12 Mayıs 2015, Salı 13:16:00

MUŞ-BURSA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Muş-Bursa uçak seferlerinin 26 Mayıs 2015 günü başlayacağı bildirildi.
  • THY'nin sitesine bakıldığında uçuş tarifesi Pazar - Salı haftada 2 gün direk, Çar - Per - Cum haftada 3 gün Ankara aktarmalı gözüküyor. Diyarbakır da benzer şekilde planlanmış, sadece onda sabah direk uçuşun olduğu günler aynı zamanda Ank veya Ank-Saw-Diy aktarmalı 2 seçenek daha var ( ki bunlardan 3.sü çok saçma olmuş, bilet programında hiç göstermeseler daha iyi olurmuş ). Diyarbakır'a aktarmalı gidecek yolcular zaten SAW'a servisle gider ve oradan biner, niye bir daha Ankara'ya gitsin ki?
  • Secim sonrasi ucuslar biter mi bilmem de gercekten tutması icin her gun olmali. Aksaklik olmamali. Saati uygun olmali. Ankara aktarmali olmamali. 189 - 149 kisilik ucagi 3 gun bekleyip doldurmak yerine gerekirse 66 - 84 - 110 kisilik ucakla olnali ama direk ve her gun olmali. Insanlar işi oldugunda papatya fali gibi bugun ucus var miydi yarin yok muydu, ucus dun muymuş bir dahaki ucus sali gunu muymus dememeli. Iyisi mi ank ist uzerinden gidelim deyip hattin normal yolcusu azalmamali. Baska seceneklete yonelmemeli. Ama tum benzer ucuslar hat karliligi icin ank baglantili yapilacaksa, strateji buysa şimdilik dogru.
  • Toplam 250.000 muşlu yok zaten
  • seçim sonrası biter bu uçuşlar muşlu yu kandırmanın hesapları:)
  • ağzı olan konuşuyor. çok dolu gidiyor diyen arkadaş neye göre hesap yapıyor merak ettik
  • Ya bursanin 250 bini muslu olsa bu kadar medeni olmazdi.
  • Bursada 250.000 muslu yok. Googleda arastilirsa bircsuru gercek istatistik bulabilirsiniz. Ancak salt rakam verip kestirip atilamaz da. Dusunun ki 40 sene once goc eden bir Muslunin oglu kizi Bursada Erzurumlu ile evlendi veya Bursali ile evlendi ve cocuklari oldu. Onlar Muslu mu Bursali mi Erzurumlu mu. Kacinci kusaktan sonra nereli kabul edecegiz. Bu sekilde Mus ile baglantisi hic olmayan birsuru kisi otomatik ve zoraki Muslu olup Mus baglantili da olabiliyor. Dolayisi ile sadece goc eden kisi sayisina degil ekonomik faaliyet, girisimcilik, ticaret ve goc edilen yerle baglarin ne kadar sıkı tutuldugu da birer etkendir ve hesapa katilmistir dite düşünüyorum.
  • Yetkililerden bursa-trabzon ve bursa-erzurum seferlerinin haftanın her günü yapılması nı istiyoruz...
  • Bursa-Antalya planlamalarda yok.
  • Anadolujete en az 10 tane bombardier 190 lazım yoksa zarar ederler

Muş-Bursa uçak seferlerinin 26 Mayıs 2015 günü başlayacağı bildirildi.

250 bin dolayında Muşlunun yaşadığı Bursa’ya uçak seferlerinin başlatılması için yapılan girişimler sonuç verdi. Türk Hava Yolları tarafından Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne sunulan tarife onayı dün Muş Havalimanı Müdürü Kemal Daştan tarafından onaylandı.

Onaylanan karara göre Muş-Bursa ilk seferi 26 Mayıs 2015 günü başlayacak ve haftada salı ve pazar olmak üzere 2 gün karşılıklı sefer yapılacağı belirtildi.

MUŞ-BURSA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

muş'suz :) ~ 9 yıl önce
THY'nin sitesine bakıldığında uçuş tarifesi Pazar - Salı haftada 2 gün direk, Çar - Per - Cum haftada 3 gün Ankara aktarmalı gözüküyor. Diyarbakır da benzer şekilde planlanmış, sadece onda sabah direk uçuşun olduğu günler aynı zamanda Ank veya Ank-Saw-Diy aktarmalı 2 seçenek daha var ( ki bunlardan 3.sü çok saçma olmuş, bilet programında hiç göstermeseler daha iyi olurmuş ). Diyarbakır'a aktarmalı gidecek yolcular zaten SAW'a servisle gider ve oradan biner, niye bir daha Ankara'ya gitsin ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa'daki Muş'lu ~ 9 yıl önce
2013 istatistiklerine göre 64,158. Hiç de az değil ama yine de bir 250,000 değil. İstanbul'dan sonra en fazla Muş'lu Bursa'da yaşıyor. Türkiye'deki toplam Muşlu sayısı 848,000, bunu 378,000'i Muş ilinde yaşıyor.
secim sonrasi ~ 9 yıl önce
Secim sonrasi ucuslar biter mi bilmem de gercekten tutması icin her gun olmali. Aksaklik olmamali. Saati uygun olmali. Ankara aktarmali olmamali. 189 - 149 kisilik ucagi 3 gun bekleyip doldurmak yerine gerekirse 66 - 84 - 110 kisilik ucakla olnali ama direk ve her gun olmali. Insanlar işi oldugunda papatya fali gibi bugun ucus var miydi yarin yok muydu, ucus dun muymuş bir dahaki ucus sali gunu muymus dememeli. Iyisi mi ank ist uzerinden gidelim deyip hattin normal yolcusu azalmamali. Baska seceneklete yonelmemeli. Ama tum benzer ucuslar hat karliligi icin ank baglantili yapilacaksa, strateji buysa şimdilik dogru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Toplam 250.000 muşlu yok zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seçim ~ 9 yıl önce
seçim sonrası biter bu uçuşlar muşlu yu kandırmanın hesapları:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gökkubbe ~ 9 yıl önce
ağzı olan konuşuyor. çok dolu gidiyor diyen arkadaş neye göre hesap yapıyor merak ettik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gören göz ~ 9 yıl önce
benim hesabım yer hizmetlerinin(çelebi) verdiği bilgilere göre....uçakların doluluk oranlarında erzurum seferleri trabzondan daha yoğun geçiyor...ben şunu anladım ki bursa yenişehir havalimanının çalışmaması için elinden geleni yapan karapropagandacılar var...ne demişler kervan yürür diğerleri konuşur....
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya bursanin 250 bini muslu olsa bu kadar medeni olmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muslu ~ 9 yıl önce
Bursada 250.000 muslu yok. Googleda arastilirsa bircsuru gercek istatistik bulabilirsiniz. Ancak salt rakam verip kestirip atilamaz da. Dusunun ki 40 sene once goc eden bir Muslunin oglu kizi Bursada Erzurumlu ile evlendi veya Bursali ile evlendi ve cocuklari oldu. Onlar Muslu mu Bursali mi Erzurumlu mu. Kacinci kusaktan sonra nereli kabul edecegiz. Bu sekilde Mus ile baglantisi hic olmayan birsuru kisi otomatik ve zoraki Muslu olup Mus baglantili da olabiliyor. Dolayisi ile sadece goc eden kisi sayisina degil ekonomik faaliyet, girisimcilik, ticaret ve goc edilen yerle baglarin ne kadar sıkı tutuldugu da birer etkendir ve hesapa katilmistir dite düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istek ~ 9 yıl önce
Yetkililerden bursa-trabzon ve bursa-erzurum seferlerinin haftanın her günü yapılması nı istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok ~ 9 yıl önce
çok dolu gidiyor da her gün istiyorsun
çok olduk... ~ 9 yıl önce
siz doluluk deyince minübüs gibi ayakta yolcuyla gitmesini mi istiyorsunuz?189 kişilik uçaklarımız da 170 kişinin altına düşmedi.50 kişik bir otobüsde 3 koltuk boş diye otobüse boş mu gitti denir.el insaf ya..uçakların doluluk oranları %95 lerde ve istatislikler ortada...inanmıyanlar uçak saatlerinde havaalanına gelip yoğunluğu görebilirler.. onlara da figuran bunlar derse hiç şaşırmammmmm
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bursa-Antalya planlamalarda yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 9 yıl önce
Anadolujete en az 10 tane bombardier 190 lazım yoksa zarar ederler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000