02 Ocak 2009, Cuma 10:50:09

Müslüman oldukları için uçağa alınmadılar!

ABD'nin başkenti Washington'da geleneksel kıyafetleriyle uçağa binen bir grup Müslüman, havalimanı güvenliği tarafından uçuştan alıkonuldu.
  • Holokostu yasayanlar,GAZA'dan ne yapmaktalar?Hemde Büyük Israel adina yapilan bu katliama göz yuman ABD yönetimi ve hic sesi cikarmayan ABD Halkina göre yapilanlar dogrudur.120 kisilik parlementoda 11 parti ve 5 partili koaliasyonla yönetilen Israil'den Dinin bizzat politikanin icinde oldugunu,60 yildir FILISTINDE YASAYANLAR ne kadar iyi bir yönetim oldugunu daima yasadilar ve yasayacaklarda,zira BÜYÜK ATATÜRK'ün dinle devlet yönetiminin ayrilmasini anlayamadan yasamaktalar. Insallah Inanc ile insanligin ne oldugunu cabuk anlarlarda,insanligin müsterek degerlerine sahip cikarlar.Bu ABD,AB,Israil,Islam ve din gruplari icinde gecerlidir.

Uçakta bulunan yolcuların ihbarı üzerine yaşanan olayın bir yanlış anlamadan kaynaklandığı ortaya çıkınca, aralarında 3 çocuğun da bulunduğu grup üyeleri yeniden uçağa alındı.

Washington'daki Ulusal Reagan Havalimanı'nda yaşanan olay, ABD'de halkın Müslümanlara bakış açısını ortaya koydu. Geleneksel kıyafetleriyle AirTran'a ait bir uçağa binen bir grup Müslüman, havalimanı güvenlik görevlilerince uçuştan alıkonuldu. Bir anda neye uğradıklarını anlayamayan grup üyeleri, uzun süren sorgulamaların ardından yeniden uçuşa alındı. Olayın ardında bir yanlış anlamanın yattığı belirtildi. 9 kişiden oluşan gruptan 1 kişi haricinde tamamının Amerikan vatandaşı olduğu kaydedilirken, aralarında 2, 4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk ile, bir anestezi uzmanı ve bir avukatın bulunduğu bildirildi.

FBI ajanlarının sorgusundan geçen grubun uçuştan alıkonulmasına neden olarak ise, yolculardan birinin grubun kendi arasında yaptığı konuşmaları şüpheli bularak, durumu uçuş ekibine bildirmesi olduğu açıklandı.

Grup üyeleri adına bir açıklama yapan Kashif Irfan, "Kardeşim Atıf ve eşi kendi aralarında kabine girdikleri sırada yerlerine doğru ilerlerken, uçağın en güvenli yerinin neresi olduğunu tartışıyorlardı. Daha sonra da kardeşim pencereden dışarı baktığında uçağın motorunu gördüğünü söyledi. Bu sırada yolcular arasında bulunanlardan iki kişi, konuşmalardan şüphelenmiş. Tabi bu bizim geleneksel kıyafetlerimizle uçuşa katılmamız ve büyük oranda da Müslüman olmamızdan kaynaklanıyor" dedi.

Müslüman oldukları için uçağa alınmadılar!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Holokostu yasayanlar,GAZA'dan ne yapmaktalar?Hemde Büyük Israel adina yapilan bu katliama göz yuman ABD yönetimi ve hic sesi cikarmayan ABD Halkina göre yapilanlar dogrudur.120 kisilik parlementoda 11 parti ve 5 partili koaliasyonla yönetilen Israil'den Dinin bizzat politikanin icinde oldugunu,60 yildir FILISTINDE YASAYANLAR ne kadar iyi bir yönetim oldugunu daima yasadilar ve yasayacaklarda,zira BÜYÜK ATATÜRK'ün dinle devlet yönetiminin ayrilmasini anlayamadan yasamaktalar. Insallah Inanc ile insanligin ne oldugunu cabuk anlarlarda,insanligin müsterek degerlerine sahip cikarlar.Bu ABD,AB,Israil,Islam ve din gruplari icinde gecerlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000