16 Eylül 2014, Salı 09:50:53

NİHAT VE EBRU ÖZDEMİR SATIŞI DEĞERLENDİRDİ

TAV'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Limak'ın hisselerini satın alması sonrası Nihat Özdemir ve Ebru Özdemir ilk kez konuştu.
  • Zaten SAW en başından beri TAV a verilmeliydi. Havalimanı denildiğinde lider her zaman TAV. VECİHİ
  • Baba ne yaparsa doğru yapar
  • Proje osman neden sulanmadı SAW hisselerine acaba..?? Sesi çıkmıyor acaba hangi projenin rüyasına yattı..???
  • her yere yorum yapın, demeç verin. çalışan haberi basından duysun. işten çıkarıldığımızı veya tav ile anlaştığımızı da basından duyalım. tabi çalışan değersiz. YH'i bir çırpıda silip atmak kolaysa bu daha kolaydır.
  • Aldığı da başlık parasıydı heralde.
  • Nihat Bey, aynen MEY örneğinde olduğu gibi her zaman akıllı adımlar atmıştır. Şike sürecinde ve 17 aralıkta hiç istemediği bir pozisyonda kaldı. Fenerbahçe kamburundan kurtulduktan sonra enerjisinin tamamen işine verdi.... Sabiha gökçende, 30 aylık inşaat süresini 18 aya çekerek, hem inşaat maliyetini hem de 1 yıl fazladan işleterek zaten baya bir kara geçmişlerdi. Limak için karlı bir yatırım oldu.

TAV'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Limak'ın hisselerini satın alması sonrası Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir ilk kez konuştu.

Nihat Özdemir, Sabiha Gökçen’i “ilk gözağrım” diye niteleyerek “Sabiha Gökçen Havalimanı bizim ilk kez kendi havalimanımız olarak inşa edip işlettiğimiz proje oldu. Onun için yeri ayrıdır. Ancak değerini bulunca satışına karar verdik. TAV’ın Sabiha Gökçen’e ilgisi sürüyordu. Son görüşmeler kısa sürdü. Benim içimde kızını evlendirmiş bir babanın buruk sevinci var. Buradaki know how’ımızı Kosova’ya Mısır’a taşıdık. O kapıları da bize hep Sabiha Gökçen açtı.” dedi.

Ebru Özdemir ise teklifin iyi olduğunun altını çizerek; 'İyi bir teklif gelince neden olmasın dedik. Gelen teklifi çok kısa bir süre içinde inceledik ve değerlendirdik. Biz aslında uzun süreli işletmeciden çok, havalimanı projesini geliştiren ve uygulayan bir firma olarak öne çıkıyoruz. Sabiha Gökçen’de de aynı şekilde projeyi geliştirip uyguladık. Belli bir değerin üzerine çıkınca da satmayı tercih ettik. Ancak özellikle ilk alım hakkının Malezyalı ortakta olduğunu hatırlatmak istiyorum. Satış, bütün bunlar değerlendirildikten sonra resmileşecek. Biz de bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu 3. Havalimanı’na ayıracağız.” ifadelerini kullandı. (Hürriyet)

NİHAT VE EBRU ÖZDEMİR SATIŞI DEĞERLENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zaten SAW en başından beri TAV a verilmeliydi. Havalimanı denildiğinde lider her zaman TAV. VECİHİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin sakallı ~ 10 yıl önce
Baba ne yaparsa doğru yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Proje osman neden sulanmadı SAW hisselerine acaba..?? Sesi çıkmıyor acaba hangi projenin rüyasına yattı..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir çalışan ~ 10 yıl önce
her yere yorum yapın, demeç verin. çalışan haberi basından duysun. işten çıkarıldığımızı veya tav ile anlaştığımızı da basından duyalım. tabi çalışan değersiz. YH'i bir çırpıda silip atmak kolaysa bu daha kolaydır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 10 yıl önce
Aldığı da başlık parasıydı heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Nihat Bey, aynen MEY örneğinde olduğu gibi her zaman akıllı adımlar atmıştır. Şike sürecinde ve 17 aralıkta hiç istemediği bir pozisyonda kaldı. Fenerbahçe kamburundan kurtulduktan sonra enerjisinin tamamen işine verdi.... Sabiha gökçende, 30 aylık inşaat süresini 18 aya çekerek, hem inşaat maliyetini hem de 1 yıl fazladan işleterek zaten baya bir kara geçmişlerdi. Limak için karlı bir yatırım oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000