05 Ağustos 2011, Cuma 08:45:33

MYKONOS SEFERLERİ YOK SATIYOR

Bora Jet Genel Müdürü Kadir Peker, İstanbul’dan Mykonos’a haftada iki kez yüzde 99 doluluk oranıyla uçtuklarını söyledi
  • batık yunanistanı türk turist le kurtarmaya mı çalışıyorlar nedir :D borajet yok satıyomuş normaldir anadolujet olmasa yok olacaktı :D
  • zaten 66 kişilik uçaklar madem,doldurmayıpda ne yapacaksiniz.Orda dursa duyan gelir biner zaten bu zamanda Mykonos uçağına. Marifet değil yaptıkları
  • Borajet mykonosa yok satıyor olabilir ama önemli olan seferlerin zamanında yapılması ne zaman esb hava limanına gitsem mutlaka borajetin geçikmeli veye iptal seferi var. BORAJET=GEÇİKMELİ VEYA İPTAL borajet bir hizmet verecekse zamanında versin hizmeti bu şekilde hizmet anlayışı olmaz deyilmi borajet yönetimi.
  • Bukadar "gay" oldugunu bilmiyordum Turkiyede.
  • Yavaş şehir ünvanını Bozcada aldı. Gökçeada değil.
  • ATR ucaklari FRANSA-ITALYA ortak uretimi. Almanya degil
  • gazipaşa -istanbul direkt sefer istiyoruz artık.
  • Alman-İtalyan yapımı değil, Fransız-İtalyan yapımı. Alman teknolojisi ve sağlamlığı olsaydı DOI bir uçakta -25 bir uçakta -5 olmazdı. Uçaklar genel olarak güzel ama. Kabin-kokpit ekipleri de çok iyi insanlar. Genel olarak BoraJet'i seviyoruz.
  • Gokceadaya yuzde 50den fazla doluluk lazim. Hem yaz mevsimi hemde haftada sadece iki sefer. Bunu basarmalari lazim adalilarin.
  • Niçin hala Gazipaşa-İstanbul direk seferi yok anlamak mümkün değil.Devam etseydi şu an günde 2 sefere çıkması işten bile değildi.
Bölgesel taşımacılığı geliştirmek amacıyla geçen yıl mayıs ayında seferlerine başlayan Bora Jet’in 17 Haziran’da başlattığı Mykonos seferleri yok satıyor.
 
Şirket, geçtiğimiz günlerde dünyanın en sakin adası ‘yavaş şehir’ ünvanını alarak Financial Times (FT) gazetesine konuk olan Gökçeada’ya da sefer başlattı. FT’nin “şimdilik iddiasız, değişmemiş ve çok da gelişmemiş, mutlu bir kaçış” diye söz ettiği kekik kokulu Gökçeada’yı, geçen yıl 1 Haziran - 1 Eylül tarihleri arasında 210 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl aynı dönemde rakamın 300 bini bulacağı tahmin ediliyor.

Bora Jet Genel Müdürü Kadir Peker, İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı Mykonos seferlerinin yüzde 99 dolulukla devam ettiğini dile getirdi. Peker, 132 - 157 euro bilet fiyatına sahip uçuşlara kış sezonunda ara verileceğini ancak gelecek yıl da devam edileceğini anlattı.

Gökçeada’ya da sefer koyduklarını ifade eden Peker, “Gökçeada’ya uçuşlar yeni başlamasına rağmen beklediğimiz ilgiyi gördü. Adaya 15 gündür uçuyoruz. Yüzde 50 doluluk oranına ulaştık” dedi.

Bölgesel hava taşımacılığı yapmak üzere kurulan şirketin aynı amaçla uçuş noktalarını büyüteceğini anlatan Peker, “Şu anda İstanbul ve Ankara çıkışlı 18 noktaya ulaşıyoruz. Siirt, Sivas, Hopa, Gazipaşa gibi noktalara seferlerimiz var. Gelecek yıl Denizli, Bursa ve Kastamonu’yu da ekleyeceğiz. 4 uçaktan oluşan filomuza aralık ayında bir tane daha ekleyeceğiz” dedi.

‘Ucuz pist işin önünü açar’
Bölgesel taşımacılığa uygun olarak kullanılan 66 kişilik ATR72 tipi pervaneli uçakların Almanya - İtalya ortak üretimi olduğunu anlatan Peker şöyle konuştu:
“Şu an filomuzda kısa pistlere, toprak zemine inme kabiliyetine sahip 4 uçak var. Aralık ayında bir yeni uçak filomuza katılacak. Büyük bir piste 300 milyon dolar yatırım gerekiyor. Bizim uçaklarımızın inebileceği pistler için 4 - 5 milyon dolar yeterli. İllere bu tip pistler yapıldıkça bizim de yeni seferlerimiz artacak.”

(Milliyet)


MYKONOS SEFERLERİ YOK SATIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 13 yıl önce
batık yunanistanı türk turist le kurtarmaya mı çalışıyorlar nedir :D borajet yok satıyomuş normaldir anadolujet olmasa yok olacaktı :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten 66 kişilik uçaklar madem,doldurmayıpda ne yapacaksiniz.Orda dursa duyan gelir biner zaten bu zamanda Mykonos uçağına. Marifet değil yaptıkları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet mykonosa yok satıyor olabilir ama önemli olan seferlerin zamanında yapılması ne zaman esb hava limanına gitsem mutlaka borajetin geçikmeli veye iptal seferi var. BORAJET=GEÇİKMELİ VEYA İPTAL borajet bir hizmet verecekse zamanında versin hizmeti bu şekilde hizmet anlayışı olmaz deyilmi borajet yönetimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bukadar "gay" oldugunu bilmiyordum Turkiyede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yavaş şehir ünvanını Bozcada aldı. Gökçeada değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ATR ucaklari FRANSA-ITALYA ortak uretimi. Almanya degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gazipaşa -istanbul direkt sefer istiyoruz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alman-İtalyan yapımı değil, Fransız-İtalyan yapımı. Alman teknolojisi ve sağlamlığı olsaydı DOI bir uçakta -25 bir uçakta -5 olmazdı. Uçaklar genel olarak güzel ama. Kabin-kokpit ekipleri de çok iyi insanlar. Genel olarak BoraJet'i seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gokceadaya yuzde 50den fazla doluluk lazim. Hem yaz mevsimi hemde haftada sadece iki sefer. Bunu basarmalari lazim adalilarin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Niçin hala Gazipaşa-İstanbul direk seferi yok anlamak mümkün değil.Devam etseydi şu an günde 2 sefere çıkması işten bile değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000