10 Nisan 2015, Cuma 16:01:02

NİHAT ÖZDEMİR'DEN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3’üncü havalimanının takviminde bir sapma olmadığını söyleyerek 29 Ekim 2017’de ilk etabın açılacağını kaydetti.
  • Hayırlısı diyelim... Bu haberi ve yorumları arşivde saklıyorum 2 yıl sonra neler olacak bakalım.
  • Su an limanda halihazirda zor sartlarda calismaktayiz. Park pozisyonu sikintisi epeyce yogun sekilde yasaniyor. Kapi degisiklikleri ve ucaklarini kaciran yolcularda bu durumdan muzdarip. Her ne kadar yeni park pozisyonlari acilasada , yeni liman elzem gorunuyor...
  • Ne garip ki arap özentisi beyinler ülkenin geldiği duruma değil marmaray projesine bakıyorlar. O kadar acı ki hiç bir şeyin farkında da değiller. Bunlara acımamak mümkün değil. Bir tren bir havalimanı uğruna ülkeyi satacak duruma gelmişler. Özendikleri ülkelerin hali de belli. Yoksulluktan sefillikten dökülüyor. En geri kalmış ülkeler. Yazık bu ülkeye satmayın allah rızası için. Biraz silkelenin ve kendinize gelin. Sürü gibi davranmayın. Okuyun okuyun okuyun.
  • Böyle önemli ve büyük projelerin partisi olmaz rengi olmaz fanatikliği olmaz bunlar ülke yararına yapılan önemli projelerdir bu yüzden iktidarı ile muhalefeti ile birarayA gelip bu projenın en kısa sürede bitirilmesi gerekir.çünkü Türkiye dünyanın merkezidir ve bu havalimanına çok ihtiyacı vardır. Ülke ekonomisine büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum.
  • Marmaray da bitmez demiştiniz. Gölge etmeyin başka ihsan istemez küçük beyinli dar görüşlü irticaci anti akpciler. Evet senelerce dinciler irticaci diye kandırıldı bu memleketteki insanlar. Esas irtica şu son zamanlarda anti akp zihniyeti ile hortlamistir
  • yalan söylemeyin millete. hepiniz hesap vereceksiniz, ihaleden ne kadar indirdiniz uzunlara. bunların hesabı sorulacak kısmetse. 2 sene de açılacakmış. değil 2 sene, 4 sene de bitmez ilk etap.
  • bir şarkısı vardı: Palavra, palavra, palavra, Palavra hepsi palavra, inanmam ben bunlaraaaa...
  • Durum siyasetten cok akil mantik kavgasi. Bataklik, kot farki binlerce agac! Milyarlar verilip zemin calismasi yapilacak. Hesabi kitabi planlamayi onceden yapmak yok illa kulak tersten tutulacak, 5 yil ertelendi teslimi, belkide iptal edilecek. Ataturkun sozlesmesi uzatildi. Neymis marmaray cift katli metrobus, tup gecitten evine asansor. Sor bi kendine, arabana koydugun benzin 5 ten 4,5 a dusunce sevinir hale geldin acaba neden? Yahu kardesim İnsaat kumu ile mi besleniyorsun da agzinizda sakiz oldu bu insaatlar. Ulkeyi koca bir şantiyeye cevirdiler, onu bile yapmaktan acizler
  • Ortada daha düzlenmiş bir zemin bile yokken, ihalenin başından beri bir arpa boyu yol katedilememişken bu ne yaman bir açıklamadır sayın Özdemir? Peki şu yaptığınız taahhüdü gerçekleştiremezseniz bunun bedeli ne olacak size birde ondan bahsetseniz? 29 Ekim 2017 ye kadar bu havaalanının olmaz olmaz olamaaaaz.
  • Daha çivi çakılmadı..... Sanki karşısında AKP'e şeçmeni var.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3’üncü havalimanının takviminde bir sapma olmadığını söyleyerek 29 Ekim 2017’de ilk etabın açılacağını kaydetti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdemir, ilk etap için planlanan yatırımın 5.5-6 milyar Euro olduğunu belirtirken, “Bunun üçte birinden fazlası, yaklaşık yarısına yakın kısmı zemin iyileştirmesi ve altyapıya gidecek. Yani toprak, kanallar, dolgu gibi işlemlere gidecek” diye konuştu.

‘OLMAYAN PARALARA ÖZELLEŞTİRMELER’

Özdemir, 4.5 milyar Euro’luk kısmın kredi olarak kullanılacağını ifade ederken, neden Türk bankalarla çalışıldığını “Yerli bankalarla kredi sürecimiz 7-8 ay sürdü. Yabancılar olsaydı 1 yıldan fazla sürerdi. Çünkü yabancıların onayları uzun sürüyor.

Biz de kısa olması yönünden Türk bankalarıyla daha hızlı yol alıyoruz” diye anlattı. Özellikle elektrik dağıtım özelleştirmelerinde sık sık yer alan Özdemir, Özelleştirme İdaresi’nin çok başarılı işlere imza attığını söylerken, “Sonuçta verilen paralara baktığınızda çok iyi paralar elde ettiler. Özelleştirmelerde olmayan tesisleri olmayan paralara sattılar. Bu onlar için iyi, bizim için kötü. Çok iyi fiyatlara sattılar” diye konuştu. Özdemir, özelleştirmelere yabancı ilgisinin sınırlı kalmasını da “Yabancıları özelleştirmede çok görmedik, çünkü onlar ‘Şirket alınsın, yoluna sokulsun, uluslararası standartlara uyumlu hale getirilsin, sonra alabiliriz’ diye bakıyor. Yabancı yatırımcıların ikinci yatırımcı olarak gelmesini bekliyoruz” diye değerlendirdi. (Habertürk)

NİHAT ÖZDEMİR'DEN 3. HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayırlısı diyelim... Bu haberi ve yorumları arşivde saklıyorum 2 yıl sonra neler olacak bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Su an limanda halihazirda zor sartlarda calismaktayiz. Park pozisyonu sikintisi epeyce yogun sekilde yasaniyor. Kapi degisiklikleri ve ucaklarini kaciran yolcularda bu durumdan muzdarip. Her ne kadar yeni park pozisyonlari acilasada , yeni liman elzem gorunuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne garip ki arap özentisi beyinler ülkenin geldiği duruma değil marmaray projesine bakıyorlar. O kadar acı ki hiç bir şeyin farkında da değiller. Bunlara acımamak mümkün değil. Bir tren bir havalimanı uğruna ülkeyi satacak duruma gelmişler. Özendikleri ülkelerin hali de belli. Yoksulluktan sefillikten dökülüyor. En geri kalmış ülkeler. Yazık bu ülkeye satmayın allah rızası için. Biraz silkelenin ve kendinize gelin. Sürü gibi davranmayın. Okuyun okuyun okuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan sevdalısı ~ 9 yıl önce
Böyle önemli ve büyük projelerin partisi olmaz rengi olmaz fanatikliği olmaz bunlar ülke yararına yapılan önemli projelerdir bu yüzden iktidarı ile muhalefeti ile birarayA gelip bu projenın en kısa sürede bitirilmesi gerekir.çünkü Türkiye dünyanın merkezidir ve bu havalimanına çok ihtiyacı vardır. Ülke ekonomisine büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolverine ~ 9 yıl önce
Marmaray da bitmez demiştiniz. Gölge etmeyin başka ihsan istemez küçük beyinli dar görüşlü irticaci anti akpciler. Evet senelerce dinciler irticaci diye kandırıldı bu memleketteki insanlar. Esas irtica şu son zamanlarda anti akp zihniyeti ile hortlamistir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 9 yıl önce
yalan söylemeyin millete. hepiniz hesap vereceksiniz, ihaleden ne kadar indirdiniz uzunlara. bunların hesabı sorulacak kısmetse. 2 sene de açılacakmış. değil 2 sene, 4 sene de bitmez ilk etap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajda Pekkan'ın ~ 9 yıl önce
bir şarkısı vardı: Palavra, palavra, palavra, Palavra hepsi palavra, inanmam ben bunlaraaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya ~ 9 yıl önce
arkadaş devekuşu gibi kafayı kuma gömüp,palavra şarkısını söylemeye devam edin. Türkiyenin ihtiyacı olan büyük ve görkemli havalimanı yapılıyor ve gününde bitecek..Bunun neresi palavra,işin diğer yönü insan ülkesine yapılan bir büyük eser'den niye bu kadar ucube görmüş gibi gocunur,yarın sizlerde o havalimanını kullanacaksınız.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Durum siyasetten cok akil mantik kavgasi. Bataklik, kot farki binlerce agac! Milyarlar verilip zemin calismasi yapilacak. Hesabi kitabi planlamayi onceden yapmak yok illa kulak tersten tutulacak, 5 yil ertelendi teslimi, belkide iptal edilecek. Ataturkun sozlesmesi uzatildi. Neymis marmaray cift katli metrobus, tup gecitten evine asansor. Sor bi kendine, arabana koydugun benzin 5 ten 4,5 a dusunce sevinir hale geldin acaba neden? Yahu kardesim İnsaat kumu ile mi besleniyorsun da agzinizda sakiz oldu bu insaatlar. Ulkeyi koca bir şantiyeye cevirdiler, onu bile yapmaktan acizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanmam ~ 9 yıl önce
Ortada daha düzlenmiş bir zemin bile yokken, ihalenin başından beri bir arpa boyu yol katedilememişken bu ne yaman bir açıklamadır sayın Özdemir? Peki şu yaptığınız taahhüdü gerçekleştiremezseniz bunun bedeli ne olacak size birde ondan bahsetseniz? 29 Ekim 2017 ye kadar bu havaalanının olmaz olmaz olamaaaaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Daha çivi çakılmadı..... Sanki karşısında AKP'e şeçmeni var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000