17 Ağustos 2012, Cuma 08:22:59

NEFESLER TUTULACAK...

Edremit Körfezi'nde düzenlenecek Mysia Uluslararası Havacılık Festivali 2012 için geri sayım başladı. Festival kapsamında "air show" ve "fly-in" gösterileri yapılacak...
  • Helal olsun bu kadar buyuk klupmus! BU ulkenin THK si para yemekten baska ne yapar?

İstanbul Havacılık Kulübü tarafından 14-15 Eylül arasında ilki düzenlenecek olan ve Edremit Ticaret Odası'nın ana sponsor olduğu festivalin hazırlıkları başladı. Kamuoyuna havacılığın sevdirilmesine, Türkiye'nin ve Türk havacılığının uluslararası platformda tanıtımına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Festivale Avrupa ve Amerika'dan dahil çoğunluğu kendi uçaklarıyla olmak üzere 300'e yakın özel misafirin katılması bekleniyor. Gösterileri, sahil boyunca yaklaşık 50 bin kişinin seyredeceği tahmin ediliyor. Üç gün boyunca akrobasi uçuşları, paramotor uçuşları, ultra light, model uçak gösterileri, fly-in aktiviteleri ve ödüllü yarışmalar yapılacak. Dünyanın önde gelen akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün de gösteri yapacağı festivalde, birçok yerli ve yabancı sürpriz misafirler yer alıyor. Festival süresince Edremit Körfezi'nde yapılacak hava gösterileri ve diğer etkinlikler halka açık olacak. (Zaman)

NEFESLER TUTULACAK...

Yorumlar

IStanbul Havacilik Klubu ~ 12 yıl önce
Helal olsun bu kadar buyuk klupmus! BU ulkenin THK si para yemekten baska ne yapar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000