07 Mayıs 2013, Salı 08:20:07

NİJER'DE UÇAK DÜŞTÜ

Nijer'de, Nijerya ordusuna ait askeri uçağın düştüğü, 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
  • Arkadaslar Nijerde düsen uçak Nijerya hava kuvvetlerine ait Alpha Jet egitim uçagi. Nijerya El Kaideye karsi savasan Fransaya yardim olsun diye 4 tane Alpha Jet uçagini Nijerin Niamey hava üssüne yollamis ve bu uçak kesif için havalanmis ve düsmüs ya da düsürülmüs. Herhalde Katar oradaki Cihadcilara da stinger füzeleri vermistir.
  • Yani yazmayayım dedim aşağıdaki ikiniz okuma özürlü müsünüz. Nijer'de Nijerya'ya ait uçak düşmüş. Tamam ikisi de ayrı ülke, şöyle düşün atıyorum libya'da mısır'a ait uçak düştü gibi. Yoksa hata aramaktan burada zaten beyniniz dumur olacak..
  • Nijer başka Nijerya başka....
  • Nijer de nijer ordusu olur,nijerya ordusu olmaz

Niamey Havaalanı yetkilisi Chaibou Massalatchi, keşif görevi için Nijerya'dan havalanan uçağın başkent Niamey'in 160 kilometre batısındaki Dargol kentinde düştüğünü, uçaktaki 2 kişinin yaşamını yitirdiğini belirtti.

Nijerya ordusu, Fransa'nın Mali'ye düzenlediği askeri operasyonda yer alıyor.

NİJER'DE UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

NIGERIA AIR FORCE ~ 11 yıl önce
Arkadaslar Nijerde düsen uçak Nijerya hava kuvvetlerine ait Alpha Jet egitim uçagi. Nijerya El Kaideye karsi savasan Fransaya yardim olsun diye 4 tane Alpha Jet uçagini Nijerin Niamey hava üssüne yollamis ve bu uçak kesif için havalanmis ve düsmüs ya da düsürülmüs. Herhalde Katar oradaki Cihadcilara da stinger füzeleri vermistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin ~ 11 yıl önce
Yani yazmayayım dedim aşağıdaki ikiniz okuma özürlü müsünüz. Nijer'de Nijerya'ya ait uçak düşmüş. Tamam ikisi de ayrı ülke, şöyle düşün atıyorum libya'da mısır'a ait uçak düştü gibi. Yoksa hata aramaktan burada zaten beyniniz dumur olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nijerya ~ 11 yıl önce
Nijer başka Nijerya başka....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nijer ~ 11 yıl önce
Nijer de nijer ordusu olur,nijerya ordusu olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000