28 Mayıs 2010, Cuma 12:47:53

O AYIP SONA ERDİ

Türkiye’nin tek akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Almanya'da düzenlecek ILA Berlin Air Show 2010'a katılmak için sonunda vize alabildi.
  • Bu isi profesyonel olarak yapan ve Uluslararasi organizasyonlara katilarak solo gosteri ucan 13 kisi var. Bilginize.
  • Dünyada nasıl 13 tane akrobasi pilotu varmış anlamadım ???
  • "kendi ayıbı" diyen muhterem jetçimisin yoksa???
  • ONLARIN İSTEDİĞİ,ÜLKELERİNDE YAŞAYAN TÜRKLERİN DE GERİ DÖNMESİ.UĞRAŞILARI DA ONDAN.ÖZELLİKLE HİÇ OLMAYACAK İNSANLARI REDDEDEREK BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞIYORLAR. HAVACILIK CAMİASINDA TEK MAĞDUR ALİ BEY DEĞİLDİR.ONLARIN AYIPLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.
  • Diplomaside "bana ne yaparsan sana aynısını yaparım" esastır ama, Alman turistler ayaklarını kesmesinler diye ülkemiz bunu uygulayamıyor. Birinci dünya savaşı ile beraber silah arkadaşlığı da sona ermiştir. Vize isteyen Türk vatandaşlarını süründürmekten acaip zevk alırlar. Ülke olarak ekonomik yönden tam bağımsız oluncaya kadar sürünmeye devam edeceğiz maalesef. Mecur değilseniz gitmeyin bu ülkeye.
  • AB, Bosna-Hersek ile Arnavutluk'a da vizeyi kaldırıyor. Bize vize devam. Ayıp devam ediyor. Türk halkı akrobasi yaptığı için vize alamıyor, vize almak için akrobasi yapıyor. Bu konuyu hiç gündemden düşürmeyin.
  • onlar bizim ülkemize bir tek kimlik gösterip ellerini kolarını sallayarak girerken bizm dünya aşmpiyonu sporcumuzu bile dilenci gibi kapılarında bekletiyorlar. biz de onlara aynısını yapma iradesini göstermedikçe bu terbiyesizlik böyle sürüp gidecek. m.yazar
  • Alman Konslosluğu ne zamandan beri AirportHaberin etkisi altında vize verir olmuş :D
  • Engelleri asip hedefe varmasi seni neden utandiriyor ? aciklarmisin...??? Asil hedefe varamasaydi bizi utandirmis olurdu. Bunu o kafana sokmaya calis.
  • Alman'ların keyfine göre "yola gelen" pilot asıl aybı kendisi yapmıştır. biz irade gösterip "kalsın arkadaş" demediğimiz sürece bu ve buna benzer olaylar devam eder. nasılsa Türk insanı (ve devleti) istediğimiz gibi paşa paşa boyun eğecektir bilinci (ve gerçeği) var... Sayın Öztürk, utandırdınız milletinizi...

AirportHaber’in ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk’e Almanya vizesi verilmediği şeklindeki haberi üzerine sevindirici haber gelmiş ve Almanya'nın İstanbul Konsolosluğu'ndan randevu verilmişti.

Bir ay önce Almanya’daki ILA Berlin Uluslararası Havacılık Fuarı’ndaki gösteriye katılmak için Alman konsolosluğuna başvuran ve onca zaman geçmesine rağmen vize alamayan Ali İsmet Öztürk, AirportHaber'in de ısrarlı haberleri sonrasında Almanya vizesini aldı.

Dünyanın 13 akrobasi pilotundan biri olan Ali İsmet Öztürk, ekibiyle birlikte pazar günü yola çıkacak.

Ali İsmet Öztürk, 8-13 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa’nın en büyük havacılık organizasyonlarından biri olan ILA Berlin 2010 fuarına üst üste üç kez davet edilen tek yabancı pilot olma özelliğini taşıyor.

©AirportHaber.com

 

O AYIP SONA ERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu isi profesyonel olarak yapan ve Uluslararasi organizasyonlara katilarak solo gosteri ucan 13 kisi var. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dünyada nasıl 13 tane akrobasi pilotu varmış anlamadım ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"kendi ayıbı" diyen muhterem jetçimisin yoksa???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ONLARIN İSTEDİĞİ,ÜLKELERİNDE YAŞAYAN TÜRKLERİN DE GERİ DÖNMESİ.UĞRAŞILARI DA ONDAN.ÖZELLİKLE HİÇ OLMAYACAK İNSANLARI REDDEDEREK BUNU UYGULAMAYA ÇALIŞIYORLAR. HAVACILIK CAMİASINDA TEK MAĞDUR ALİ BEY DEĞİLDİR.ONLARIN AYIPLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diplomaside "bana ne yaparsan sana aynısını yaparım" esastır ama, Alman turistler ayaklarını kesmesinler diye ülkemiz bunu uygulayamıyor. Birinci dünya savaşı ile beraber silah arkadaşlığı da sona ermiştir. Vize isteyen Türk vatandaşlarını süründürmekten acaip zevk alırlar. Ülke olarak ekonomik yönden tam bağımsız oluncaya kadar sürünmeye devam edeceğiz maalesef. Mecur değilseniz gitmeyin bu ülkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AB, Bosna-Hersek ile Arnavutluk'a da vizeyi kaldırıyor. Bize vize devam. Ayıp devam ediyor. Türk halkı akrobasi yaptığı için vize alamıyor, vize almak için akrobasi yapıyor. Bu konuyu hiç gündemden düşürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onlar bizim ülkemize bir tek kimlik gösterip ellerini kolarını sallayarak girerken bizm dünya aşmpiyonu sporcumuzu bile dilenci gibi kapılarında bekletiyorlar. biz de onlara aynısını yapma iradesini göstermedikçe bu terbiyesizlik böyle sürüp gidecek. m.yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alman Konslosluğu ne zamandan beri AirportHaberin etkisi altında vize verir olmuş :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Engelleri asip hedefe varmasi seni neden utandiriyor ? aciklarmisin...??? Asil hedefe varamasaydi bizi utandirmis olurdu. Bunu o kafana sokmaya calis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alman'ların keyfine göre "yola gelen" pilot asıl aybı kendisi yapmıştır. biz irade gösterip "kalsın arkadaş" demediğimiz sürece bu ve buna benzer olaylar devam eder. nasılsa Türk insanı (ve devleti) istediğimiz gibi paşa paşa boyun eğecektir bilinci (ve gerçeği) var... Sayın Öztürk, utandırdınız milletinizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000