisin saygılar efendim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nini ~ 7 yıl önce
ahh ninim burnumda tutuyosun :'(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gk ~ 7 yıl önce
guzel kabin memuru, beni anlicak biri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xXx ~ 7 yıl önce
Pazara kadar değil mezara kadar demiş teyzem işte :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
m. ~ 7 yıl önce
biraksan isi nene, gencler calisin onlar daha nice yillar caliscaklar. otur tekerlik arabana gazete oku, tv izle, torunla zaman gecir, spora git, alisveris yap ve bol uyku.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilove my granny ~ 7 yıl önce
guzel nemen calisin cani isterse, iyi bir ornek. elerinden opeyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Medeniyet,insanliga olan saygilari, bu bayanda ornegidir yas ve dis guzelligine onem verenin maksatida baskadir.Isinizi duzgun yapdikca yas sorun olmamalidir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
riçırt ~ 7 yıl önce
kadın ne istediğini iyi anlamış ve yorulmamış.severek yapılan iş ömre ömür katar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000