10 Ekim 2011, Pazartesi 07:30:59

NİKAHTA KERAMET VAR...

Gelinin fobisi olduğu için nikâhtan sonra Viyana'dan otomobille Türkiye'ye gelen çift, uçakla Antalya'ya gitti...
  • Damat masraftan da kaçmamış, helal olsun, Onurair'le gitmiş. Resmi ters bassanız da okunuyor. Artık hanım kızımız da "uçanlar" ayrıcalığına kavuşmuş, mutluluklar dileriz.
Avusturya'nın başkenti Viyana'da yaşayan Mesut (23) ile Nurgül Dirik (21) çifti geçtiğimiz hafta Viyana'da konsoloslukta yapılan törenle evlendi. Nikâhın ardından her iki ailenin yakınları da İstanbul'da olduğu için çift düğünü İstanbul'da yapmaya karar verdi. Nurgül Dirik'in uçak fobisi olduğu için çift Viyana'dan İstanbul'a arabayla geldi. Önceki akşam Sefaköy'de düğünleri yapılan çift balayı için Alanya'yı tercih etti. 
 
FİLM SANDILAR 
 
Gelinlik ve damatlıklarıyla havalimanına giden çift ilgi odağı oldu. "20 saatlik yolculuğa razıyım. Ne olur beni uçağa bindirmeyin" diyen gelini, damat Mesut Dirik uzun uğraşlar sonucu ikna etti. Mesut Dirik, gelin ve damatlıkla uçağa binip balayına çıkmayış, evliliklerinde bir ilk olması için istediklerini söyledi. Eşinin fobisini yenmesi için böyle karar verdiğini belirten damat Dirik, "Sağ olsun eşim beni kırmadı, kabul etti. Uçakta çok korttu ama, korkusunu yenmeyi başardı" dedi. Uçaktaki yolcular çifti gelinlik ve damatlıkla görünce film çekiliyor sandı. Ancak olayın gerçek olduğunu öğrenince gelin ve damadı tebrik ettiler. Bir saatlik yolculuğun ardından Antalya'ya giden gelin derin bir nefes aldı. Çiçeği burnunda çift daha sonra otomobille balayını geçirecekleri Alanya'daki otele gitti.

Sabah
NİKAHTA KERAMET VAR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Damat masraftan da kaçmamış, helal olsun, Onurair'le gitmiş. Resmi ters bassanız da okunuyor. Artık hanım kızımız da "uçanlar" ayrıcalığına kavuşmuş, mutluluklar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000