19 Eylül 2015, Cumartesi 12:21:21

Norwegian, Pegasus'un rekorunu kırdı!

Norwegian Havayolları'nın Amerika'nın New York kentinden yapacağı uçuş 27 saatlik rötarla yolcuları çileden çıkardı.
  • Ayda bir kaç kez uçan biri olarak diyebilirim ki eger rötar 14 ya da 20 dakikalık ise hepsi rötarlı. uzun gecikmeleri bir kez adana istnbul arası PGS de yaşadım 3 yıl önce. Anadolujette ise gecikmeler özellikle belirli hatlarda örnegin Ercan Ankara 1 saatin altında olmadı. Bunlar benim yaşadıklarım. Dolayısyla rötarda kim önde derseniz Anadoljet derim. Saygılar...
  • Yani Pegasusla hiç alakası olmayan bir haberin manşetine bile pegasusu kötüleyen haber yerleştiriyorsunuz. Bu gerçekten ayıptır. Etik değildir. Başka emsal mi yok PGT nin ARN seferini örnek veriyorsunuz?
  • Pegasus gecikr asla normal zamaninda kalkmaz yolcusu ortalarda surunur ne ilgilenen ne duyan olur musteri memnuniyeti sifir dunyanin en kotuleri listesine girmis, yolcularini anadlo jete kaptirmis bas asagi giden bir sirket.Borsada desen aynen beterin beteri durumda, kimse mutlu degil, pilotlar ve kabin ekibi firsat bulunca terk eder; ne olacak bu Pegasusun hali?
  • Neden BORAJET 'in gecikmelerinden ve iptallerinden bahsetmiyorsunuz. Dünya rekoru BORAJET de. 73 saat.
  • Beygirin her gunu boyle rotar airlines
  • Tgs ne zaman alım yapacak biliyor musunuz
  • Üç günlük gecikmede yolcuları otele yerleştirdiler bunda yolcuları alanda tutuyorlar arada fark var haberdeki detayı iyi oku.. Pgs gecikmesinde de alanda tutulmuştu yolcular ve hiç kimse yolculara ilgilenmemis graund handling şirketi haricinde..
  • bu adamlarida sinirlendirdiniz ya valla hellal olsun size.
  • Berbatların Yarışması'nı seyrediyoruz
  • Pgsyi bilememde 3 gün lax'den kalkamayan 777 varken kimseye laf atmayın

Geçtiğimiz günlerde Stockholm'den Ankara'ya 24 saat gibi bir süreyle varan Pegasus büyük tepki görmüştü.

Dünden beri devam eden bir bekleme Pegasus'a şükür dedirten cinsten. Edinilen bilgilere göre Amerika'nın New York kentinden havalanarak İngiltere'nin başkenti Londra'ya gidecek olan Norwegian uçağı 25 saatten fazla bir süredir kalkamıyor. Norwegian seferini yapacak olan uçağın iniş takımlarında sorun olduğunu bildiren yetkililer, hava alanında bekleyen yolcuların sorunları ile de ilgilenmeyince sinirler iyice gerildi.

Aralarında Stockholm'e gelmek üzere İsveç yolcularının da olduğu kalabalık yaşanan gecikme ve üretilmeyen çözümden dolayı oldukça rahatsız.

Norwegian'ın 290 yolcusunu 27 saate yakın bir bekletmesi dünya basınında da önemli yer buldu. (İsveç Gündemi)

Norwegian, Pegasus'un rekorunu kırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hepsi gecikir ~ 9 yıl önce
Ayda bir kaç kez uçan biri olarak diyebilirim ki eger rötar 14 ya da 20 dakikalık ise hepsi rötarlı. uzun gecikmeleri bir kez adana istnbul arası PGS de yaşadım 3 yıl önce. Anadolujette ise gecikmeler özellikle belirli hatlarda örnegin Ercan Ankara 1 saatin altında olmadı. Bunlar benim yaşadıklarım. Dolayısyla rötarda kim önde derseniz Anadoljet derim. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYIP ~ 9 yıl önce
Yani Pegasusla hiç alakası olmayan bir haberin manşetine bile pegasusu kötüleyen haber yerleştiriyorsunuz. Bu gerçekten ayıptır. Etik değildir. Başka emsal mi yok PGT nin ARN seferini örnek veriyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs gecikir ~ 9 yıl önce
Pegasus gecikr asla normal zamaninda kalkmaz yolcusu ortalarda surunur ne ilgilenen ne duyan olur musteri memnuniyeti sifir dunyanin en kotuleri listesine girmis, yolcularini anadlo jete kaptirmis bas asagi giden bir sirket.Borsada desen aynen beterin beteri durumda, kimse mutlu degil, pilotlar ve kabin ekibi firsat bulunca terk eder; ne olacak bu Pegasusun hali?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
Çok komiksiniz gerçekten yolcunun memnuniyet beklemesi için öncelikle topluma bi hoşgörü yüklemek gerekir. Personeller gecikme de gate e gitmeye korkar olmuş. Yine mi küfür yicem acaba şiddete kadar dayandırırlar mı diye? 24 yaşındaki bayan bir personeli yolcuların ortalarına aldığını biliyorum ben
yolcu ~ 9 yıl önce
Neden BORAJET 'in gecikmelerinden ve iptallerinden bahsetmiyorsunuz. Dünya rekoru BORAJET de. 73 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beygir iste ~ 9 yıl önce
Beygirin her gunu boyle rotar airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenks ~ 9 yıl önce
Tgs ~ 9 yıl önce
Tgs ne zaman alım yapacak biliyor musunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Hemen basliyorum sana ihtiyacim var
Guest ~ 9 yıl önce
Pgs ile haberin ne alakasi var,tamam biliyoruz pgs yi onem vermedigini yolcularina ama bu haber alakasiz
3 gun ~ 9 yıl önce
Üç günlük gecikmede yolcuları otele yerleştirdiler bunda yolcuları alanda tutuyorlar arada fark var haberdeki detayı iyi oku.. Pgs gecikmesinde de alanda tutulmuştu yolcular ve hiç kimse yolculara ilgilenmemis graund handling şirketi haricinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay arkadas ~ 9 yıl önce
bu adamlarida sinirlendirdiniz ya valla hellal olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PiGS ~ 9 yıl önce
Berbatların Yarışması'nı seyrediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor tk da ~ 9 yıl önce
Pgsyi bilememde 3 gün lax'den kalkamayan 777 varken kimseye laf atmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000