29 Aralık 2008, Pazartesi 10:41:01

NATO, havacı profesörü ödüllendirdi...

Ortadoğu Teknik Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Nafiz Alemdaroğlu, NATO tarafından prestiji büyük bir ödüle layık görüldü.
  • Hocam tebrik ederiz
  • TEBRIK EDERIM.
  • Sayın Nafiz Hocamı gönülden tebrik ederim.Öğrenciliğimde bölüm başkanımızdı.Başarılarının devamını dilerim.
  • Nafiz Hoca ODTU'de okudugumuz zamanlarda bolum baskanimizdi ve idari islerinden dolayi asil yapmasi gereken arastirmalara zaman ayiramiyordu. Baskanligi Ismail Hoca'ya devrettikten sonra kendini tekrar bilime verdi ve gorunen o ki hakkini da aliyor. Kendisine ve ekibine tebriklerimi sunuyorum.

NATO'nun Araştırma ve Teknoloji Kuruluşu olan, NATO Research and Technology Organization (RTO) tarafından her yıl verilen olan "Bilimsel Başarı Ödülünü" bu yıl (Scientific Achievement Award 2008) Ortadoğu Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Muhendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nafiz Alemdaroğlu aldı.

Alemdaroğlu, 2004-2008 yılları arasında Uçuş Test Teknolojileri Çalışma Grubu'ndaki diğer takım arkadaşları ile birlikte "NATO Research and Technology" organizasyonunun misyonuna yaptıkları katkılar, uçuş test konusunda yapmış oldukları ortak araştırmalar ve uçuş testleri konusundaki teknik bilgiyi diğer NATO ülkeleri ve NATO partnerleriyle paylaştıkları için aldıkları belirtildi.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar da Alemdaroğlu ve ekibini bu başarılarından dolayı kutladığını ifade etti.

NATO, havacı profesörü ödüllendirdi...

Yorumlar

Rumuzzz ~ 15 yıl önce
Hocam tebrik ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ITULU ~ 15 yıl önce
TEBRIK EDERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir öğrenciniz ~ 15 yıl önce
Sayın Nafiz Hocamı gönülden tebrik ederim.Öğrenciliğimde bölüm başkanımızdı.Başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aero ~ 15 yıl önce
Nafiz Hoca ODTU'de okudugumuz zamanlarda bolum baskanimizdi ve idari islerinden dolayi asil yapmasi gereken arastirmalara zaman ayiramiyordu. Baskanligi Ismail Hoca'ya devrettikten sonra kendini tekrar bilime verdi ve gorunen o ki hakkini da aliyor. Kendisine ve ekibine tebriklerimi sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000