11 Şubat 2011, Cuma 08:32:32

NASIL OLUR DEMEYİN! İŞÇİYE UÇAK ÇARPTI

Malatya Havaalanı'nda parketmekte olan yolcu uçağının tekerleklerine takoz koymak isteyen işçi başından yaralanarak hastanelik oldu.
  • Oncelikle gorevli arkadasa gecmis olsun,birdaha ucak frene alinmadan ucaga yaklasmaz sanirim.Kisisel kotuyucu malzemeler insan sagligi ve hayati icindir arkadaslar,ne gerek var diyen kisi unutma her an her saniye tehlikedesin,yuruken kafana birseylerin dusmeyecegine garanti verebilir misin?sen herhalde masa basi iste calisiyorsun,isguvenliginden ve bununla ilgili tuzuklerden bihaber olduguna gore.Normalde bu durum kisinin tazminatsiz isten cikarilma sebebi bile olabilir
  • kardese gecmis olsun. yanilmiyorsa ve tahminlerime göre, takozlari güvenlik nedeniyle yandan degil de, önden yerlestirmeye calismis.yoksa kendimce bir yere varamadim, nasil olurda kafasini carpar diye.gecmis olsun tekrar dan
  • Öncelikle bu kardeşimize geçmiş olsun. İş kazası her yerde olur ancak tabii ki önlem almak lazım. Ama öyle absürt kask mask değil. Dünyanın neresinde hangi havalimanında kask kullanılıyor. Öncelikle eğitim. Ve de sonra standartlar getirmek.
  • evet kask taksın; nasıl iş elbiseleri özel,ışık yansıtıcı bantlı giysileri,aşırı sese karşı kulak tıkaçları,özel gözlük ve eldivenleri var ise gerektiği için kask takmalı.Geçen yıl devrilen donmaz sıvı püskürtücü araç sepetinde olan şahıs KASK lı olsaydı belki beton zemine düşmesi sonucu baş ve yoyun bölgesinden alacağı hasar çok az olacak ve bugün yaşıyor olabilirdi.İş kazaları için alınacak tedbirler için sektör içinden olmaya gerek varmı?İnşaatlarda neden takıyorlar.Lütfen bencil olmayın.o yüzden iş kazalarında en önde gidiyoruz.
  • Yüzlerce insanın valizini, soğuk, kar kış, yağmur çamur, ayaz demeden, beden sağlıklarını riske atarak üç kuruşa uçaklara yükleyen bu kardeşimize geçmiş olsun. Şirket işçi sağlığı ve güvenliği eğitimlerini umarım veriyordur.
  • uçağın bağlı olduğu havayolu şirketi neden belirtilmemiş??? burda bir tuhaflık varrrrrrrr
  • Öncelikle geçmiş olsun. Biri de kask takılsın demiş. Sanırım sektör dışından biri. Burası inşaat sektörü değil, havacılık sektörü. Öncelikle dikkat edilmesi gerekir. Bu arkadaşımız kaza ile başını vurdu diye herkes kask mı takacak ?
  • Yer emniyeti birçok sektörde olduğundan daha önemlidir havacılık sektöründe. Uçağa yaklaşma usulleri, tehlikeli sahalar mutlaka verilecek eğitimlerle personele öğretilmeli. Ama herzaman olduğu gibi insanın ön planda olduğu işlerde bir anlık dikkatsizlik pahalıya mal olabiliyor. Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun diyelim arkadaşımıza. MUBADEFE
  • Ruh hastası adam önce geçmiş olsun deme erdemini göster.
  • adam hayatında ilk kez ucak görmüştür...bu adam torpil ile işe girmediyse büyük ihtimalle maaşı en az 1.500 cıvarındadır.
Malatya Havaalanında çalışan A.R.A.(40) adlı işçinin, alana inip aprona yanaşan yolcu uçağının tekerleğine takoz koyduğu sırada, uçağın tekerlek muhafaza kapağının başına çarpması sonucu yaralandığı bildirildi.

Kazadan havaalanındaki sağlık noktasında ilk müdahalesi yapılan yapılan A.R.A., daha sonra 112 acil servis ambulansı ile Devlet Hastanesi Beydağı Kampus Acil Polikliniği'ne getirildi. A.R.A., tedavisinin ardından taburcu edildi.
NASIL OLUR DEMEYİN! İŞÇİYE UÇAK ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Oncelikle gorevli arkadasa gecmis olsun,birdaha ucak frene alinmadan ucaga yaklasmaz sanirim.Kisisel kotuyucu malzemeler insan sagligi ve hayati icindir arkadaslar,ne gerek var diyen kisi unutma her an her saniye tehlikedesin,yuruken kafana birseylerin dusmeyecegine garanti verebilir misin?sen herhalde masa basi iste calisiyorsun,isguvenliginden ve bununla ilgili tuzuklerden bihaber olduguna gore.Normalde bu durum kisinin tazminatsiz isten cikarilma sebebi bile olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardese gecmis olsun. yanilmiyorsa ve tahminlerime göre, takozlari güvenlik nedeniyle yandan degil de, önden yerlestirmeye calismis.yoksa kendimce bir yere varamadim, nasil olurda kafasini carpar diye.gecmis olsun tekrar dan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle bu kardeşimize geçmiş olsun. İş kazası her yerde olur ancak tabii ki önlem almak lazım. Ama öyle absürt kask mask değil. Dünyanın neresinde hangi havalimanında kask kullanılıyor. Öncelikle eğitim. Ve de sonra standartlar getirmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet kask taksın; nasıl iş elbiseleri özel,ışık yansıtıcı bantlı giysileri,aşırı sese karşı kulak tıkaçları,özel gözlük ve eldivenleri var ise gerektiği için kask takmalı.Geçen yıl devrilen donmaz sıvı püskürtücü araç sepetinde olan şahıs KASK lı olsaydı belki beton zemine düşmesi sonucu baş ve yoyun bölgesinden alacağı hasar çok az olacak ve bugün yaşıyor olabilirdi.İş kazaları için alınacak tedbirler için sektör içinden olmaya gerek varmı?İnşaatlarda neden takıyorlar.Lütfen bencil olmayın.o yüzden iş kazalarında en önde gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yüzlerce insanın valizini, soğuk, kar kış, yağmur çamur, ayaz demeden, beden sağlıklarını riske atarak üç kuruşa uçaklara yükleyen bu kardeşimize geçmiş olsun. Şirket işçi sağlığı ve güvenliği eğitimlerini umarım veriyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçağın bağlı olduğu havayolu şirketi neden belirtilmemiş??? burda bir tuhaflık varrrrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun. Biri de kask takılsın demiş. Sanırım sektör dışından biri. Burası inşaat sektörü değil, havacılık sektörü. Öncelikle dikkat edilmesi gerekir. Bu arkadaşımız kaza ile başını vurdu diye herkes kask mı takacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yer emniyeti birçok sektörde olduğundan daha önemlidir havacılık sektöründe. Uçağa yaklaşma usulleri, tehlikeli sahalar mutlaka verilecek eğitimlerle personele öğretilmeli. Ama herzaman olduğu gibi insanın ön planda olduğu işlerde bir anlık dikkatsizlik pahalıya mal olabiliyor. Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun diyelim arkadaşımıza. MUBADEFE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ruh hastası adam önce geçmiş olsun deme erdemini göster.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam hayatında ilk kez ucak görmüştür...bu adam torpil ile işe girmediyse büyük ihtimalle maaşı en az 1.500 cıvarındadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000