12 Ekim 2015, Pazartesi 16:13:01

NATO helikopteri Afganistan'da düştü: 5 ölü

Afganistan'ın başkenti Kabil'deki NATO üssünde, bir askeri helikopterin iniş sırasında düşmesi sonucu 5 NATO personeli öldü, 5'i yaralandı.
  • Kabilde adam gibi bir Atc mevcut değil, hertaraf helikopter, balon kaynıyor, üstelik merminin nerden geldiğinide anlayamassın, havacılık açısından downdrıftlerin heryerde karşına çıkabildiği bir yer, high - hot, Tk da öğretmenler müdürler ballı Abd, kanada, japonya uçup suşi yiyeceklerine böyle yerlere, katmanduya afrikaya uçsunlar parlarını hakketmiş olurlar biz garıbanlarda bu sayede biraz başka yerleri görmüş oluruz, kazananda şirket olur

Kabil'deki NATO Barış Gücü'nden yapılan açıklamada, Puma Mk 2 tipi askeri helikopterin üsse iniş yaparken yere çakıldığı ve kazada 5 NATO personelinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

NATO kazada ölen ve yaralananların milliyetlerini açıklamazken İngiltere Savunma Bakanlığı, Kraliyet Hava Kuvveti'nden 2 askerin ölenler arasında olduğunu duyurdu.

Görgü tanıkları kazanın, helikopterin iniş sırasında üste bulunan güvenlik amaçlı gözetleme balonlarının teline takılması nedeniyle yaşandığını belirtiyor. 

NATO helikopteri Afganistan'da düştü: 5 ölü

Yorumlar

Dikkat ~ 8 yıl önce
Kabilde adam gibi bir Atc mevcut değil, hertaraf helikopter, balon kaynıyor, üstelik merminin nerden geldiğinide anlayamassın, havacılık açısından downdrıftlerin heryerde karşına çıkabildiği bir yer, high - hot, Tk da öğretmenler müdürler ballı Abd, kanada, japonya uçup suşi yiyeceklerine böyle yerlere, katmanduya afrikaya uçsunlar parlarını hakketmiş olurlar biz garıbanlarda bu sayede biraz başka yerleri görmüş oluruz, kazananda şirket olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000