23 Şubat 2017, Perşembe 09:08:49

Müslüman öğretmeni uçağa almadılar

İngiltere doğumlu 25 yaşındaki öğretmen Juhel Miah, İzlanda’dan ABD’ye seyahat etmek üzere havaalanına gittiğinde hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı
  • Kardeşim, müslüman birinin ne işi var gavurların uçağında!!!!!! Binsene müslümanların uçağına !!! Ben hep müslümanların uçağıyla uçuyorum!!! Hatta uçağa binmeden, pilot ve kabin memurlarının iyi bir müslüman olup olmadıklarını öğrenmek için onlara birkaç soru soruyorum!!! Ve bu sorularıma doğru cevap veremedikleri için bende mecburen uçaktan inip yoluma yaya devam etmek zorunda kalıyorum!!! Hatta bir ara bisikletle gideyim dedim ama bisikleti dahi gavurlar icat etmişler!!! Yani lafın kısası, biz müslümanlara ancak deveyle yolculuk etmek düşüyor ama devede kalmadı memlekette!! Develerin bazıları politikaya girdi!!! Mecburen develerle beraber eşşeklerde gitti!!!! Derken kaldık YAYA!!!!! Allah sonumuzu hayırlı eder inşallah
  • Kabahat batin in degil, kabahat kendisini ezdiren musluman alemindedir, bati bizden nefret ettikce biz dahada cok yalakalik yapiyoruz hele birde su amerikanin karilari: saudi arabar ve emiratlar yokmu,ik yuzlu hain ne lanet milletdir.
  • neden hangi havayolu olduğunu belirtmiyorsunuz?
  • Medeniyet bekçisi batı ülkeleri insanın insan olduğu için dini,dili,mezhebi,ırkı için değerli olmadığını anlamadılar.

İngiltere’de yaşayan ve geçerli ABD vizeli İngiltere pasaportuna sahip olan matematik öğretmeni Juhel Miah, öğrencileri ile birlikte çıkacağı seyahat öncesi herhangi bir gerekçe gösterilmeden uçağa kabul edilmedi. Ancak ayrımcılık burada da bitmedi.

Daily Mail’de yer alan habere göre öğrencileri ve diğer meslektaşlarının gözleri önünde küçük düşürüldüğünü ve bir suçlu gibi muamele gördüğünü söyleyen genç öğretmen, havaalanından uzaklaştırılıp köhne bir otele götürüldü. Okul yöneticileri kendisine yeni bir uçuş ayarlayana kadar burada bekletilen Miah, kendisine gösterilen tutumun tamamen utanç verici olduğunu söyledi.

Miah havaalanına vardığında güvenlik kontrolünden geçerken hiçbir problem yaşanmadığını, üzerinin arandığını, uçağa binmek üzere salona doğru gittiklerinde havayolu yetkilileri tarafından ‘uçuş yapmanızda sakınca var’ uyarısıyla reddedildiğini belirtti. Miah’nın el koyulan bavulu kendisine geri getirildiğinde kilidinin açıldığı ve arandığı iddia edildi.

Havayolu yetkililerinin kendisine hiçbir geçerli sebep göstermediklerini, yalnızca Müslüman olduğu için böyle bir olaya maruz kaldığını iddia eden Miah, ABD yeni başkanı Donald Trump'ın uygulamaya koymak istediği seyahat yasağını örnek verdi.

Genç öğretmenin çalıştığı okul, öğrencilerin yaşanan bu olay yüzünden oldukça kötü etkilendiğini ve konu ile ilgili yasal yollara başvuracaklarını açıkladı

Müslüman öğretmeni uçağa almadılar

Yorumlar

Bende binmem ~ 7 yıl önce
Kardeşim, müslüman birinin ne işi var gavurların uçağında!!!!!! Binsene müslümanların uçağına !!! Ben hep müslümanların uçağıyla uçuyorum!!! Hatta uçağa binmeden, pilot ve kabin memurlarının iyi bir müslüman olup olmadıklarını öğrenmek için onlara birkaç soru soruyorum!!! Ve bu sorularıma doğru cevap veremedikleri için bende mecburen uçaktan inip yoluma yaya devam etmek zorunda kalıyorum!!! Hatta bir ara bisikletle gideyim dedim ama bisikleti dahi gavurlar icat etmişler!!! Yani lafın kısası, biz müslümanlara ancak deveyle yolculuk etmek düşüyor ama devede kalmadı memlekette!! Develerin bazıları politikaya girdi!!! Mecburen develerle beraber eşşeklerde gitti!!!! Derken kaldık YAYA!!!!! Allah sonumuzu hayırlı eder inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Kabahat batin in degil, kabahat kendisini ezdiren musluman alemindedir, bati bizden nefret ettikce biz dahada cok yalakalik yapiyoruz hele birde su amerikanin karilari: saudi arabar ve emiratlar yokmu,ik yuzlu hain ne lanet milletdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
icelandair ~ 7 yıl önce
neden hangi havayolu olduğunu belirtmiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-300ER ~ 7 yıl önce
Medeniyet bekçisi batı ülkeleri insanın insan olduğu için dini,dili,mezhebi,ırkı için değerli olmadığını anlamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000