14 Eylül 2010, Salı 10:45:14

Narkotik köpek yakaladı!

Cüzdanına sakladığı 5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile dün sabah KKTC’ye giriş yapan Hatice Bulamacı isimli bayan yolcu Ercan Devlet Havalimanı’nda narkotiğin dedektör köpeğinin hassas burnuna takıldı.
  • her zaman olduğu gibi ceza yine garibana kesiliyor. 5 gr'larla ugrasıcağınıza 5 ton, 5000 tonlarla ugrassanıza aciz herifler! samankafalılar... köpeği de koymuş gümrüğe redkit, kahramanlık yapıyor.
  • kıbrısın içinde tonlarca esrar dolaşırken havalimanında bulunan 5 gr için yaygara koparmaya tutuklamaya gerek yok ki,duyan da kilolarca esrar yakalandı zannedecek, dostlar alışverişte görsün hesabı.Asıl satanların peşine düşün.
Çantasındaki cüzdan içerisinde kağıda sarılı uyuşturucuyla yakalanan Bulamacı, gün içerisinde mahkemeye çıkarıldı ve aleyhine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzurunda gerçekleşen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Cemaliye Usanmaz ve Hatice Bulamacı tarafından Avukat Uygar Kalmaz hazır bulundu.

Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Özkırdar, mahkemede yeminli şahadet vererek olguları aktardı.

Murat Özkırdar, 13 Eylül 2010 tarihinde saat 10:30 sıralarında Ercan Devlet Havalimanı’ndan KKTC’ye giriş yaptığı esnada narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi nedeniyle yapılan aramada Hatice Bulamacı’ya ait çanta içerisindeki cüzdanda kağıda sarılı vaziyette yaklaşık 5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu söyledi.

Tahkikatın devam ettiğini ve alınması gereken ifadeler olduğunu kaydeden Özkırdar, Hatice Bulamacı’nın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Avukat Uygar Kalmaz’ın da müvekkili aleyhine istenen tutukluluk emrine itiraz etmemesi üzerine Yargıç Ulutekin 3 günlük tutukluluk emrini verdi.

(Kıbrıs Gazetesi)
Narkotik köpek yakaladı!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
her zaman olduğu gibi ceza yine garibana kesiliyor. 5 gr'larla ugrasıcağınıza 5 ton, 5000 tonlarla ugrassanıza aciz herifler! samankafalılar... köpeği de koymuş gümrüğe redkit, kahramanlık yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kıbrısın içinde tonlarca esrar dolaşırken havalimanında bulunan 5 gr için yaygara koparmaya tutuklamaya gerek yok ki,duyan da kilolarca esrar yakalandı zannedecek, dostlar alışverişte görsün hesabı.Asıl satanların peşine düşün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000