21 Nisan 2014, Pazartesi 11:16:16

NURİ SAKARYA'NIN ACI GÜNÜ

Türk sivil havacılığına uzun yıllar hizmet veren kaptan pilot Nuri Sakarya, emekli olacağı son uçuşunu yaptığı gün babasını kaybetti.
  • Saygıdeğer hocam öncelikle basınız saolun Bende Sakarya hocanın 1985 de öğrencisiyim Nuri Sakarya hocam insana yeni bir hayat felsefesi veren örnek bir insandır. Iyi ki sizi n talebeniz olmuşum. Emeklilik hayatınızi sağlık ve mutluluklar içinde geçirmeniz dilegimle
  • Başınız sağolsun.
  • Ne Mutlu O Baba' ya ki Nuri SAKARYA gibi bir değere sahip olmuş. Bu vatan böylesine dürüst bir evlat yetiştirmiş. Allah mekanını Cennet eylesin. Sakarya Kaptan ve Ailesine sonsuz sabırlar dilerim.
  • Nuri SAKARYA Hocam benim ilk alet uçuşu yaptığım kıymetli insan başınız sağ olsun Babanız nur içinde yatsın , size sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
  • Basiniz sagolsun Sakarya Kaptanim, allah hayirli emeklilikler nasip etsin
  • Adam gibi adamdir ama yurdum insani sevmez boyle adamlari ille de sahtekar, itaatkar, bilmeden biliyormus gibi yapan, yuzw gulup arkadan dedikodu yapan insan sever.... yazik yillardir soylerim yonetici olmasi lazim diye ama ne hikmetse talpa bile direndi bu adama, sirf o var diye uye olmusum o cikinca ben de ayrildim uyelikten, ne diyelim acisini paylasiyor sabir diliyorum kendisine her anlamda

Türk sivil havacılığına uzun yıllar hizmet verenz kaptan pilot Nuri Sakarya, emekli olacağı son uçuşunu yaptığı gün babasını kaybetti.

Türk Hava Yolları’ndan emekli olduktan sonra Atlasjet’te uçmaya başlayan kaptan pilot Nuri  Sakarya, bugün son uçuşunu yaparak emekli olacak.

Bu sabah İstanbul-Antalya uçuşunu yapan Nuri Sakarya, İstanbul’a dönüş için hazırlanırken acı bir haber aldı. Babasını kaybettiğini öğrenen Nuri Sakarya, son uçuşunu kendisi yapmak istedi.

Bugün öğlen saatlerinde Antalya’dan İstanbul’a gelecek olan Sakarya kaptan, Atatürk Havalimanı’nda mesai arkadaşları tarafından çiçeklerle karşılanacak ve gökyüzüne veda edecek. 

Son uçuşunu yaparak gökyüzü serüvenini noktalayacak olan Sakarya, daha sonra babası İzzet Sakarya’yı da son yolculuğuna uğurlamak için Sinop’a gidecek.

©AirportHaber

NURİ SAKARYA'NIN ACI GÜNÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Metin efeoglu ~ 10 yıl önce
Saygıdeğer hocam öncelikle basınız saolun Bende Sakarya hocanın 1985 de öğrencisiyim Nuri Sakarya hocam insana yeni bir hayat felsefesi veren örnek bir insandır. Iyi ki sizi n talebeniz olmuşum. Emeklilik hayatınızi sağlık ve mutluluklar içinde geçirmeniz dilegimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başsağlığı ~ 10 yıl önce
Başınız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başsağlığı ~ 10 yıl önce
Ne Mutlu O Baba' ya ki Nuri SAKARYA gibi bir değere sahip olmuş. Bu vatan böylesine dürüst bir evlat yetiştirmiş. Allah mekanını Cennet eylesin. Sakarya Kaptan ve Ailesine sonsuz sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nuri SAKARYA Hocam benim ilk alet uçuşu yaptığım kıymetli insan başınız sağ olsun Babanız nur içinde yatsın , size sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basiniz sagolsun ~ 10 yıl önce
Basiniz sagolsun Sakarya Kaptanim, allah hayirli emeklilikler nasip etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 10 yıl önce
Adam gibi adamdir ama yurdum insani sevmez boyle adamlari ille de sahtekar, itaatkar, bilmeden biliyormus gibi yapan, yuzw gulup arkadan dedikodu yapan insan sever.... yazik yillardir soylerim yonetici olmasi lazim diye ama ne hikmetse talpa bile direndi bu adama, sirf o var diye uye olmusum o cikinca ben de ayrildim uyelikten, ne diyelim acisini paylasiyor sabir diliyorum kendisine her anlamda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000