21 Temmuz 2008, Pazartesi 15:29:59

Nomaler'e son görev

Havacılık camiasının duayenlerinden Kaya Nomaler, Erenköy Galippaşa Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
  • Bahadır Altan suçlu ise, niye iş akdini tazminatsız feshetmediniz? Suç(!) işleyen adamı bir de ödüllendirip üste para verdiniz !Aynı şeyi tacizci doktor Rahim'e de yapmıştınız..Adam ekmek peşinde bir umut işe müracaat eden zavallı kızların orasını-burasını ellemişti de,ona da "iyi elledin" diyerek üste para vermiştiniz...Bu işler nereye kadar böyle gidecek? Ben en çok Ali Genç'e üzülüyorum.Adam 7-8 milyar maaş için tüm kamuoyuna yalan söylüyor..Gerçekleri saklıyor...HadiRahim'i anladım, Ünvanı Doktor, sen de Doktora vermiş, doktor olmuşsun..Onu kollayacaksın..Ya diğer konular???Ahh, ah hiç hesap vermeyeceksiniz zannediyorsunuz değil mi? Keşke öyle olsa da..Zor, çok zor....

Türk sivil havacılığının gelişiminde büyük katkıları bulunan, son olarak Mytechnic’te danışmanlık görevini yürüten Kaya Nomaler, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cumartesi günü hayatını kaybeden Nomaler için Erenköy Galippaşa Camii’nde öğlen namazı sonrası tören düzenlendi.

Cenaze törenine Nomaler’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra MyTechnic’ten mesai arkadaşları  Yavuz Çizmeci, Yusuf Bolayırlı, Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, Kuzu Hava Yolları Genel Müdürü Fatih Yurdakul, MNG Havayolları Genel Müdürü  Sedat Özkazanç, Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, TÖSHİD Genel Sekreteri Musa Alioğlu, Best Air Genel Müdürü Teoman Tosun’un da aralarında bulunduğu Türk sivil havacılığının önde gelen isimleri katıldı. 

63 yaşında hayata gözlerini yuman Kaya Nomaler’in cenazesi Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze töreninden görüntüler için TIKLAYIN

Nomaler'e son görev

Yorumlar

hukuk-guguk.... ~ 16 yıl önce
Bahadır Altan suçlu ise, niye iş akdini tazminatsız feshetmediniz? Suç(!) işleyen adamı bir de ödüllendirip üste para verdiniz !Aynı şeyi tacizci doktor Rahim'e de yapmıştınız..Adam ekmek peşinde bir umut işe müracaat eden zavallı kızların orasını-burasını ellemişti de,ona da "iyi elledin" diyerek üste para vermiştiniz...Bu işler nereye kadar böyle gidecek? Ben en çok Ali Genç'e üzülüyorum.Adam 7-8 milyar maaş için tüm kamuoyuna yalan söylüyor..Gerçekleri saklıyor...HadiRahim'i anladım, Ünvanı Doktor, sen de Doktora vermiş, doktor olmuşsun..Onu kollayacaksın..Ya diğer konular???Ahh, ah hiç hesap vermeyeceksiniz zannediyorsunuz değil mi? Keşke öyle olsa da..Zor, çok zor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000