29 Eylül 2009, Salı 12:07:22

Müslüman yolcular uçaktan atıldı!

İki 'Orta Doğulu' yolcu, 'şüpheli davrandıkları' gerekçesiyle uçaktan indirildi.
  • cin muhabbetliler buraya da yazsaydınız bari.burda bi kaç dengesiz yazmış ne yazdıkları belli değil.4 dengesiz benden önce so sorry.sivil havacılık filan maşallah dhmi den de bilginiz var.burayada bi kaç yorum yazsaydınız.
  • ortadogu yolucular da thy ve emirates gibi sirketlere yoneleceklerdir uzun vadede. thy ye agini genisletmek düsüyor. yolcu bulunur.
  • onlar çoktan müslüman hristiyan savaşını başlatmışlar bence
  • Kokuyu alandan suphelenmek lazim demi...... Asker.....
  • her amerikalı şüpheli olmalı bence asıl terörist onlar heryerden her karışıklıktan onlar çıkıyor amerikalılara şüpheli muamelesi yapılmalı bence hepsi cıa ajanı........

11 Eylül saldırılarından sonra ABD uçak şirketlerinin müslüman yolculara karşı geliştirdiği baskıcı ve ayrımcı tavır aradan geçen 8 yıla rağmen değişmedi.

Dün Los Angeles- New York seferini yapan bir ABD uçağının iki müslüman yolcusu 'şüpheli davrandıkları' gerekçesiyle uçaktan indirildi.

ABD basınında sadece "Orta Doğulu" olarak nitelenen ve isimleri verilmeyen iki yolcudan birinin, kalkıştan önce "lavaboyu kullanması", uçak pilotunun 'şüpheli' bulduğu davranış oldu.

Uçağı havalandırmayı reddeden ve iki müslüman yolcunun uçaktan indirilmesini isteyen pilotun talebiyle harekete geçen FBI, yolcuları sorguladı, bagajlarını tek tek inceledi.

Ancak ortada aslında şüpheli hiçbir durum olmadığı ortaya çıktı.

Uçak şirketinin "aşırı hassas" davrandığını söylemekle yetinen FBI sözcüsü, iki müslüman yolcunun Mısır'a yolculuğunun bir başka uçakta devam edeceğini söyledi.

(Dünya)

Müslüman yolcular uçaktan atıldı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
cin muhabbetliler buraya da yazsaydınız bari.burda bi kaç dengesiz yazmış ne yazdıkları belli değil.4 dengesiz benden önce so sorry.sivil havacılık filan maşallah dhmi den de bilginiz var.burayada bi kaç yorum yazsaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ortadogu yolucular da thy ve emirates gibi sirketlere yoneleceklerdir uzun vadede. thy ye agini genisletmek düsüyor. yolcu bulunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onlar çoktan müslüman hristiyan savaşını başlatmışlar bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kokuyu alandan suphelenmek lazim demi...... Asker.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her amerikalı şüpheli olmalı bence asıl terörist onlar heryerden her karışıklıktan onlar çıkıyor amerikalılara şüpheli muamelesi yapılmalı bence hepsi cıa ajanı........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000