03 Temmuz 2012, Salı 16:43:43

myCARGO İKİNCİ B747'SİNİ DE GETİRDİ

Hava kargo taşımacılığında Türkiye’ye ilkleri yaşatan myCARGO (ACT havayolları), ikinci Boeing 747-400’ü filosuna kattı.
  • bu 747'ler alındı iyi hoş, fakat uçaklar neden yatıyor.. bu uçakların uçacağı hatlar neden zamanında bulunmuyor. şirkete akraba ilişkileri yüzünden herşeye müsade gösteriliyor, torpilli elemanlarla iş mi çevirilir. Ticarete koymuşlar torpillileri sonra uçak uçmaz tabi.. Acil şirketi profesyonellere bırakmalı. bu şirket türkiyede 1 numara olur ama bu kadro ile imkansız......Birkaç DOST.
  • yavuz abıye cok teşekkur ederim dun tum çalışanlara %100 zam yapmıs yetınmemiş 2 aylık da ikramıye vermiş ALLAH onu başımızdan eksık etmesin cok babacan adam bu şirket havacılık sektorune damga vuracak havacılıkta rol model olacak 2 degil bu gidişle 50 tane 747 alır calışanlar mutlu huzurlu saglıgına duacı bu adam uçak almasın da kım alsın devlet boyle adamlara sahıp cıkmalı destek olmalı .......bu soyledıklerımın hepsı yalan =))
  • 2. 747'yi getirmişsin ama boşa. O TİCARET departmanı olduğu sürece sen ne hangarına uçak sokabilirsin ne de kargo için müşteri bulabilirsin. Çünkü ticaretin ticaretten anlamıyor. Mekanik olarak çalışanları işten atacağına bir git ticaret departmanına bir sor. 1-) Bu hangar niye boş ? 2-) Neden 20 günde bitebilecek bakıma 10 gün süre verdinizde ben bunun için tazminat veriyorum? 3-) Neden bu müşteriler bakım bittikten sonra uçaklarını alıp gitmiyorlar ve kira parası almadan bedavaya hangarın önünü dolduruyorlar? Bunu sözleşmeye koymayı hiç mi akıl edemediniz? Yazık günah sana da. O kadar çalışmana rağmen yanındakilerin yaptıklarından biçare habersizsin. Beyhude çabalarla bu işler olmaz. İlk önce hesap sormaya en tepeden TİCARET'ten başlamalısın. BİR DOST...
  • Sayın çizmeci sende bu kadar kulun hakkı varken değil 747 dunyaları satın alsan hiçbişey olmaz önce sen benım kardeşlerimin çalışan o kadar insanın hakkını vericeksın ancak öle büyük bir iş adamı olursun benım onun üstünden para cevirerek sonrada şirket küçülüyor deyip dışarı attın insanları yazık önce büyük bir iş adamı olucagınıza önce insan olmayı öğrenin.
  • adamlar gecen ayın maaslarının yarısını verdı gecen ay 30 kısıye yakın cıkarma oldu sırket %10 kuculuyo bu ay yıne cıkarma var ama 747 ye evet :)
  • MNG tıkır tıkır uçuyo sizde para kazanan bir şirket sahibi olmak istiyorsanız önce kurumsal olun işe ticaret departmanı nı değiştirerek başlayın öyle sümüklü çocuklarla bu işler olmaz... benden söylemesi. yoksa sarjahta haftada 3 uçuş 747 le istanbulda B4 le 3 uçuş emeğine yazık sen bu kadar işkolikken arı gibi dünyayaı gezerken çoluk çocukla iş yapma
  • Nazar etme ne olur çalış seninde olur...
  • 2 747 VARDA YATIYOR İKİSİDE,NE İŞE YARAR ANLAMADIM...LİBYAYA BEDAVAYA BAGAJ TASIRLAR ARTIK.
  • 'büyüme yolunda tarih bizi yazar biraz aksamalar olsada olacak okadar nazar' :)
  • evet türkiye ye ve dünyaya bir ilk yaşatıyorlar. 2 747 si olup da adam akıllı operasyon yapayan, çalışanlarının maaşlarını ödemeyen, teknisyenlerini işten çıkaran bir şirket.

Dünyanın en büyük kargo uçakları arasında yer alan 747–400 ile myCARGO, filosunu 9’a yükselterek 315 ton kapasiteye ulaştı.  114 ton yük kapasitesiyle dikkat çeken 747-400, uzun mesafeli uçuşlarda tercih ediliyor.

İlkini Ekim 2011’de filosuna katan myCARGO, 2012 planları çerçevesinde ikinci B747 uçağını da filosuna kattı.

2011 yılında Çin’in dev sermaye gruplarından HNA ile ortaklığından sonra bölgesinde ve dünyada etkinliğini artıran myCARGO, 2012 yılı içerisinde filosuna bir Airbus A300-600 ve ilave bir Boeing 747-400 kargo uçağı daha katacak.

Amerika’dan Asya’ya, Afrika’dan Rusya’ya kadar dünyanın bütün bölgelerine uçan myCARGO, önümüzdeki dönemde insani yardım taşımacılığına da ağırlık verecek.

myCARGO İKİNCİ B747'SİNİ DE GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Kara Kelle ~ 12 yıl önce
bu 747'ler alındı iyi hoş, fakat uçaklar neden yatıyor.. bu uçakların uçacağı hatlar neden zamanında bulunmuyor. şirkete akraba ilişkileri yüzünden herşeye müsade gösteriliyor, torpilli elemanlarla iş mi çevirilir. Ticarete koymuşlar torpillileri sonra uçak uçmaz tabi.. Acil şirketi profesyonellere bırakmalı. bu şirket türkiyede 1 numara olur ama bu kadro ile imkansız......Birkaç DOST.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mulayim ~ 12 yıl önce
yavuz abıye cok teşekkur ederim dun tum çalışanlara %100 zam yapmıs yetınmemiş 2 aylık da ikramıye vermiş ALLAH onu başımızdan eksık etmesin cok babacan adam bu şirket havacılık sektorune damga vuracak havacılıkta rol model olacak 2 degil bu gidişle 50 tane 747 alır calışanlar mutlu huzurlu saglıgına duacı bu adam uçak almasın da kım alsın devlet boyle adamlara sahıp cıkmalı destek olmalı .......bu soyledıklerımın hepsı yalan =))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Yavuz Bey'e Hitaben ; ~ 12 yıl önce
2. 747'yi getirmişsin ama boşa. O TİCARET departmanı olduğu sürece sen ne hangarına uçak sokabilirsin ne de kargo için müşteri bulabilirsin. Çünkü ticaretin ticaretten anlamıyor. Mekanik olarak çalışanları işten atacağına bir git ticaret departmanına bir sor. 1-) Bu hangar niye boş ? 2-) Neden 20 günde bitebilecek bakıma 10 gün süre verdinizde ben bunun için tazminat veriyorum? 3-) Neden bu müşteriler bakım bittikten sonra uçaklarını alıp gitmiyorlar ve kira parası almadan bedavaya hangarın önünü dolduruyorlar? Bunu sözleşmeye koymayı hiç mi akıl edemediniz? Yazık günah sana da. O kadar çalışmana rağmen yanındakilerin yaptıklarından biçare habersizsin. Beyhude çabalarla bu işler olmaz. İlk önce hesap sormaya en tepeden TİCARET'ten başlamalısın. BİR DOST...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
others 2 sana ~ 12 yıl önce
Sayın çizmeci sende bu kadar kulun hakkı varken değil 747 dunyaları satın alsan hiçbişey olmaz önce sen benım kardeşlerimin çalışan o kadar insanın hakkını vericeksın ancak öle büyük bir iş adamı olursun benım onun üstünden para cevirerek sonrada şirket küçülüyor deyip dışarı attın insanları yazık önce büyük bir iş adamı olucagınıza önce insan olmayı öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zzzzzzzz ~ 12 yıl önce
adamlar gecen ayın maaslarının yarısını verdı gecen ay 30 kısıye yakın cıkarma oldu sırket %10 kuculuyo bu ay yıne cıkarma var ama 747 ye evet :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz Çizmeci'ye ~ 12 yıl önce
MNG tıkır tıkır uçuyo sizde para kazanan bir şirket sahibi olmak istiyorsanız önce kurumsal olun işe ticaret departmanı nı değiştirerek başlayın öyle sümüklü çocuklarla bu işler olmaz... benden söylemesi. yoksa sarjahta haftada 3 uçuş 747 le istanbulda B4 le 3 uçuş emeğine yazık sen bu kadar işkolikken arı gibi dünyayaı gezerken çoluk çocukla iş yapma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Others 2 ~ 12 yıl önce
Nazar etme ne olur çalış seninde olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 12 yıl önce
2 747 VARDA YATIYOR İKİSİDE,NE İŞE YARAR ANLAMADIM...LİBYAYA BEDAVAYA BAGAJ TASIRLAR ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
others ~ 12 yıl önce
'büyüme yolunda tarih bizi yazar biraz aksamalar olsada olacak okadar nazar' :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
evet türkiye ye ve dünyaya bir ilk yaşatıyorlar. 2 747 si olup da adam akıllı operasyon yapayan, çalışanlarının maaşlarını ödemeyen, teknisyenlerini işten çıkaran bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000