06 Ekim 2011, Perşembe 14:50:08

MY CARGO’DA BOEING 747 HEYECANI

Türkiye’nin ilk Boeing 747 tipi uçağı gökyüzü ile tanışmak için gün sayıyor. ACT Havayolları’nın Çinli Hainan grup ile ortaklığından sonra My Cargo adını alan şirket, yeni uçağını görücüye çıkarıyor...
  • ACT Hainan sirketi sayesinde piyasa degerini cok arttirdi. Simdik dikkatli olup kaliteli, isini iyi yapan bilgili ekipler kadrosuna dahil ederse yolu acik bir Kargo sirketi olabilir!
  • GE motorları kullanılıyo
  • Merhaba, ACT'den arkadaşlara soruyorum özellikle.Charter ağırlıklı mı kullanılacak uçak yoksa tarifeli bir ağ/hat da olacak mı?Hainan yaz başından beri tarifeli Shanghai-Urimçi-İstanbul uçuyor. Bunun gibi bir kargo hattı olabilir mi acaba myCARGO tarafından işletilen?
  • ACT HAVA YOLLARI GELECEKTE, TÜRKİYE NİN VE DÜNYANIN BİR NUMARASI OLACAKTIR. KISKANANLAR İZLESİN GÖRSÜN. YORUMLARINIZI YAPARKENDE DUYGULARINIZLA DEĞİL BİRAZ İNSANCIL TARAFLARINIZLA YORUMUNUZU YAPINIZ. EN BÜYÜK ACT (MY CARGO)
  • diğer uçaklar ne zaman glecek acaba
  • Öncelikle gurur duydum böyle bir uçağı başarıyla boyadınız diye,,,, fakat dördüncü fotoğrafta görünen hatayı nasıl yaptınız, ben sizlere burayı yapma yöntemini göstermedimmi ??? Mehmet YEŞİLÖZ
  • Yalakalık diz boyu :D
  • Motorlar hangi ureticiden bilen varmi??
  • Erdal abi nin uçakları park edişine hayranım. Her şeye bir düzen getirdin, hep böyle devam etmen dileğiyle. Seni daha uzun yıllar müdürümüz olarak görmek istiyoruz...
  • Şirketiniz nezdinde bütün kargo--gerek yer gerekse hava-- camiasına seslenmek isterim: T.C' nin ve İstanbul' un dünya coğrafyasındaki yeri hepimizin malumudur. Günümüz konjonktürünü de arkamıza alacak olursak, dünya kargo dağıtımcılığı pazarında, özellikle Kara Kıta Afrika' ya en iyi açılımı, yatırımı, yerleşkeleri yapacak şekilde pozisyon almak mühimdir. Bunun için en doğrusunun yapılabilmesi kişilere münhasır olmanın haricinde cereyan ederek; bütünü görmekten zevk alır hale getirilmekten geçmektedir. Sonuç olarak Kara Kıta ile romantik ilişkilerin yeşermesi hepimizin menfaatine telakki edilmelidir.
Türk sivil havacılığı bugünlerde yeni bir Boeing 747 ile tanışmanın heyecanını yaşıyor. Çinli Hainan grup ile ortaklık kurduktan sonra My Cargo adını alan ACT Havayolları’nın Boeing 747 tipi ilk uçağı 11 Ekim Salı günü kamuoyunun karşısına çıkacak.

Uçağın bakımlarını üstlenen grup bünyesindeki My Technic’in Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenleyeceği  törene havacılık sektörünün önde gelen isimleri katılacak. 
TC-ACF kuyruk tescilli uçağın çok yakında uçuşlarına da başlaması planlanıyor.









MY CARGO’DA BOEING 747 HEYECANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
ACT Hainan sirketi sayesinde piyasa degerini cok arttirdi. Simdik dikkatli olup kaliteli, isini iyi yapan bilgili ekipler kadrosuna dahil ederse yolu acik bir Kargo sirketi olabilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
GE motorları kullanılıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merhaba, ACT'den arkadaşlara soruyorum özellikle.Charter ağırlıklı mı kullanılacak uçak yoksa tarifeli bir ağ/hat da olacak mı?Hainan yaz başından beri tarifeli Shanghai-Urimçi-İstanbul uçuyor. Bunun gibi bir kargo hattı olabilir mi acaba myCARGO tarafından işletilen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ACT HAVA YOLLARI GELECEKTE, TÜRKİYE NİN VE DÜNYANIN BİR NUMARASI OLACAKTIR. KISKANANLAR İZLESİN GÖRSÜN. YORUMLARINIZI YAPARKENDE DUYGULARINIZLA DEĞİL BİRAZ İNSANCIL TARAFLARINIZLA YORUMUNUZU YAPINIZ. EN BÜYÜK ACT (MY CARGO)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
diğer uçaklar ne zaman glecek acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle gurur duydum böyle bir uçağı başarıyla boyadınız diye,,,, fakat dördüncü fotoğrafta görünen hatayı nasıl yaptınız, ben sizlere burayı yapma yöntemini göstermedimmi ??? Mehmet YEŞİLÖZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yalakalık diz boyu :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Motorlar hangi ureticiden bilen varmi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erdal abi nin uçakları park edişine hayranım. Her şeye bir düzen getirdin, hep böyle devam etmen dileğiyle. Seni daha uzun yıllar müdürümüz olarak görmek istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şirketiniz nezdinde bütün kargo--gerek yer gerekse hava-- camiasına seslenmek isterim: T.C' nin ve İstanbul' un dünya coğrafyasındaki yeri hepimizin malumudur. Günümüz konjonktürünü de arkamıza alacak olursak, dünya kargo dağıtımcılığı pazarında, özellikle Kara Kıta Afrika' ya en iyi açılımı, yatırımı, yerleşkeleri yapacak şekilde pozisyon almak mühimdir. Bunun için en doğrusunun yapılabilmesi kişilere münhasır olmanın haricinde cereyan ederek; bütünü görmekten zevk alır hale getirilmekten geçmektedir. Sonuç olarak Kara Kıta ile romantik ilişkilerin yeşermesi hepimizin menfaatine telakki edilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000