07 Mayıs 2012, Pazartesi 16:02:35

MyCARGO'YU ŞOK EDEN ÖLÜM

MyCargo Havayolları’nda dispatcher olarak çalışan Ercan Gürelli, görevi başında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi...
  • Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardeşim.Sevgili ailene ve yakınlarına sabırlar dilerim.
  • Allahtan Rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Sevgili kardeşim erhan, hepimizin başı sağolsun. Allah sizlere ve geride kalanlara hayırlı ömürler nasip etsin..
  • Bu gün iki acı haber ile yıkıldım.Birincisi 1985 yılında mesleğe başladım sevgili arkadaşım Hasan Hüseyin AYGÜN ,ikincisi senelerce beraber çalıştığımız sevgili arkadaşım Ercan GÜRELLİ..Her ikisinin de ailelerine allahtan sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun...
  • ALLAH Gani gani RAHMET eylesin..
  • Vefatını büyük üzüntü ile öğrenmiş olduğum Ercan Abi'ye Allah'tan rahmet,çok değerli ailesi başta olmak üzere tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum.Erhan'ım başınız sağolsun,rabbim sabırlar versin kardeşim.
  • ercan abi ,mekanın cennet olsun...allah yakınlarına sabır versin
  • Çok üzüldük, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Gürelli Ailesine, sevenlerine ve tüm ACT'ye sabır diliyorum.
  • Allah rahmet eylesin, tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.
  • Ah be ercanım bölemi olacaktı bunumu reva gördün bize bu yaşta.Yukarıdan bak bize bizimle ol hep GÖRÜŞMEK ÜZERE KARDEŞİM NUR İÇİNDE YAT Allah geride kalan tüm Gürelli ailesine ve sevenlerine sabır versin başınız sağolsun...............................................

 

MyCargo(ACT Havayolları), kötü bir haberle sarsıldı. Sabah saatlerinde MyCargo Havayolları’nın Dünya Ticaret Merkezi’ndeki ofisinde görev yapan Ercan Gürelli, aniden rahatsızlanarak yere yığıldı.
 
Kalp krizi geçirdiği anlaşılan dispatchere ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Ancak tüm çabalara rağmen Gürelli kurtarılamadı.
 
Ercan Gürelli’nin görevi başında yaşamını yitirmesi MyCargo ailesini yasa boğdu. MyCargo Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çizmeci, üzücü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
"7 Mayıs 2012 tarihinde Mycargo (ACT Havayolları ) çalışanlarımızdan Ercan Gürelli sabah saatlerinde rahatsızlanmış ve hastaneye intikali için derhal ambulans çağırılmıştır. Ancak yapılan müdahaleler sonuç vermemiş ve değerli çalışma arkadaşımız tüm çabalara karşın geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetmiştir. Değerli çalışma arkadaşımız Ercan Gürelli’yi genç yaşta kaybettiğimiz bu elim olaydan ötürü büyük üzüntü duyuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, havacılık camiasına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz."

 

 
Biz de Airporthaber olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve ACT ailesine başsağlığı diliyoruz.
MyCARGO'YU ŞOK EDEN ÖLÜM

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

.. ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fevzi yavuz ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardeşim.Sevgili ailene ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahmut toktaş ~ 12 yıl önce
Allahtan Rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Sevgili kardeşim erhan, hepimizin başı sağolsun. Allah sizlere ve geride kalanlara hayırlı ömürler nasip etsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ARDA ~ 12 yıl önce
Bu gün iki acı haber ile yıkıldım.Birincisi 1985 yılında mesleğe başladım sevgili arkadaşım Hasan Hüseyin AYGÜN ,ikincisi senelerce beraber çalıştığımız sevgili arkadaşım Ercan GÜRELLİ..Her ikisinin de ailelerine allahtan sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 12 yıl önce
ALLAH Gani gani RAHMET eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan Kurtbaş ~ 12 yıl önce
Vefatını büyük üzüntü ile öğrenmiş olduğum Ercan Abi'ye Allah'tan rahmet,çok değerli ailesi başta olmak üzere tüm havacılık camiasına başsağlığı diliyorum.Erhan'ım başınız sağolsun,rabbim sabırlar versin kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süleyman küçükkeskin ~ 12 yıl önce
ercan abi ,mekanın cennet olsun...allah yakınlarına sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mete GÖRMEZ ~ 12 yıl önce
Çok üzüldük, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Gürelli Ailesine, sevenlerine ve tüm ACT'ye sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semih DEDEBAS ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin, tüm yakınlarına baş sağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koray AYDIN ~ 12 yıl önce
Ah be ercanım bölemi olacaktı bunumu reva gördün bize bu yaşta.Yukarıdan bak bize bizimle ol hep GÖRÜŞMEK ÜZERE KARDEŞİM NUR İÇİNDE YAT Allah geride kalan tüm Gürelli ailesine ve sevenlerine sabır versin başınız sağolsun...............................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000