17 Nisan 2016, Pazar 14:57:26

Müslüman yolcuya uçakta skandal uygulama!

Amerikalı havayolu şirketi Southwest Airlines uçağında Müslüman bir kadın hiçbir gerekçe gösterilmeden uçaktan atıldı.
  • Bence elinizden geldikce binmeyin amerikan ve batinin ucaklarina,yolcu azaldigi zaman anlarlar.
  • Güzelim bir dini bu hale getirdiniz ya? En çok benim ahiret davam olacak bu. O cehennem ateşinde müslümanımsı yaratıkların yandığını görürüm inşallah. Adam Avrupada hiç namaz kılacak yer kalmamış gibi o THY uçağına adım atar atmaz ön galeyde pardesüyü yere serip uçağa binen yolculara göstere göstere namaz kılmayı ibadet etmek sanıyor ya bu muameleyi hak ediyor sonunda. Zararı tüm islam alemine. Laikliğin asıl amacının, inancın Allah ile kul arasında mahrem kalması, kalben yaşanması, şova dönüştürülmemesi gerektiğini idrak edemeyenler layıkını buluyorlar. Herkesin inancı var, ama herkes diğerinin gözüne gözüne sokmuyor. Bu hali ile Yahudilerden ne farkı kalmış dini sapkınların.
  • Amerikalı havayollarının rezaletleri bitmiyor. Birini al ötekine vur.
  • İtibar yerle bir. Peki bu itibarı kim bu hale getirdi??? Allah'ın ilk emri ''oku'' yu yerine getirmeyenler... Okuduğunu sanıp okumayanlar... Okumaktaki maksat nedir ? Anlamaktır... Anlayan insan da cehaletten kurtulur. İtibar yavaş yavaş düzelir. Hadi bakalım...
  • tüm havayollarını boykot edelim, otobüs varken uçağa binmeyelim arkadaşlar!!!
  • Olaya hostesin tarafından da bakmak gerekiyor. Bence hostes de mağdur edilmiş. Ayrıca kimse kimseyle uçmak zorunda değil. Rahatsızlığını dile getirmesi suç mu? Bir sonraki uçakla göndermişlerdir kadını..
  • Abd'de ucaga biniyorsan kural budur. Kokpit mutlak hakimdir. Eger senden rahatsiz olduysa kokpit tipis tipis gibi inersin. Yasadigin yerin kuralina uymuyorsan tipis tipis da gidersin. Ayni seyi siz her gun turkiye'de yapiyorsunuz. Siz oruc tutarken sokakta su iceni gorunce yuzyilin sapkiniymis gibi linc ediyor komaya sokuyorsunuz. Fiziksel mudahale edemeseniz, insanlarin psikolojisini alt ust ediyorsunuz. Mahalle baskisi uyguluyor, yok sayiyorsunuz. E o zaman amerika'da bir kaptana, ucagin hakimine teslim edilmis bir hakki elestirebilirsin, fakat kufurler sacip, tehditler savuramazsin. Kendi atanin dedigini hatirla; igneyi kendie batirmadan, amerikali isini nasil yapiyor karisma.
  • Nedir bu Müslüman korkusu arkadas!!! Dava acılsın,Müslüman birliği olsun.Dünya Müslümana saygı duysun...
  • Southwest havayolları islam düşmanı bir şirket. Birkaç gün önce de telefonda insaAllah dedi diye ıraklı bir öğrenciyi uçaktan atıp fbi'a sorgulatmışlar.
  • Gayet normal bir olay. Durumun vahameti, islam dunyayi tehdit ederken, abd'de cikariverin kardesim. Bir iki saat basin acik gez nolacak..

Amerikalı havayolu şirketi Southwest Airlines uçağında Müslüman bir kadın hiçbir gerekçe gösterilmeden kabin memurunun kararıyla uçaktan atıldı.

Dailymail'de yer alan habere göre; Chicago'dan Seattle'a gidecek Southwest uçağına binen başörtülü Müslüman yolcu Hakima Abdulle, kabin memurunun kendisinden rahatsız olması üzerine polis eşliğinde uçaktan atıldı. Kabin memurunun gerekçesi ise 'Kendimi rahat hissetmedim' oldu.

Müslüman kadının kocası Abukar Fadaw olayı bir skandal olarak değerlendirirken, bu durumun bir soruşturma konusu olduğunu ve mutlaka incelenmesi gerektiğini söyledi.

Olayla ilgili Southwest Havayolları ise yaptığı açıklamada; 'Olayın oluş şekli ve çalışanlarımız ile yaptığımız görüşmelerde bir prosedürün uygulandığını tespit ettik' diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Müslüman yolcuya uçakta skandal uygulama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

.... ~ 8 yıl önce
Bence elinizden geldikce binmeyin amerikan ve batinin ucaklarina,yolcu azaldigi zaman anlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslümanımsılar ~ 8 yıl önce
Güzelim bir dini bu hale getirdiniz ya? En çok benim ahiret davam olacak bu. O cehennem ateşinde müslümanımsı yaratıkların yandığını görürüm inşallah. Adam Avrupada hiç namaz kılacak yer kalmamış gibi o THY uçağına adım atar atmaz ön galeyde pardesüyü yere serip uçağa binen yolculara göstere göstere namaz kılmayı ibadet etmek sanıyor ya bu muameleyi hak ediyor sonunda. Zararı tüm islam alemine. Laikliğin asıl amacının, inancın Allah ile kul arasında mahrem kalması, kalben yaşanması, şova dönüştürülmemesi gerektiğini idrak edemeyenler layıkını buluyorlar. Herkesin inancı var, ama herkes diğerinin gözüne gözüne sokmuyor. Bu hali ile Yahudilerden ne farkı kalmış dini sapkınların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine geldi aynı yorum ~ 8 yıl önce
Arapların İslam'ı yanlış anladığı, yanlış yorumladığı fikrinden vazgeçin. Söz konusu din onlar için, onların dilinde inmiş; İslamı Araplardan iyi mi bileceksiniz? Asıl dinin kendisini sorgulayın önce, bunlar nasıl kurallar, ne biçim toplum düzeni diye..
Din alimi ~ 8 yıl önce
Cehaletin umulmayan erdemi.Biri tefsir yapmis biri de dini sorgulamak lazim demis.iki cahil iki bos teneke ellerinde vura vura dikkat cekiyorlar.saniyorlar ki cikardiklari ses marifet, bilmiyorlar ki icinin boslugundan o cikan ses..sivil kokenli asker zihniyetli kaptan ruhlu fo.
Din Alimi'ne ~ 8 yıl önce
Başkalarına "cahil" deyip ağdalı laflar edince otomatikman kendin bilgili olmuyorsun. Dediğime yorumun varsa söyle, Araplar İslamı yanlış mı anlıyor, yanlış mı yorumluyor? Sen İslam'ı Araplardan, Pakistanlılardan, Bangladeşli Endonezyalılardan vs. daha iyi mi biliyorsun, bir milyar insan cahil de bir sen mi doğru anladın bu dini? Dinin kendini sorgulamaktan kastım, İslamı reddedin, terkedin demekti. Bu din böyle, take it or leave it..
ztk ~ 8 yıl önce
islam oyle ,islam boyle..bunun icin artik cok gec , bana elmanin tarifini yapma, elma markette nasil oldugunu herkes goruyor,herkes biliyor ..
Amerikalı ~ 8 yıl önce
Amerikalı havayollarının rezaletleri bitmiyor. Birini al ötekine vur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanane ~ 8 yıl önce
Yapdigın yorumla iyi bir seymi yapdigini saniyorsun senin dinden haberin yok gkiba
Leman ~ 8 yıl önce
Az bile yapıyorlar
Kevser ~ 8 yıl önce
Ben de tesettürlü bir bayanım ancak işim gereği başımı açıyorum. Sorun bunjun neresinde anlamıyorum!
İtibar ! ~ 8 yıl önce
İtibar yerle bir. Peki bu itibarı kim bu hale getirdi??? Allah'ın ilk emri ''oku'' yu yerine getirmeyenler... Okuduğunu sanıp okumayanlar... Okumaktaki maksat nedir ? Anlamaktır... Anlayan insan da cehaletten kurtulur. İtibar yavaş yavaş düzelir. Hadi bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boykot ~ 8 yıl önce
tüm havayollarını boykot edelim, otobüs varken uçağa binmeyelim arkadaşlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
tamam. ankara dan van a otobüs varken uçağa niye binelim değil mi? ben tuttum bu fikri :)
leman ~ 8 yıl önce
Olaya hostesin tarafından da bakmak gerekiyor. Bence hostes de mağdur edilmiş. Ayrıca kimse kimseyle uçmak zorunda değil. Rahatsızlığını dile getirmesi suç mu? Bir sonraki uçakla göndermişlerdir kadını..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lemanyak ~ 8 yıl önce
rahatsız olması uçuşa engel teşkil etmez.görünürde başka ama derinlerde hasta ruhlu olunca bu gibi durumları normalize ediyor senin gibi insanlar.
leman ~ 8 yıl önce
Editör bey, lütfen bu beyfendiyi bloklar mısınız? Yorumlarıma cevap vermesini istemiyorum, bu ilk hakareti değil bana!
Ruh hastasi ~ 8 yıl önce
Senin gibi karaktersizlerin tkda calistigini dusunemiyorum. Kippa takiyor diye bir yahudiyi ucaktan indirsene goreyim seni. Basortulu oluncami terorist ! Kokusmus kokana:@
leman ~ 8 yıl önce
aynı dili konuşmuyoruz sizinle! bellidir ki avam bir kişiliğiniz var. Bu siteyi havacılıktan anlayan elit bir kesim ziyaret ediyor, siz buralarda takılarak kontörlerinizi, limitle internet paketinizi bitirmeyin!
okuyucu ~ 8 yıl önce
Uçmak istemeyen uçmasın o zaman başka uçuşla gönderilsin öyleyse..
ahahh ~ 8 yıl önce
şu avam olmayan leman hanımı çok merak ettim ya :)
lemana bilgi ~ 8 yıl önce
İnsan hakları birliği unicef maddesinde geçen bir maddeyi hatırlatayım hiç bir insan din dil ırk soy yaşam tarzı ayırt etmeden özgürdür deniyor.sen ise hor görüyorsun dine saygın yok mini etek mi giymek lazım insan hakklarini kulanmak için sonuçta oda bir insan mı hakkı yokmu uçağa binmeye konuyu öyle düşün
Leman Hanim ~ 8 yıl önce
Hanimefendi susarsaniz cahilliginizin kirlettigi cumlelerinizi okumak zorunda kalmayiz.Sizin dusunce yapiniza ve yaptiginiz yoruma gore ayni mantikla diyorum ki ;ayrica kimse kimsenin yazdiklarini okumak zorunda degil.dolayisiyla yazdiklarinizi okumak istemiyoruz.rahatsiz oluyoruz.baska bir siteye gonderelim sizi lutfen.editor bey'ide kimsenin ifade ozgurlugunu blocklayarak kisitlamaya zorlamis olmazsiniz.
ztk ~ 8 yıl önce
leman hanima hak veriyorum.
Guillame ~ 8 yıl önce
Abd'de ucaga biniyorsan kural budur. Kokpit mutlak hakimdir. Eger senden rahatsiz olduysa kokpit tipis tipis gibi inersin. Yasadigin yerin kuralina uymuyorsan tipis tipis da gidersin. Ayni seyi siz her gun turkiye'de yapiyorsunuz. Siz oruc tutarken sokakta su iceni gorunce yuzyilin sapkiniymis gibi linc ediyor komaya sokuyorsunuz. Fiziksel mudahale edemeseniz, insanlarin psikolojisini alt ust ediyorsunuz. Mahalle baskisi uyguluyor, yok sayiyorsunuz. E o zaman amerika'da bir kaptana, ucagin hakimine teslim edilmis bir hakki elestirebilirsin, fakat kufurler sacip, tehditler savuramazsin. Kendi atanin dedigini hatirla; igneyi kendie batirmadan, amerikali isini nasil yapiyor karisma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevgili guillame ~ 8 yıl önce
Artık bu ülkede kimse oruç tutmayana hiç kimse ,hiç bir şekilde tepki göstermiyor.Keşke bu ülkede kemalistler de muahafakarlar kadar açık fikirli olabilse.Uçmak bir haktır tabi ki şüpheli davranışlar sergileyen, tehlike arzetme ihtimali olan insanlar uçağa alınmayabilir ancak müslüman eşittir teröriste dönüştüyse burda bir yanlışlık var.Bu ülkede dinini gerçek anlamda yaşayan insanlar!, tüm dinlere ve inançsızlara ,tüm görüş ve yaşam şekillerine saygı ve anlayış gösterirken , (çünkü gerçek islamda hoşgörü esastır) onların hayat görüşlerine katlanamayan ,hala baş örtüsü-giyim vesaireye takılı kalmış gerici insanlar var.
turuncu hurşit ~ 8 yıl önce
ya sen kafayı yemişsin. kuralmış momuş. istakoz efendi, kadın ne yapsın senin gibi orasını burasını mı göstersin. amerikan anayasasında "god-given rights" tabiri vardır ve inanç da o tanrı vergisi haklardan biridir. barzo, hamişler başını açıyor mu bütün kadınları kapalı, yahudi fötr şapkasını çıkarıyor mu? salla babam salla sen daha kendi dinine yabancı kalmışsın mabadından konuşuyorsun sadece. kural sadece müslümana mı var, orada yahudi olsa aynı muamele ile karşılaşır mı not amerikaya sık uçarım miamiyi istambul kadar bilirim sahilin en burun noktasında yahudi havrası vardır ve kimse karışmaz hatta miami de paperword fuarında topluca namazlarını kılmıştı yahıdiler kimse karışmamıştı. sen gibi mangaflar yüzünden ne gelse revadır başımıza.
ztk ~ 8 yıl önce
ramazanda kac kisi sigara icti diye dayak yiyor, ne savcisi kaldi ne askeri.. eger hatirlamiyorsan ,google da arat gor..
turuncuya ztkdan ~ 8 yıl önce
god given rights, adamin ucaklarini kacirip gokddelenlerine intihar eylemi yapmadan once idi.. eger senin basortunden dolayi 180 kisi huzursuz oluyorsa ,ucaktan indirirler..
Müslümansan her iki cihanda huzur var... ~ 8 yıl önce
Nedir bu Müslüman korkusu arkadas!!! Dava acılsın,Müslüman birliği olsun.Dünya Müslümana saygı duysun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huzur ? ~ 8 yıl önce
nereden biliyorsun sadece müslüman olarak her iki cihanda da huzurun var olduğunu? müslüman olunca cennette yerimiz garanti mi? bu dünyada görüyoruz müslüman ülkelerin,milletlerin hallerini de öbür dünyadan haber mi geliyor acaba sana ki orda da huzur var diyorsun?
Asabiiiii ~ 8 yıl önce
ey Dani tamam eleştir lakin sen ne yapıyorsun onu da anlat. sadece klavyeden mi sallıyorsun
İslam düşmanı ~ 8 yıl önce
Southwest havayolları islam düşmanı bir şirket. Birkaç gün önce de telefonda insaAllah dedi diye ıraklı bir öğrenciyi uçaktan atıp fbi'a sorgulatmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
Sen bin de bize anlat ben sozu gecen sirkette musluman olan pilotla host ve hostesle de tanistim. Kimse sebepsizce atilmaz. Rahatsiz olduysa indirme hakki vardir. Bu kural da kanunen amerika icerisinde vardir. Üzgünüm
sen' e ~ 8 yıl önce
senin amerikan hayranlığının farkına varmışlardır. senden rahatsız olacak değil ya. üzgünüm
neden ? ~ 8 yıl önce
eskiden inşallah yazılırdı akepe döneminde o da değişti ! yüce allah'ın baş harfini büyük yazarak kendisinin değeri ne artar ne azalır! abuk sabuk şeyler icat edeceğimize dünya neden islam'dan ve müslüman'dan nefret ediyor neden dünya'ya hiçbir faydamız yok aksine zararımız var neden islam ve müslüman denince akla bomba,terör,şiddet,tecavüz,katliam,felaket,cehalet,eğitimsizlik geliyor neden herşeyi gayri müslim'ler icat ediyor ve biz tonlarca para saçıp onları zengin ederek ürünlerini alıp birbirimizle hava atıyoruz neden tembeliz neden sahtekarız neden nankörüz neden kafamızı iyi şeyler için çalıştırmıyoruz neden onun bunun sömürgesi,uşağı gibiyiz diye kendimize acilen sormamız lazım!
xyz ~ 8 yıl önce
neden? Türkiye'de nüfus kağıdında Müslüman yazıp fakat İslamın 5 şartından herhangi birini yapmayan bir sürü insan vardır. Sizin gayri-müslimler icat etmiş biz edememişiz düşüncenize ithaf en. Bu kişiler sadece nüfus kağıdında Müslüman yazdığı için mi icat çıkaramamıştır?
xyzz ~ 8 yıl önce
Yabancılar da sırf nüfus kağıtlarında hristiyan yazdığı için mi icat çıkarıyorlar? Tabii ki hayır. Çalışkan,dürüst,eğitime,bilime,liyakate,insana değer ve önem verdikleri için. İlla açık açık yazmak mı lazım? İcat yapılmasını din engellemiyor ki bilakis emrediyor oku diyor okumuyoruz araştır diyor araştırmıyoruz dürüst ol diyor olmuyoruz nankörlük etme diyor ediyoruz! İcat çıkarmayan topluluğun adı müslüman olduğu için öyle yazıldı anlaşıldı mı şimdi?
Guillame ~ 8 yıl önce
Gayet normal bir olay. Durumun vahameti, islam dunyayi tehdit ederken, abd'de cikariverin kardesim. Bir iki saat basin acik gez nolacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özellikle ~ 8 yıl önce
Özellikle kaşımak için yazılmış bir yorum. Açar kapatır sa-na-ne, sen neden ramazanda içkiye ara vermiyorsun? En azından aç insanların önünde yemek yemeyi neden kesmiyorsun 1 aycık. Ölüm var ölüm, yapmıyorsun, insanların inancını hafife alıyorsun, Allah kurtarsın.
Levent ~ 8 yıl önce
Bu çağ'da böyle bir kafa!!! Bir empati kur bakalım,sen 2 saat istemediğin bir şey yap. Yazıklar olsun bu zihniyete
Kaldı mı bunlar hala ~ 8 yıl önce
Bozuk.zihniyet
Anonim ~ 8 yıl önce
Sana söylenecek bişey kalmamış zaten inancın bunları gösteriyorsa sorgula biraz imanını
rabbena hep bana ~ 8 yıl önce
Arkadasa yorum yazan herkes kadinin ozgurlugunden dem vuruyor, havayolu firmasinin ozgurlugu ne olacak? Siyasal islam hareketi simgelerini hayatin her alaninda gormek istemeyenlerin ozgurlugu ne olacak?
.. ~ 8 yıl önce
Başörtüsü siyasal islam hareketi değildir. islamiyete inancın olmayabilir ancak inanmıyorsun diye de karalayamazsın bilmediğin birşey hakkında atıp tutman da ne olduğunu gösteriyor gerçi
ztk ~ 8 yıl önce
kimse kimseyi kandirmasin, basortusu siyasal simgedir,bes yasindaki cocuga siyasi simge diye takiliyor,.. ayrica ramazan diyen arkadas icin zaten turkiyede zorunlu ara veriyorsun, dinci yonetim seni zaten kendi cizgisine cekmek icin zorluyor.. restaurantlari kapatiyor, icki fiyatlarini arttiriyor, icki satis saatlerini veya ruhsatlarini iptal ediyor,icabinda dovuyor, her ramazan sigara ictigi dayak yiyen haberlerini unutmayin.. icki reklamlari iptal ediyor,niye diye sorsan cocuklarimizi korumak icin.. kacak ensar yurduna yonetici adam 45 yavruya tecavuz etmis, hala vakif korumak icin onune yatiyorlar.. cocuk koruyacaksan oyle koru..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000